Tüm Versiyonu Göster : iLk aŞkınızı paylaşın
hepimizin ilk askı olmustur ilk okul lise aile dostunuzun oğlu veya komsu kızı hadi bizimle paylaşın
ilkokul yıllarında ismi deniz olan birine aşıktım.. :D
Ewet benim de ilk aşık olduğum kız derya;bundan önce çıktığım kızlar olsada aşık değildim.Ama şimdi deryaya aşık DEĞİLİM...
ilkokul öğretmenime aşıktım :D
KişiseL Not: DiAnA Konuyu açmışsın kendin cevaplamamışsın :)
gokhandnzl
01-02-05, 02:27
ilkokulda Nahide diye bi kıza aşık olmuştum. anneme ben onunla evlenecem diye tutturmuştum :D :D
bende paylasiyim
orta okul hazırlıktaydım.ilk ozaman asık olmustum ilk okul 3ten beri tanısıoduk.birkac kez cıkıp ayrıldık gecen yaza kadar hala görusuoduk ask bittiysede vazgecememiştik. ama bir olay bizi tamamen kopardı hala içimde yaradır onu hep cok sevicem o en iyi arkadasım olmayı bile basarmıstı...
genchacker
01-02-05, 13:26
ahhhh ahhh ahenk ahenk seni unutamıom
obeni en yakın arkadaşı olarak görüo ben ise sewiom hala ilk okuldan beri lise sondayız ilk okuldan beri
ben acıldım ama o beni en yakın arkadaşı gibi görüo
ben hiç aşık olmadım walla
ilk aşkımın adı Gülçin 2.5 sene arkadaşlık yaptık(aşk yapacak yaşta değildik)malum orta okul yılları ilk elini tuutğumu hatırlıyorumda kalbim duracaktı,offff offff ayrıldık:o beni unttumu bilmem ama ben onu unutmadım, anneleri bizim orda oturuyor ara ısra görüyorum tabi yanında kocası çocuğu filan eğiyorum kafamı ahhhhh ahhhhh....
nesini paylaşıyım ziyanlıktı. boşuna harcanmış bir 2 aydı. kaprisli, mızmız, dayanılmaz biriydi. beni kızlardan soğuttu :D
Kızıl_Kurt
20-09-07, 07:05
ana okulunda tanistim ilk aşkla sonra böyle devam etti :D
şarkıcı yaşar =) euheue o zaman 6 yaşındaydım =)
kalpsizkraliçe
18-10-07, 19:16
ana okulunda tanistim ilk aşkla sonra böyle devam etti :D
vala hiç şaşırmadım ersin o yaşta bile aynıymışsın hiç değişmicen sen 7 de neysen 70de de aynı olcan kesin hihihih:D:Dbenim ilk aşkım ilkokuldaydı annemden dayak yedim bu yüzden abime sölediydim hangi akla hizmetse o da anneme söledi bende güzel bi zopa yedim hiç unutmam hihihi:D
burakvarol222
23-10-07, 21:35
benim ilk çıktığım 2 sene önceydi adıda eceydi süper kafa dengim bı kız dı ne olduysa oldu ayrıldık sonra uzun sürmedi onu unutmam sonra selen adında bi kızla çıktım şimdide ESRA adında bi kızla çıkıyorum :D ama ilk aşkım ana okulunda oylum adında bi kızdı büyük ihtimallede platonikti çünkü hiç açıklamadım :D :D :D
İlk aşkımı zaten paylaştım,şu anda başka biriyle beraber;):p
burakvarol222
23-10-07, 22:02
genellikle öle olur saten
benim ilk çıktığım 2 sene önceydi adıda eceydi süper kafa dengim bı kız dı ne olduysa oldu ayrıldık sonra uzun sürmedi onu unutmam sonra selen adında bi kızla çıktım şimdide ESRA adında bi kızla çıkıyorum :D ama ilk aşkım ana okulunda oylum adında bi kızdı büyük ihtimallede platonikti çünkü hiç açıklamadım :D :D :D
hızlı kardeşim:D
ilk aşık oldugum kız cok seneler önce onu görmüstüm ve asık olmustum ama tabikide ilk oldugu için acemilikten söyliyememistim ve o konuda orda kapandı :)
ilk aşık olduğum kişi şuan çıktığım kişi ve son aşkımda o
İlk aşkımı zaten paylaştım,şu anda başka biriyle beraber;):p
:hihihi:hihihi harika yorum:p ama ben suan paylasamam paylasmak isteyeni fena yaparim:hihihi zaten onunla beraberim:p
:hihihi:hihihi harika yorum:p ama ben suan paylasamam paylasmak isteyeni fena yaparim:hihihi zaten onunla beraberim:p
Teşekkür ederim Elfida,umarım sen bizim kervana katılmazsın:(
Valla nasıl yaparsın bilmem ama o an geldimi ki gelmye görsün...
anlatamam ki kelimelerle:)
burakvarol222
25-10-07, 20:01
hızlı kardeşim:D
sağol kardeşim :)
burakvarol222
26-10-07, 18:47
ne günlerdi şimdi yeni birini bulsam şimdikinden hemen ayrılırım :) :D
ilk aşkım herkes gibi ilkokuldaydı kimin olmamıştır ki?
:D
Çok sosyal ve çıtı pıtı bir çocuktu aahh ah hala arıyorum onuve maceralarını :rolleyes:
gülsümaydın
27-11-07, 22:06
ilk okul ikinci sınıfta bekir vardı çok akıllı olduğu için onu severdim
007.ArızaLı
27-11-07, 22:47
İlK aşık oldugum kişi 5.sınıfta sibeL di :)
öyle bir aşktı ki..aşk mektubumu bile arkadasıma yazdırıp ben bile okumadan kıza yollamıstım :)
Kızla aramız bu mektuba kadar çok iyiydi ama bundan sonrası için aynı şeyi söyleyemem..
kimbilir neler yazıyodu mektupta :)
çocukluk işte :D
ama güsel günlerdi beA :D
İlK aşık oldugum kişi 5.sınıfta sibeL di :)
öyle bir aşktı ki..aşk mektubumu bile arkadasıma yazdırıp ben bile okumadan kıza yollamıstım :)
Kızla aramız bu mektuba kadar çok iyiydi ama bundan sonrası için aynı şeyi söyleyemem..
kimbilir neler yazıyodu mektupta :)
çocukluk işte :D
ama güsel günlerdi beA :D
vay vay vay nuri bey yani pcteknik olmasa bunlatı öğrenmeyeceğiz...ğş6
ilk aşkımmı ilk aşkım benimle çıkmak için aylarcapeşimdeydi sonunda oldu ve son aşkım oldu
Kar Kaplanı
30-05-08, 23:27
Benim yaşım gereği hiç aşkım olmadı olmasını da düşünmüyorum.Daha yaşım kaç başım kaç ? :)
PcTeknikZone