PDA

Tüm Versiyonu Göster : The Ship-boys of Bontekoe filminde kullanılan gemi modellemesi

lutfubey
31-01-08, 10:47
The Ship-boys of Bontekoe filminde C4D programından faydalanılmıştır. Aşağıdaki tanıtım filmini mutlaka izlemenizi öneririm.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Bakın C4D'de hazırlanan obje film içinde nasıl kullanılmış. Nerden nereye.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Teknolog
31-01-08, 10:51
yakında filmlerde oynayacak insanlarada gerek kalmaz onuda bilgisayar programları halledecek ;)

lutfubey
31-01-08, 10:52
Abi sen ne diyosun 3-5 seneye işe de robotlar gider. Millet evde keyif çatar. :D

Teknolog
31-01-08, 10:54
ben keyif çatma kısmını düşünmedim, işsizlik boyutuyla ilgilenmiştim ;)

lutfubey
31-01-08, 10:57
Doğru diyosun ama hani Kemal Sunalın bi filmi vardı Japonyadan robot yolluyolardı buna aynı insan gibi. İnsana benzeyen hani şu android denen robotlar olursa sorun yok. Patron farkı bilmeyecek nasıl olsa, yırtarız :D

Zaten makineleşmenin ve robotların sanayiye hakim olmaya başlamasıyla ciddi bi sorun yaşanıyor. Burdan bakınca tabiki işsizlik alır başını gider.