PDA

Tüm Versiyonu Göster : smf board kurulumu(resimli)

GaLeM
02-09-05, 23:14
sizin farklı bir alternatif en iyi yanı bedava olması direkt sitesindede indirebiliyorsunuz
daha bu iste amator ama bence yinede bir deneyin isterseniz
orjinal sitesi Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. smf 1.1 beta 3 versiyonu bunu
bunun altı smf 1.0.5 ve ikiside tamamen ücretsiz ama ben yeni versiyon oldugu icin
smf 1.1 beta 3 ü kurcam birde isterseniz aynı siteden tr dil desteginide indirebilirsiniz
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
simdi isterseniz baslayalim indirdigini dosyaya istediginiz adı verin
genelde forum olur oyuzden bende forum yazıyorum
daha sonra bu dosyayı ftp den sitemize upload ediyoruz ve ya localhost ta kuruyorsak
sizinde bildiginiz gibi htdocs klasorune atıyoruz
işlem bitti ve simdi artık kuruluma baslayabiliriz
tarayıcımızı acıyoruz ve adres sütununa domain adı/forum/install.php veya
localhostta kuruyorsanız Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. yazıyor ve enter a tıklıyoruz
geri kalan kısımlarıda resimlere bakarak devam ediyoruz

adım 1
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
adım 2
adım 3
adım 4

işlem bu kadar gerisi size kalmıs kolay gelsin

reXus
03-09-05, 14:39
güzel bi scripte benziyo dostum bi deneyelim. saol

GaLeM
03-09-05, 18:12
ben de rasgele buldum yabancı bir host sitesinin script idi ama cok hosuma gitti tavsiye ederim

MehmetAbi
26-09-05, 23:12
Türkçe Desteği Varmı bunun

GaLeM
27-09-05, 00:30
smf 1.1 beta 3 ü kurcam birde isterseniz aynı siteden tr dil desteginide indirebilirsiniz

;) ;)

MehmetAbi
27-09-05, 00:32
Gözümden Kaçmış Pardon