Tüm Versiyonu Göster : işte makyajsız bülent ersoy
Bülent Ersoy'u gösterişli kıyafetleri ve makyajıyla görmeye o kadar alışkınız ki, makyajsız halini görüp de şaşırmamak mümkün değil.
Şu sıralar mailden maile gezen makyajsız Bülent Ersoy resimleri görenleri şok ediyor. Şarkıcı Ersoy'un makyajsız hali gerçekten de çok çarpıcı.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Ya ben bu kadının sesini severim ama, hiç böyle görmemiştim. İğrenç bir görüntü var. Öğğğğ.
Ya aslında öyle bir tuhaflık yok ki düzenli ağır makyaj yapan herkes ilk etapta böyle görünür, alışınca kötü görünmez ki ;) eee sonuçta estetikte var :) o kadar makyaj yapan birine göre cildide de güzel, ten rengi daha koyuymuş demek ki hep açık renk fondoten kullanıyormuş :)
makyajsız bütün kadınlar böledir
bir kaç sene önce hastanede makyajsız halini göstermişti tvler iğrenmiştim gerçekten burda yine bi parça düzgün çıkmış tamamen makyajsız değil gibi
makyajsız bütün kadınlar böledir
ne yani makyajsız biz bülent ersoya mı benziyoruz :hihihi
-LasT OttomaN-
20-01-08, 02:29
Allah'ım sana geliyorummm :D:D:D
Kadın mı? Ben ne olduğu belirsiz bu şahsiyete kadın diyenleri bana hakaret etmiş adlediyorum.
Zaten normalde de tiksiniyorum makyajlı makyajsız benim için pek farketmedi. İnsanın kötülüğü veya iyiliğinin yüzüne yansıdığının en güzel örneği ayrıca Türk halkınında en kötü örneğidir bence...
Bunların hepsi benim şahsi görüşlerimdir...
bülent ersoy makyajlı olsa dahi igrenç bir şahıs.. :D
karagozlum
20-01-08, 15:34
Bu haberi bu kadar abartmaya ne gerek var ki, makyajli halide oyle ahIm $ahIm degil yane (bence) :)
Akşam akşam korktum, rüyama da girer şimdi :D
zulfikar22
20-01-08, 19:56
iğrençç midem bulandı
korku bölümüne taşısanız bu konuyu.:p
korku bölümüne taşısanız bu konuyu.:p
mide bulandırıcı görüntüleri korku bölümünde yayınlamak yasaktır:D:D:D
Cidden iğrenç. Michael Jackson bir, bu iki :D
ya yapmayın bu kadar acımasız yorumlar. :)
ya yapmayın bu kadar acımasız yorumlar. :)
Halacım acıyarak anca bu kadar yazabildim zaten, yoksa daha neler diyecektim :D
ya ne bilim benimde kör merhametim işte, Üzülüyorum yorumları okuyunca :) Bakmıycam bu başlığa artık :p
bülent ersoy makyajlı olsa dahi igrenç bir şahıs.. :D
+ benden
Lütfen bilgisayarınızın görüntü ayarıyla oynamayınız :D
-LasT OttomaN-
21-01-08, 00:44
Ya neticede insan işte, bu kadar aşağılamaya lüzüm yok bence, sosyal mesaj bakımından :D
ProfessoR_X
21-01-08, 00:45
geçenlerde karabasan görmüştüm meğersem o Bülent Ersoy'un makyajsız haliymiş tüh :D
geçenlerde karabasan görmüştüm meğersem o Bülent Ersoy'un makyajsız haliymiş tüh :D
ağaçtayken mi gördün :hihihi :hihihi :p
gülsümaydın
21-01-08, 00:49
:hihihi:hihihiağaçtayken mi gördün :hihihi :hihihi :p
Yapmayın yaa bu kadarda üstüne gitmeyin :(
ProfessoR_X
21-01-08, 00:51
hemen uzaylı moduna sokun tabi bu gencecik çocuğu :D iyiki bi ağaca çıkmışız valla ohooo olay oldu :D şaka tabi ne işim var o ağaç zaten photoshoptu yok öle bişi :P
hemen uzaylı moduna sokun tabi bu gencecik çocuğu :D iyiki bi ağaca çıkmışız valla ohooo olay oldu :D şaka tabi ne işim var o ağaç zaten photoshoptu yok öle bişi :P
:hihihi:hihihi:hihihi yok canım bişi demedik zaten hani karabasan gördüm dedin ya ağaçtayken mi merak işte ğş6
Arkadaşlar forumda kimin hakkında olursa olsun hiçkimseye hakaret ve küçük düşürücü sözler sarfetmeyelim. Sonuçta makyaj bayanları olduğundan daha güzel gösterir. Bülent Ersoy'u da makyajsız hali elbette makyajlı halinden daha çirkin görünmesi son derece doğaldır. Ama bu durumu daha fazla abartmayalım, küçük düşürmeyelim. ğşj2
4.cü sayfada yetiştin koray :) dediğim gibi bu kadar acımasız eleştiriyi kimse haketmiyor ;)
PcTeknikZone