PDA

Tüm Versiyonu Göster : MAXON CINEMA 4D ile 3D Çalışmalarım...

fldizayn
03-02-08, 01:25
Flash Duvarkağıdı çalışmam.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Kullanmakta olduğum Sony Ericsson K700i telefon modeli
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

İlk Cinema 4D çalışmam olan koltuk modeli

Bardak modeli

iPod modeli resim_1

iPod modeli resim_2

lutfubey
04-02-08, 01:19
Oh be sonunda C4D kullanan bir başka üyemiz de oldu.

Dostum modellemelerin hepsi size mi ait, yoksa hazır model kullanıp sadece render mı aldınız

fldizayn
04-02-08, 20:01
Ne zamandır beri CINEMA 4D kullanmayı planladım.
Piyasada ne bir kitap ne de bir kaynak bulabildim.

Bazı forumlarda programı kurcala dediler.Hakikaten de karıştırınca bi şeyler olmaya başladığını anladım :)

Sonunda başardım yeni de olsa böyle şeyler çıkartmaya başladım.Kendimi modellemede iyi hale getirebilmek için elime ne geçdiyse modellemeye başladım.İnşallah sırasıyla modelleme render vb alanlarda da kendimi geliştireceğim.

Ayrıca şunu da söylemeden de geçemiyeceğim.Dünyada ki en kolay öğrenilebilecek 3D programı...İnşallah forum için bir faydamız dokunur...ğş6

lutfubey
05-02-08, 00:36
Ben de yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Bazı C4D'ye özel forumlarla, tutoriallarla, sorarak ve sürekli deneyerek kendimi geliştirdim.

Tutorial veya resim, her türlü çalışma için desteklerini bekliyorum ;)

fldizayn
19-06-08, 21:12
İnşAllah çalışmamı tamamlarsam kaynak dökümanlarını ilk burda yayınlamayı düşünüyorum.Render konusunda fazla bir bilgim olmasada modellemede ilerlemeye çalışıyorum...