PDA

Tüm Versiyonu Göster : Harf Birleştirme Nasıl Yapılır?

ToGlYy
14-02-08, 20:39
Öncelikle herkese selamlar.Benim hazırlamam gereken bir logo var ve iki tane harfi birleştirmem lazım.Yani GS takımının amblemi gibi bişey.2 harf birleştirme.
Bunu nasıl yapabilirim veya tavsiye edebileceğiniz programlar varsa yardımcı olursanız sevinirim ..

lutfubey
15-02-08, 14:29
Logo 3 boyutlu mu olacak? 2 boyutlu mu? Gerçi photoshop biliyorsan bu tarz işleri yapabileceğin yegane program photoshoptur ama derinliği de olsun vs diyorsan herhangi bir 3D program yardımcı olacaktır sana. Mesela benim de kullandığım Cinema 4D

ToGlYy
15-02-08, 18:21
3 boyutlu daha iyi olur aslında.dediğimi anlatabilmişimdir umarım.iki harfi birleştirip tek harf gibi olcak :)
photoshop'u biliyorum ama dediğim şeyi nasıl yapabilirimki ps'de ?

lutfubey
15-02-08, 18:34
bilmiyorsan tabiki yapmak zor

çalakalem de olsan paintte falan bi çizim yapıp buraya koy istersen, ve ne istediğini lütfen tarif et, ilgili arkadaşlar belki yardım edebilirler.

ProfessoR_X
15-02-08, 19:12
photoshopta iki tane farklı layer üzerinde iki harbi oluştur daha sonra harfin birini diğer harfin üzerine koy aynı renkte olsun istediğin şekilde yerleştir görüntüyü bozan yerleri sil al sana üst üste iki harf :)

ToGlYy
15-02-08, 19:57
G ve L harfleri ile böyle birşey yapmaya çalışıyorum ama hangi programda yapabileceğimi bilmiyorum.photoshop mantıklı geldi aslında arkadaşın dediği gibi olabilir ama yinede fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)