PDA

Tüm Versiyonu Göster : Herkesin Dikkatine!Lütfen Bu Uyarıyı Okumadan Sağlık Bölümüne Konu Açmayalım!

Elfida
04-01-08, 04:19
Herkese Merhabalar;

Arkadaşlar sağlık bölümümüzün daha düzenli olması ve aranılan bilgilere daha kolay ulaşılması için birkaç değişiklik yaptık.

Öncelikle Ağız ve Diş Sağlığı (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.), Beslenme ve Diyet (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.), Sağlık Haberleri (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)olmak üzere 3 yeni alt bölümümüz açıldı. Sağlık bölümündeki bütün mesajlar bu alt bölümlere göre uygun yerlerine taşındı. bu düzenlememizin ilk kısmıydı:)

Bu değişikliklerden sonra benim sizlerden ricam bundan sonra konu açarken konunuzu bu alt bölümlere göre değerlendirip doğru yere açmanız. Böylece kurmuş olduğumuz bu düzeni en güzel şekliyle korumuş oluruz.

Özellikle belirtmek isterim bazı sağlık bilgilerine uygun alt başlık bulunamaması durumuna karşın Sağlık Haberleri (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)bölümümüz açıldı. Eğer eklemek istediğiniz mesaj hiç birine uymuyorsa Sağlık Haberleri Bölümüne (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) açabilirsiniz;)

Buna rağmen yanlış bölüme açılan konular eminim olacaktır. Tabii ki burada benim görevim olduğu için konular doğru yerlerine taşınacaktır. Ancak sadece alt bölümler arası taşıma yapacağım için taşındığına dair mesaj yazma gereği duymuyorum.:) Konunuzu sağlık bölümü içerisinde rahatlıkla bulabilirsiniz:)

Son olarak hala düzenleme devam etmektedir. Suan Sağlık bölümünde mesaj temizliği yaptığım için mesaj sayılarınızda az miktarda düşme olabilir. Bunun temizlikten kaynaklandını bilmenizi isterim.

Bu bölüme ve düzenine gösterdiğiniz ilgiden dolayı ve emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar:)

karagozlum
04-01-08, 04:21
Ellerine saglik canimm :) Daha guzel oldu boyle.

Elfida
04-01-08, 04:23
Ellerine saglik canimm :) Daha guzel oldu boyle.

Rica ederim canımm ne demek görevimiz:hihihi Daha güzel oldu demene çok mutlu oldum:) İşte şimdi Uğraştığıma değdi ğş6

ProfessoR_X
04-01-08, 04:25
eline sağlık elfida temizlik güzeldir kolay gelsin diyeyim iş devam ediyor sanki ;)

karagozlum
04-01-08, 04:25
Rica ederim canımm ne demek görevimiz:hihihi Daha güzel oldu demene çok mutlu oldum:) İşte şimdi Uğraştığıma değdi ğş6

ğş6Arkadaslar Elfida cok ugrasti bizzat sahidim, ona gore.. ;) :hihihi

Elfida
04-01-08, 04:29
eline sağlık elfida temizlik güzeldir kolay gelsin diyeyim iş devam ediyor sanki ;)

evet devam ediyor. Konu taraması yapıyorum aynı konular varmı diye:) teşekkür ederim ProfessoR_X:)

ğş6Arkadaslar Elfida cok ugrasti bizzat sahidim, ona gore.. ;) :hihihi

canımmğş6 sahıt olursun tabı saatlerdır tepende dır dır konusuyorum:hihihi

tess
13-01-08, 00:35

Merhaba sağlık bölümü için teşekkürler. Bir yanlışlık olmasını istemem, sorayım dedim: Psikiyatri ile ilintili, örneğin: Paranoyak/Narsisist/Paranoid Şizofreni gibi hastalıkları içeren konular açabilir miyiz lütfen?
Sevgiler...

Elfida
13-01-08, 00:42
Merhaba sağlık bölümü için teşekkürler. Bir yanlışlık olmasını istemem, sorayım dedim: Psikiyatri ile ilintili, örneğin: Paranoyak/Narsisist/Paranoid Şizofreni gibi hastalıkları içeren konular açabilir miyiz lütfen?
Sevgiler...

Tabiiki açabilirsiniz:) Bu konuları hastalıklar bölümüne açmanız gayet güzel olacaktır:) Ancak konuyu açmadan önce arama yaparsanız çok memnun olurum. Forum kurallarmız gereği ikinci defa açılan konular siliyoruz. Hem düzen açısından hemde sizin emekleriniz açısından arama yapmanız çok daha iyi olacaktır:)

Elfida
29-04-08, 21:34
Arkadaşlar tam sağlık bölümüne girişte kocaman bir başlık var sanırım kimse görmüyor bunu:)

2 hafta yokluğumda bütün konular sağlık ana bölüme açılmış. Arkadaşlar ana bölüme kesinlikle konu açmıyoruz. Beslenme ve Diyet diye bir alt bölümümüz var ama bu bölüme ait olan konuların hepsi ana bölüme açılmış.

Sadece konu açmak önemli değil bunu uygun şekilde yapmanızda önemli. 2 sayfa konu bölmlerine göre taşındı. isim isim bu sefer uyarmıyorum. ama sizde biraz daha dikkatli olursanız sevinirim.

ve son bir uyarı dini sitelerden alınan bazı haberler burda paylaşılmış. Eklediğiiz şeyler anlaşılır olmazsa paylaşmanızın bir anlamı yok. ve burası sağlık bölümü. Yaratılış mucizesini din bölmünde paylaşımını yapsanız çok daha iyi olur.;)