Tüm Versiyonu Göster : mantik bilmecesi
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Rakamların arasına 4 adet virgül yerleştirerek öyle 5 sayı elde edin ki, sayıların baş harfleri soldan sağa okunduğunda 5 harfli bir sözcük oluştursun.
42,61,1,634,49
Kırkiki , Altmışbir , Bir , Altıyüzotuzdört , Kırkdokuz
KABAK
İstersen tersten oku... :D
karagozlum
17-01-08, 14:28
42,61,1,634,49
Kırkiki , Altmışbir , Bir , Altıyüzotuzdört , Kırkdokuz
KABAK
İstersen tersten oku... :D
Koray sen bunu kesin internetten almissindir, cunku yukardaki verilen sayilara gore yapacaktin :D
Bak buna goreydi; ben dun baya bi ugrastim bulamadim
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Koray sen bunu kesin internetten almissindir, cunku yukardaki verilen sayilara gore yapacaktin :D
Bak buna goreydi; ben dun baya bi ugrastim bulamadim
ya ben de bbayadan beri uğraşıyordum, çok sıkıldım, başka sorulara falan baktım, en sonun da dayanaadım google dan destek aldım. :D :p
Ama yolladıktan sonra farkettim hata olduğunu...
karagozlum
17-01-08, 14:33
ya ben de bbayadan beri uğraşıyordum, çok sıkıldım, başka sorulara falan baktım, en sonun da dayanaadım google dan destek aldım. :D :p
Ama yolladıktan sonra farkettim hata olduğunu...
:D:D neyse bosver bende dun baya takildim..
En iyisi Ozkan abiden cevabi beklemek :)
cevabı beklemeyin çözün bakalım:D:D
karagozlum
17-01-08, 14:37
Abi valla dun baya bi ugrastim ama beceremedim :D
ProfessoR_X
17-01-08, 20:26
işin içine sayılar falan girince çözemiyorum :D
cevabı alalım buyrun efendim:D:D
EBEDİ (52, 5, 53, 96, 218)
PcTeknikZone