Tüm Versiyonu Göster : *** Pc Teknikte Kim kimdir?***

zulfikar22
28-01-08, 16:06
Arkadaşlar böyle bir başlık gerekli diye düşündüm gerçi buna benzer başlıklar var ama tam anlamıyla kimin kim olduğunu bilmiyoruz.Yani kısa bir biyografi sunalım bu başlıkta.İsteyen kendi resimlerinide eklesin.

Öncelikle ben başlayım örnek olarak:

[Link only for Paid Subscribers]

ismim zülfikar,1975 ankara doğumluyum.Edirne Uzunköprüde ATL,TL ve EML Metal Öğretmeni olarak çalışıyorum.12 yıllık öğretmenim. 8 yıl Diyarbakırda çalıştım4 yıldır edirnedeyim

Evliyim Öyküm Zümra adında 15 aylık bir kızım var.
Pc teknik forumu tesadüfen buldum.

Eğitim ve Öğretmenlerle ilgil birde forum sitem var..Ayrıca çok fanatik bir BEŞİKTAŞLIYIM

Ben kendi sitemden sonra en çok bu ortamı seviyorum burada ayrı bir sıcaklık var umarım bu sıcaklık ve birbirine karşı sevgi ve saygı ortamı hiç bozulmaz.

herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum

BaYku$
28-01-08, 16:14
Hocam memnun oldum sizi tanıdığıma.:)

SenfoniK
28-01-08, 16:20
Adım Ozan, 1 Eylül 1993 Denizli doğumluyum, İzmir'e 3 Aylıkken geldim, Denizli'den kopuş o kopuş bi daha sevemedim. Şu an Atakent Anadolu Lisesi'nde 1.sınıfında okumaya çalışıyorum. Yıllar geçmiyorki şu yıllar bitsin ama bekliyorum:p Bu forumu çok yakın arkadaşımın abisi olan emre1905'in tavsiyesi ile öğrendim. 2007'nin Temmuz ayında üye oldum, ama açıkca söylüyorum sonra beni sarmadınız:p Sonra Ağustos oldu, okullar yaklaştı, beni bir korku sardı. Okullar açılınca internete giremicem, gir koçum girebildiin kadar gibi bi duygu oluştu içimde(ki bu duygu küllüyen yalanmış okul zamanın hiç aksatmadan bilgisayarımın başındaydım) ve bu duygu ve emre abimin ısrarıyla tekrar hayata döndüm ve pcteknik'in sıkıbir takipçisi oldum ve şimdi çooooooooook mutluyumkğ5

Sorular?

DeSpOiNa
28-01-08, 16:24
ene 1 eylülde doğdum bende:D hemide doğme büyüme izmirliyimdir:D

SenfoniK
28-01-08, 16:27
ene 1 eylülde doğdum bende:D hemide doğme büyüme izmirliyimdir:D
Barış getirdik biz des ablam:p Bende İzmir'liyim;) Bana Denizlili diyeni kesiyorum haberiniz olsun:hihihi

DeSpOiNa
28-01-08, 16:29
evet biz dünya barış gününde doğmuşuz ablacım..eeeee ancak öyle bir günde doğabilirdim :D

SenfoniK
28-01-08, 16:30
şimdi doğduğum saatide söylicem onunda aynı olmasından korkuyorum:hihihi

DeSpOiNa
28-01-08, 16:33
ben 1977 senesinde, ki ozaman RAMAZAN ayına tekabül ediyormuş..tam iftar topu atılmış, ki iftarda aksam saat 8 e tekabül ediyormu:D bendeniz gözlerimi dünyaya açıvermişim

SenfoniK
28-01-08, 16:34
şaka mı yaptın? yemin ederim bende akşam 20.30 da doğmusum:hihihi tesadüfün bu kadarı, bi aynı yıl doğmadığımız kalmış:p

