PDA

Tüm Versiyonu Göster : Korku Karakterleri

NIGHTMARE
03-09-05, 14:17
Bu bölümde korku karakterleri olacak?

NIGHTMARE
03-09-05, 14:22
Michael Myers

Ünlü HollweeN serisinin insan üstü mükemmel katili. Normal yaşantısı yok tek amacı var öldürmek öldürmek. Her Cadılar Bayramında öldürmek için gelir ve her zaman amacına ulaşır....

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

Öz Geçmişi

1947-10-kasım Judith Myers doğdu
1957 - Michael Myers doğdu Judith Myers'in erkek kardeşi
1961 - Lurie Myers doğdu genç Micheal Myers'in kız kardeşi
1963 HalloweeN gecesi - 6 yaşındaki Michael Myers büyük kız kardeşini siyahlar içindeki adamın (thorn) emirleri doğrultusunda öldürdü. Michael'in anne ve babası eve geldiklerinde onu kanlar içinde bir bıçağı tutarken ve hiç tepki göstermez halle buldular.
1964 -1 mayıs - Bir Haddonfield mahkemesi Michael'ın Smith's Grove akıl hastanesinde en düşük güvenlik önlemleri altında süresiz olarak tutulmasına karar verir.

1965 - Michael'in anne ve babası bilinmeyen nedenlerden dolayı ölürler. Laure Myers bundan itabaren evlatlık edinilmesi için listeye konur. Strode ailesi onun yasal koruyucuları olur ve ismi ve ismi Laure Strode olur. 17 yaşına kadar normal bir hayat sürer ancak Michale adında bir abisi olduğunu ve bir yerlerde kilit altında olduğunu bilmektedir. Onu sadece çok küçükken ziyaret ettiğini hatırlamaktadır.
1978 - Michael Myers Smith's Grove hastanesinden düşük güvenlik önlemi nedeniyle kaçar. thorn laneti Michael'i yine sarmıştır ve geride kalan kendi kanından olan herkesi öldürmek amacı ile kasabaya doğru yola çıkar. Laurie , Michael'ı patlatarak kurtulur . Ama Dr. Loomis ve Michael patlamadan sağ kurtulurlar. Michael komaya girer.

Fiziksel Özellikleri

Beyaz bir maske ile dolaşır. Üzerinde lacivert bir tulum vardır. Hiç bir şekilde açı hissetmez. Elindeki ekmek bıçağı ile avını kendi evinde bile öldürecek kadar zekidir...

NIGHTMARE
03-09-05, 14:30
FREDDY KRUEGER - A NIGTMARE ON ELM STREET

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

A Nıgthare On Elm Street fliminin karekteri insanları kendi rüyalarında uyurken öldürür genellikle eldiveni.... ile daha

GEÇMİSİ
Tam 7 bölümlük (şimdilik) korku filmleri serisinin başkarakteri. Normal yaşantısında çocuklarını öldürdüğü Springwood kasabasındaki bir grup aile tarafından yakılarak öldürülmüştür.

Fakat Springwood Elm sokağındaki kabus asıl olarak Freddy Krueger'in öldükten sonra burada yaşayan gençleri onların rüyalarına girerek öldürmesiyle başlar.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Yanıklar bulunan iğrenç yüzüyle çok farklı yöntemlerle cinayetler işlesede kurbanlarını ençok elindeki keskin bıçaklı eldivenleri ile öldürür.

Şapkası, yeşil kırmızı kazağı ve kahverengi pantolonu ile dolaşır...

İlginç espri anlayışı ve gülüşüyle, kurbanlarını kabuslarında, gerçek hayatta ençok korktukları olaylara göre öldürür.

sp1907
04-09-05, 18:32
tecavüzcü coşkunuda koyun bence :D...

saderekoy
27-01-06, 16:31
Güzell Bende yakında ÇIğlıkı koycamm:D:D

musician_boi
27-01-06, 16:39
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

işte bu da freddy'nin 1 numaralı düşmanı "jason"

