PDA

Tüm Versiyonu Göster : Dostluk yalnız anlarda yalnız olmadığını bilmektir

Darkfighter
06-09-05, 11:21
acı çeken dostun varsa, acısına dinlenme yeri ol, sert bir yatak gibi ama, asker yatağı gibi: onun en çok böyle yararsın işine.
Ve dostun biri sana kötülük ederse, şöyle de: "Bana ettiğini sana bağışlıyorum; ama kendine ettiğini, onu nasıl bağışlarım!"
Böyle buyurur her büyük sevgi: o bağışlamayı da, acımayı da alteder.
Kişi yüreğini sıkı tutmalı: onu bir koyverdin mi, kafanı da pek çabuk kaçırırsın!

dostum ol ağlarken yabancı omuz aramayayım, dostum ol kalben tut, sevgi sun gözlerinle ve ne olursan ol dostum ol. ister yanımda ister uzakta ister gülüşüm ister göz yaşım da bir ses, çığlığım ol, odama dol ama benim dostum ol

bizim ömrümüzde ırmaklar vardır. sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz. bizim ömrümüzde dostlarımız vardır günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.
lafla değil, yürekle bağlılıktır dostluk. Yalnız anlarda yalnız olmadığını bilmektir dostluk.

cadı
06-09-05, 14:23
gerçekten doğru walla.çok saol

cezasi
06-09-05, 15:01
saol dostum

fındık
11-09-05, 23:14
yazdıkların çok güzel...dost iyi gündede kötü günde de yanında olan her zorluğu yenmek için senille olan bulunması zor bulunduğu zaman bırakılmayan mühteşem birşey dostluk...burdaan can dostuma sesleniorum ayrı şehirlerdede olsak seni ço0k seviorum meltemim kankam kardeşim canım herşeyim

okyanus199
12-09-05, 04:01
Paylaşabiliosan kendini benle,paylaşabiliosam kendimi senle dostumsun dostunum...

skocaman68
07-08-06, 16:38
Yürekli Olan Dostlara Kocaman Sevgiler...
Yüreğinize Sağlik,yanliz Anlarimda Yanlizliğimi Paylaştiğiniz Için:)

"yanlizlik Paylaşilmaz,paylaşilsa Adi Yanlizlik Olmaz" Demiş özdemir Asaf Ama Gene Paylaşalim Ve Yanliz Kalmayalim...

s10er
23-08-07, 00:45
insanın hayatta fasla dostu olmas zaten cok ii yazmısın
arkadas coktur ama dost ???

s10er
24-08-07, 11:21
harika biseydi dogru