C0BRA
28-01-08, 17:00
Adım Ozan, 1 Eylül 1993 Denizli doğumluyum, İzmir'e 3 Aylıkken geldim, Denizli'den kopuş o kopuş bi daha sevemedim. Şu an Atakent Anadolu Lisesi'nde 1.sınıfında okumaya çalışıyorum. Yıllar geçmiyorki şu yıllar bitsin ama bekliyorum:p Bu forumu çok yakın arkadaşımın abisi olan emre1905'in tavsiyesi ile öğrendim. 2007'nin Temmuz ayında üye oldum, ama açıkca söylüyorum sonra beni sarmadınız:p Sonra Ağustos oldu, okullar yaklaştı, beni bir korku sardı. Okullar açılınca internete giremicem, gir koçum girebildiin kadar gibi bi duygu oluştu içimde(ki bu duygu küllüyen yalanmış okul zamanın hiç aksatmadan bilgisayarımın başındaydım) ve bu duygu ve emre abimin ısrarıyla tekrar hayata döndüm ve pcteknik'in sıkıbir takipçisi oldum ve şimdi çooooooooook mutluyumkğ5

Sorular?

Abi sen 93 lümüydün ya ben seni daha büyük sanıyordum

SenfoniK
28-01-08, 17:01
alla küçük olsam nocak canım:p merak etme yalnız değilsin:hihihi

BaYku$
28-01-08, 17:11
Rivayetler öyle ki 1990 yılının 11.ayının 26.günü sabah 10 gibi doğmuşum. Doğum yerim Uşak fakat ben orayı göremedim. Babam öğretmen ve tahini yüzünden o ara orada doğmuşum. Ama kökenimiz İzmir gelelim bana Karşıyaka'lıyım. Universite de olmam gerekir iken hala lise 2 öğrencisi olmanın farklı duygusu içersindeyim. Forumlarda yaklası 3 yıldır varım. Pcteknik sitesine Original ile ortak süper mod olduğumuz sitenin o ara malasef hosttin şirketi yüzünden kapanması ile tanıştım. Yaklasık 1 yıldır sitedeyim. PcTeknik ortamını seviyorum çünkü bir aile gibi heryaştan birey aynı ortamda.:) Bir yıldır kendime ait bir sitem var uğraslarım onun üzerinde bu yüzden de zaten editörlüğü bıraktım burada... Son olaarak Pcteknik seviyorum bea seni.:p

SenfoniK
28-01-08, 17:13
daha önce hayatını bildiğim için yorum yapmıcam:p tek izmirliler mi var burda:p

Nef-î
28-01-08, 17:25

Sorular?
yaşıtız ama sen benden 23 gün büyüksün:)

Nef-î
28-01-08, 17:31

hyr ben sivaslıyım:p

Xx_DAMLA_xX
28-01-08, 17:34

bende ağrılıyım :)

xllReaLErroRllx
28-01-08, 17:36
Adim Mahmut 1990 Antalya Dogumluyum Turizm Meslek Lisesinde Asci Olarak 4 Sinifi Okuyorum Foruma Rasgele Rastlamistim Cokda İyİ Olmus Rastladigim O Gun Bu Gundur Buradayim İŞte Bu Dur Hee Bİrde Buradakİ Ark. Sevgİ Ortami Hİcbİryerde Yok Buna Da Cok Emİnİm Yanİ İyİkİ Buradayim :)

mehmetselman
28-01-08, 17:40
Adım mehmet selman 1990:03:18 te ankara beypazarında doğmuşumm
Doğduğum gün pazarmış hastane kayıtlarınada yaazmamışlar o yüzden cüzdanda 19:03:1990 diye kayıtlı

