PDA

Tüm Versiyonu Göster : Lütfübey 3D Resim Galerisi

lutfubey
25-01-08, 18:46
Yaptığım birkaç resmi sizlerle paylaşmak istedim. Yaptıkça, fırsat buldukça ekleyecem.

Küllük ve Sigaralar

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

lutfubey
25-01-08, 18:48
Bacterium Attacks

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

lutfubey
25-01-08, 18:51
Boopy The Creatue

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

lutfubey
25-01-08, 18:53
Fantasy

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

gülsümaydın
25-01-08, 18:54
abi bunları nası yapıyosun...

lutfubey
25-01-08, 18:55
First Floor

lutfubey
25-01-08, 18:58
Guitar and Nota

lutfubey
25-01-08, 19:00
Glasses More'n'more

lutfubey
25-01-08, 19:04
Nissan Skyline GTR

lutfubey
25-01-08, 19:05
PSP

lutfubey
25-01-08, 19:06
Rainy Old Street

lutfubey
25-01-08, 19:06
Tools On The Floor

lutfubey
25-01-08, 19:10
abi bunları nası yapıyosun...

Detaylar bu linklerde ;)

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

DeSpOiNa
25-01-08, 21:24
lutfubeyyyy gene harikalar yaratmışsın..ama olmuyo ki ben kıskanıyorum :D ellereee sağlıkkkkkkkk

OЗГУР
25-01-08, 21:28
hepsi birbirinden güzel olmuş emeğine sağlık abi

lutfubey
28-01-08, 10:04
lutfubeyyyy gene harikalar yaratmışsın..ama olmuyo ki ben kıskanıyorum :D ellereee sağlıkkkkkkkk

Teşekkürler Descim. Kıskanacak bişey yok :D Sen de başla bi yerlerden. İlgi var, yetenek var.

hepsi birbirinden güzel olmuş emeğine sağlık abi

Ben teşekkür ederim Özgür, beğendiğine sevindim.

ÖZKAN
28-01-08, 11:30
argün kardeş harika olmuş yenilerini bekleriz aslanlı olabiilir mesela

lutfubey
28-01-08, 23:55
Özkan eğer mümkün olur da zaman bulursam bir dener, Pazar akşamı koyarım buraya ;)

şeker
29-01-08, 00:06
Muhteşemler abi :) bunları görünce insan kendini beceriksiz gibi görüyor :p :hihihi

DeSpOiNa
29-01-08, 10:54
miracım yalnız değilsin :D yanındayım çekirgem :hihihi

ÖZKAN
29-01-08, 11:27
miracım yalnız değilsin :D yanındayım çekirgem :hihihi

cadılar hangi alanda becerikliki..:D:D

lutfubey
06-02-08, 11:52
Old House

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

bozder
06-02-08, 12:20
Ellerine sağlık abi gerçek gibi olmuş :) çok iyiler :)

ÖZKAN
06-02-08, 12:41
argün ellerine sağlık aslanlı olanları beklemeye devam ediyorum

lutfubey
06-02-08, 12:43
Yensek yapacaktım, berabere bitince keyfim kaçtı Özkan :D

ÖZKAN
06-02-08, 12:47
abi sen centilmensindir bize hediye yaparsan seviniriz.:D:D

NIGHTMARE
06-02-08, 19:54
Abi hepsi birbirinden hoş eline emeğine sağlık