PDA

Tüm Versiyonu Göster : MAGAZiN TURU

NIGHTMARE
10-01-08, 06:19
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Magazin turu

Yüzük gösterme formülü

Bergüzar Korel, ünlü balet Tan Sağtürk’le birliktelik yaşamaya başladığında, Korel’in ellerinin bakımsız olduğu konuşuluyordu. Ancak Korel önceki akşam ellerini iftiharla kameralara gösterdi. Korel’in hem bakımlı elleri, hem de şık yüzüğü dikkat çekiciydi!

Bora Bağcıbaşı / Cafe Milliyet

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Magazin turu

Doğmamış kızı için davet

Manken Sinem Güven, Solgar Vitaminleri’nin Türkiye temsilcisi olan Murat Ersönmez ile 2 yıl önce evlenmişti. Sinem Güven 7.5 aylık hamile. Bir kızı olacak. Bebeğinin adı henüz belli değil. Sinem kutlama için kızının dünyaya gelmesini bekleyememiş. İki gün sonra evinde yakın arkadaşlarına ‘Hoş geldin bebeğim’ daveti verecekmiş.

Halil Kalmuk / Posta

Şapkasıyla birine benzemiş ama!

Genç kızların sevgilisi başarılı popçu Yalın kıyafetlerine ve imajına çok önem verir. Son günlerde yeni projeleri ve albüm çalışmaları nedeniyle saçı sakalı salmış. Yalın geçen hafta, uzun sakalları, Justin Timberlake andıran şapkasıyla Nişantaşı'nda gezerken objektiflere takıldı.

Sevgilisi yönetecek Eda oynayacak

51 yaşındaki Nurettin Hasman’ın 27’lik sevgilisi Eda Taşpınar’ın en büyük hayali oyuncu olmakmış. Yıllar önce Robert Kolej’de okurken Romeo ve Jülyet oyununda rol aldığını söyleyen Eda Taşpınar “Zaten Nurettin’in de en büyük istediği bir sinema filmi yönetmek. Tabii ki, başrolü de bana vermek” demiş. Eh Nurettin Bey, dizi film ‘Kuzey Rüzgarı’nda oynayan eski eşi Güliz Onursal’ı da unutmaz!

Halil Kalmuk / Posta

Yeni imajı kırmızı gömlek

Uzun bir aradan sonra “Komple” albümüyle müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapan ünlü popçu Burak Kut davetlere kırmızı gözlüğü ve kırmızı gömleğiyle katılıyor. Hafta içinde birçok davette Burak Kut’a bu kıyafetle rastladık. Anlaşılan Burak Kut, kırmızı gözlüğü ve kırmızı gömleği, şov dünyasında moda yapmaya kararlı!

Ayşegül Tecimer 10 milyon dolara Londra’da ev aldı

Ayşegül Tecimer, 1997’de tarihi eser kaçakçılığından hapis cezası alınca yurt dışına kaçmıştı. 2000’deki aftan yararlanmasına rağmen yurda dönmemişti. Fas’ta yaşayan Ayşegül Tecimer (62), 13 yıllık sevgilisi Mete Deniz (37) ile 21 Ekim’de İngiltere’nin başkenti Londra’da evlenmişti. Ayşegül Tecimer, 20 gün önce Londra Chelsea’den 10 milyon dolara bir daire satın aldı.

Suna AKYILDIZ / Posta

‘İbo nereye ben oraya’

Manken Demet Şener’in basketbolcu eşi İbrahim Kutluay geçen hafta Fenerbahçe’den Yunanistan’ın Paok takımına transfer oldu. Demet Şener ile konuştum. “İbo şu anda Yunanistan’da. Selanik’ten bize bir villa kiraladı. Ben de bavullarımızı hazırlıyorum. Kıyafetlerim, kitaplarım ve müzik albümlerimin dışında hiçbir şey götürmeyi düşünmüyorum. Çünkü Levent’teki evimizi kapatmayacağız. Bu hafta sonu kızım İrem ile birlikte Selanik’e uçacağız. Dünyanın neresine giderse gitsin eşimi asla yalnız bırakmam” dedi.

Halil Kalmuk / Posta

Kaynak (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)