yozef
28-01-08, 17:44
Slm herkese..İsmim Yusuf.
16 Temmuz 1990 doğumluyum.Doğma,büyüme İZMİT'liyim:) ..Geçen yıl İzmit Lisesi'nden mezun oldum(Gerçi alttan sorumlu derslerim war.Hala tam olarak mezun olmus sayılmam:p:p)Öss'ye girdim ama kazanamadım..Bu yıl tekrar giricem insallah Suan dersaneye gidiyorum...
PC Teknik'e şans eseri rastladım,iyiki de rastlamısım..Yoksa sizler gibi sıcak,candan,sewecen insanlarla tanısma fırsatı bulamayacaktım....
Evanescence we Barış Akarsu hayranıyımdır!Müzik benim herseyim,müziksiz yasayamam...:)
Bu foruma girince,gercek arkadaslığı,gercek dostluğu,gercek sewgiyi görüyorummm kısacası kendimi buluyorum ben buraDa!...
İNSANİYETİNİZİ,DOSTLUĞUNUZU,SEVGİNİZİ,SICAKLIĞINIZI kısacası HEPİNİZİ COK SEWİYORUM...ABLALARIM,ABİLERİM,KARDESLERİM
Saygılar,Sewgiler(kalp)(kalp)(kalp)kğ5

Xx_DAMLA_xX
28-01-08, 17:51
Adım Meryem ama etraftakiler damla diye çağırırlar beni 7 eylül 1992 yılında ağrıda doğmuşum şehrim küçük biryerde olsa mutluyum huzurluyum anadolu lisesi ikinci sınıfta okuyorum pc tekniği nette takılırken rastgele bulmuştum önce pek önemsemedim msj falan yazmadım ama burdaki sıcak ortamı görünce bende sizden biri olmaya karar verdim burayı çok seviyorum inş.hiç ayrılmam burdan

pWrofd_E
28-01-08, 20:25
Beni tanımayan mı kaldı :hihihi

emre1905
28-01-08, 20:32

Emrecan Özkan:

19.05.1987 doğumluyum İzmirliyim çok hareketli biriyimdir kimseyle polemiğe girmek istemem duygusal biri olduğum söylenir boğa burcuyum yarışmacı arkadaşlara başarılar

emre1905
28-01-08, 20:32
konu sabitlenmiştir

xllReaLErroRllx
28-01-08, 20:35

Emrecan Özkan:

19.05.1987 doğumluyum İzmirliyim çok hareketli biriyimdir kimseyle polemiğe girmek istemem duygusal biri olduğum söylenir boğa burcuyum yarışmacı arkadaşlara başarılar

bende mahmut 1990 antalya dogumluyum bu yarısmaya zevk ıcın katıldım yarısmacı arkadaslara basarılar :) ğş6 ğş6

pWrofd_E
28-01-08, 20:42
Ayrıcaaa başlık benim imzadan (ç)alıntı olmuş :D

zulfikar22
29-01-08, 00:00
Ayrıcaaa başlık benim imzadan (ç)alıntı olmuş :D

hangi başlık?

BaYku$
29-01-08, 01:46
hangi başlık?

konu başlığı kim kimdir ya hocam. Deryanında imzası kim kimdir. Ondan öyle demiş. Hocamdan özür dile Derya.:p

zulfikar22
29-01-08, 14:46
konu başlığı kim kimdir ya hocam. Deryanında imzası kim kimdir. Ondan öyle demiş. Hocamdan özür dile Derya.:p

ŞİMDİ ANLADIM.BEN DE ACABA AYNI BAŞLIKTAN BİR TANE DAHA MI VAR DI DA BEN Mİ GÖRMEDİM DEDİM.

ProfessoR_X
29-01-08, 14:55

Emrecan Özkan:

1 yıl arayla aynı günde doğmuşuz emre :D

pWrofd_E
29-01-08, 15:48

Şaka yaptım ben hocamıza kğ5

ErçeL_ÇağA
07-06-08, 17:46
beni tanımayan varmı forumda ;)

GöLGe
07-06-08, 17:47
beni tanımayan varmı forumda ;)

varr ben :D

ErçeL_ÇağA
07-06-08, 17:49
varr ben :D

başka tanımayan varmı :p

mira
07-06-08, 17:50
bende tanımıyorum :p

ErçeL_ÇağA
07-06-08, 17:52
eski ünüm kalmamış demek, bakınız röpörtajlar bölümü; teknolog ile sohbet

GöLGe
07-06-08, 17:53
eski ünüm kalmamış demek, bakınız röpörtajlar bölümü; teknolog ile sohbet