NIGHTMARE
27-01-06, 18:46

ZeiSs
17-09-06, 13:23
daha korkutucu resımler yokmu

fajapamkırmis
17-09-06, 13:36
bence seda sayanın yeni halini koyun bir de +30 yapın tam olur yok ya biraz fazla korkutucu olur siteye kimse uğramaz fa:hihihi lan

şeker_crazy
20-01-07, 18:06
hiç korkmadımmm :D :D

NIGHTMARE
20-01-07, 18:31
hiç korkmadımmm :D :D

Heheh :D

12345t67
15-06-07, 11:20
ben foto mu bırakayım sizde görün :D:D:D

koptum yaf

snm
15-06-07, 13:30
yaa ben freddyden çok korkarımm :(

12345t67
15-06-07, 21:07
sen bi de beni gör :D snm

sandokan
02-08-07, 00:47
offf amma korktum bilemezsiniz :D

kalpsizkraliçe
06-08-07, 02:02
daha korkunç karakterlerde vardır tabiki araştırmak lazım ama freddy hakakten korkunç yaw küçüklüğümden beri var heep korkmuşumdur ondan gece elm sokağını izledikten sonra uyuyamazdım korkardım rüyama gelir diye vala artık korkmuyorum gerçi fredy jason a karşı filmi berbat olmuş fredy tek başına yeterince korkunç yawwğj3ğj3ğj3

phantaso17
10-08-07, 11:15
insanın korkmuca varsa bile bu karakterleri görünce korkar:P:)

-LasT OttomaN-
14-08-07, 18:11
hepside guzel ozelliklle freddy bende yakında digerlerini koyarım ama once ogrenmem lazım nasıl koyacagımı gecen denedim olmadı :D

NIGHTMARE
15-08-07, 03:57
hepside guzel ozelliklle freddy bende yakında digerlerini koyarım ama once ogrenmem lazım nasıl koyacagımı gecen denedim olmadı :D

Yapamadığın yeri forumdaki rütbeli kişilerle paylaşırsan sorunun ortadan kalkabilir ;)

-LasT OttomaN-
16-08-07, 16:14
Yapamadığın yeri forumdaki rütbeli kişilerle paylaşırsan sorunun ortadan kalkabilir ;)

evet dogru soyluyorsun ğş6

mezarkabul
23-09-07, 20:46
Benim favorim Jason

bozder
23-09-07, 20:54
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.(7).jpg (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.(7).jpg)

benim favorim o aşığım ona =)))

PCTRANS
29-09-07, 16:19
benimde favorim işte karşınızda HANNİBAL

krmclk
05-10-07, 12:17
korkcakmıydık:D

TURKIYEM
05-10-07, 12:26
Favorim chucky ilk izledimgimde bir bebegi bukadar korkunc yapabilirlermi diye dusummustum ama guzeldi;) Cok heycanli filmlerdi;)

tesaday
05-10-07, 16:27
Hocam kormadım diyemicem,Michael Myers tüylerimi ürpertmedi deil valla=).

şeker
05-10-07, 16:48
Chucky bende korkarım ondan bir tane bebeğim var hani bilirsiniz fatoş bebekleri vardı onlardan izledikten sonra kutusuna kaldırmıştım ğj3 şimdi aklıma geldi gene gözümün önünden kaldırayım sonra gece uyuyamam :hihihi

bozder
06-10-07, 11:07
Michael Myers ın geçen yeni filmi çıkmış izledim bende bu önce ablasyıla sevgilisini öldürüodu snr üvey babasını =) snr işte çocukta düzelme olmuyor hapiste bu tedavi görüo orda bi hemşire mi ne vardı onu öldürüodu annesi de dayanamayıp kendisini öldürdü =) snr bu çıkıo yıllar snr hapisten 30 yaşında fln adam olmuş hala suratında maskeler =) gidio kız kardeşini buluo =) öldürcek işte snr doktor gelio olay yerine engel oluo ona ama snr polisler bizim micheali vuruolardı :( işte bu da başka bi versiyonu izlemeyin yani :P bu arada filmin müzikleri çok güzel cidden =) hallowenn die oynuo snrm dvd sini izlemiştim =) hehe YAŞASIN KORKU =)

İLLeGAL
13-12-07, 22:36
güzelde daha korkunc seyler koy