Tüm Versiyonu Göster : Flaş FLaş Flaş

emre1905
12-01-08, 01:27
Petek dinçöz canlı yayında evlenme teklifi aldı beyaz showda birazdan nikah var nikah şahitleri m.ali birand ve rtük yönetim kurulu başkanı

Kaynak:televizyon

DeSpOiNa
12-01-08, 01:29
aahahhahaha koptummmmmmmmm...anlayan anladı:D

pWrofd_E
12-01-08, 01:29
Bizim kaynağımız da akın :D

akin_bera
12-01-08, 01:30
Aman allahım herkes televizyon başına bunu kaçırmayın:D

CoRai
12-01-08, 01:30
Ben evelenemez diyorum..

ONLAR KARDEŞLER... :D

DeSpOiNa
12-01-08, 01:31
ben akını hala dövelim diyorum:D konuya vakıf olanlar gene anladı:D

akin_bera
12-01-08, 01:33
Emre senin yüzünden başım belaya gidecek:D

emre1905
12-01-08, 14:57
mesele ne ya ben bilmiyom

bozder
12-01-08, 23:24
kaynak televizyon heee bravo :D

bozder
12-01-08, 23:25
Can Tanrıyar, 9 yıldır birlikte olduğu Petek Dinçöz'e canlı yayında evlenme teklif etti. Çiftin nikâhı da programda kıyıldı. Şahitler RTÜK Başkanı Akman ve Mehmet Ali Birand oldu Can Tanrıyar, şarkıcı Petek Dinçöz'e Beyazıt Öztürk'ün Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Show' adlı programında sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Dinçöz de, önünde diz çöken Tanrıyar'ın teklifini kabul etti. Çiftin nikâhı program sırasında kıyıldı.
Yaklaşık 9 yıldır birlikte olan Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar, dün akşam Beyaz Show'da bir araya geldi. Beyaz Show'a konuk sanatçı olarak katılan Dinçöz, yayın sırasında stüdyoya Tanrıyar'ın girmesiyle ilk sürprizi yaşadı. Tanrıyar, Dinçöz'e canlı yayın sırasında evlenme teklifinde bulundu. Dinçöz de bağırarak, "evet" karşılığını verdi. Sürpriz evlenme teklifini, Beyaz ile Tanrıyar'ın iki gündür Dinçöz'den habersiz planladığı öğrenildi.
Programın konuklarından Mehmet Ali Birand, Tanrıyar'ın nikâh şahidi, sonradan stüdyoya gelen Akman da Dinçöz'ün şahidi oldu. Program ve nikâhın kıyılması sırasında Beyaz, esprileriyle konukları güldürdü. Can Tanrıyar'ın ayağına 2 kere basan Petek Dinçöz ayrıca şarkı da söyledi. RTÜK Başkanı Akman, Dinçöz'e bilezik taktı.

Milliyet

Fotoğraflar İçin: [Link only for Paid Subscribers]

mira
12-01-08, 23:31
Allah mesut etsin ben sevindim onların adına gece kırk yılda beyazı izleyim dedim onların bu güzel olayını gördüm :) Mutlulukları daim olsun, bir yastıkta kocasınlar :)

bozder
12-01-08, 23:36
Allah mesut etsin ben sevindim onların adına gece kırk yılda beyazı izleyim dedim onların bu güzel olayını gördüm :) Mutlulukları daim olsun, bir yastıkta kocasınlar :)

kesin senin şansındır Petek yoksa beklmeiş 9 yıl daha beklerdi iyi ki izlemişsin :p:hihihi

mira
12-01-08, 23:44
Valla nasıl oldu anlamadım bir yıl vardır herhalde beyazın programını izlemeyeli tesadüf baktım :p

emre1905
13-01-08, 00:16
kaynak televizyon heee bravo :D

seyrediyodum paylaşıyım dedim:D:D

mira
13-01-08, 00:18
İnsan havaya giriyor izlerken, bende sanki oradaymışım gibi oldum çok güzel bir şeydi :)

Gelinliğide çok güzeldi ve çok yakışmıştı :)