:D bumuydu yani :D

ĐRIŦTЄR
28-06-08, 21:41
Hmm Madem Böyle Bir Konu Var Bende Bahsedim Kendimden Biraz.. :)

Daha 48 Saat Olmadı Kendimden Bahsedeli Ama Dayanmıcam :p

Adım İsmail YILDIRIM. Aslen Balıkesirliyim Ancak Gözlerimi İstanbul Kadıköy'de Açtım (: 20 Yaşındayım. ÖSS Sınavına Girdim Çalışmadan Kazanma Umudu İçersindeyim Eğer Kazanamazsam 88/4 Askerim :p

Bilgisayar Sektöründe Hizmet Veriyorum. Oyun Oynama Çağınıda Sayarsak 9 Yıldır Bilgisayar Tuşlarına Basıyorum (:

Boş Vakit Bulabilirsem Genellikle Karakalem Otomobil ve Doğa Resimleri Yapıyorum. Onun Haricinde Müzik Dinlemeyi Severim (:

Karakter Olarak Sinirli Bi Yapıya Sahibimdir. Çok Çabuk Alevlenir Ama Bi O Kadar Hızdada Sakinleşebilirim.. 2 Yıl Boyunca Sinir Tedavisi Gördüm Gerek Yatarak Gerek İlaç Tedavisi... Kin Tutmayı Asla Sevmem Ancak Aynı Hata 3 Defa Yapılırsa Affetmem (: Hata Bulmaya Çalışma Gibi Saçma Sapan Özelliklerim Yoktur. Aşırı Kıskanç Birisiyimdir.

Anlat Anlat Bitmio Yahu (: Az Kaldı Sabredin... (:

Bazen Kafama Eserse Şiir Yazarım Tabii Şiir Denirse Onlarada (: Önceleri Kısa Hikayeler Yazıyordum Sonra Hikayeler Uzayınca Bıraktım Çünkü Zaman Ayıramıyordum (:

Öyle Böyle Derken 20 Sene Oldu.. Çok Şey Öğrendim Çok Şey Kaybettim Ama Hiç Bir Zaman Arkama Dönüp Pişmanlıklarımla Yaşamadım...

Çok Duygusal Olmama Rağmen Domuz Bi Tarafımda Vardır (: Erkekler Ağlamaz Demeyin Ben Düzenli Olarak Ağlarım (:

2 Senedir Legal ve İllegal Otomobil Yarışlarına Katılıyorum. Drag / Drift / Cmp / C1 - C2 Klasmanlarında Yarışıyorum. Şuan İçin Kendi Otomobilim Olmadığından Dolayı Pasif Konumundayım Ancak İyi Bir Sponsor Bulabilirsem Gece Gündüz Otomobilin İçinde Yatabilirim (:

E Şimdi Bu Kadar Yazdım Sen Neymişsin Böyle Diyenler İçinde Bir Kaç Tane Fotoğrafımı Koyuyorum (:

Sizleri Tanıdığıma Gerçekten Çok Memnun Oldum.. Umarım Kalıcı Olabilirim ve Bu Arkadaşlıklarımızı Daha Çok İlerletme Fırsatı Bulabiliriz...

GöLGe
28-06-08, 21:46
Çok Duygusal Olmama Rağmen Domuz Bi Tarafımda Vardır (: Erkekler Ağlamaz Demeyin Ben Düzenli Olarak Ağlarım (:

buraya çok güldüm ...
hoşgeldin tekrar İsmail ...sen tanıdığımıza memnun olduk ..umarım kalıcı olursun...;)

ĐRIŦTЄR
28-06-08, 21:46

buraya çok güldüm ...
hoşgeldin tekrar İsmail ...sen tanıdığımıza memnun olduk ..umarım kalıcı olursun...;)

Kovulmazsam Kalıcıyımdır :p

GöLGe
28-06-08, 21:48
Kovulmazsam Kalıcıyımdır :p

:hihihi niye kovulasın ... biz burda kimseyi kovmayız gitmek isteyenler kural dışına çıkarlar mecbur atmak zorunda kalırız :hihihi yoksa durup dururken kovulmaazsın :D

ĐRIŦTЄR
28-06-08, 21:49
:hihihi niye kovulasın ... biz burda kimseyi kovmayız gitmek isteyenler kural dışına çıkarlar mecbur atmak zorunda kalırız :hihihi yoksa durup dururken kovulmaazsın :D

Kuralda Neymiş ? Çiğnenen Bişeymi :p

karagozlum
28-06-08, 21:51
Seni tanidigima memnun oldum Ismail :)

yozef
28-06-08, 23:08
tanısmak güzeldi İsmail memnun oldum;)

AsTEq
28-06-08, 23:09
Hmm.Bende hafif tanınırım ama gene tanıtmak istiyorum.Ben Tarık 1995 İistanbul/Bahçelievler doğumluyum.Normalde siteye bir bilgi üzerine geldim üye oldum.Normal bir site sandım.Ama Erdal abinin hemen yardım etmesi.Ahmet abinin hemen fikirlerimi değerlendirmesi sonucu siteye bağlandım.Sonra Tuğba ablada benle ilgilenince iyice forumcu oldum:D Sonra zaten SBS diye bişey geldi ve forumdan uzak kaldım.Neyse gene burdayım hangi taşı kaldırsanız ben çıkarım :D:D

DeSpOiNa
16-07-08, 01:06
anammm nerde 70 liler kuşağı..hiiii 80 liler 90 lılar :D yanlız değilim değilmi:D birileri gelip bende 70 leden 60 lardan deseeeeeeeeee

kalpsizkraliçe
16-07-08, 01:12
ben 86 lıyım gız yakın sayılırım sana :D

DeSpOiNa
16-07-08, 01:13
9 sene hmmmm:D

kalpsizkraliçe
16-07-08, 01:30
çok mu gız nolcek :D

aksoft
16-07-08, 01:32
bende 86 ist :)
ayrıca 9 sene coooooooooook bence :P :D dese bosuna teyze demiyorum ben :D

kalpsizkraliçe
26-07-08, 12:18
bende 86 ist :)
ayrıca 9 sene coooooooooook bence :P :D dese bosuna teyze demiyorum ben :D

çok ayıp ahmet ben abla bile demem tuçeee diyom hep:D o yaşını göstermiyo hem bi bak taş çatlasa 18 :D

aksoft
26-07-08, 12:33
:D sende kendi ayıbını bana yıkma :P 9 yaş var tuuce demek olr mu hiç :P :D abla demek bile az kalıyor direk teyze de kurtul benm gibi hehhe :D
hea iillaaa tuuuce diyeceksende "tuuuuuce teyze " dersn olur biter :D

ÇeTiN
26-07-08, 12:46
Tuğçe ye moral olsun diye yazıyorum:D
bende 69 luyum. forumun abilerindenim. Kadıköy Fenerbahçe doğumluyum:D:D

kalpsizkraliçe
26-07-08, 12:58
ahmet tuğçe görünce fena yapcek seni demedi deme ben onı 18 görüyom abla felan demem:D

aksoft
26-07-08, 18:38
Tuğçe ye moral olsun diye yazıyorum:D
bende 69 luyum. forumun abilerindenim. Kadıköy Fenerbahçe doğumluyum:D:D

Kadıköy Fenerbahçe dedin ya abi sana laf yok :D
benmde bi arkadasım vardı k.koy dogumlu dogum tarihi 19.07 :D
tam fenerli yani :D

ahmet tuğçe görünce fena yapcek seni demedi deme ben onı 18 görüyom abla felan demem:D

:D:D:D:D:D ben sussam daha iyi :p

M@es[TR]o*
26-07-08, 20:39
Ben de kadıköy doğumluyum .. :D biraz küçüğüm ama sizden .. 91 liyim .. :D

ĐRIŦTЄR
26-07-08, 20:47
Herkes kadıköylü doğumlu mu burda ? bende kadıköy'de doğdum :D

wowozange
26-07-08, 20:50
bi dene de üsküdar var :)

aksoft
26-07-08, 21:30