Tüm Versiyonu Göster : Katİl Horozu Nasil ÖldÜrdÜ?
xllReaLErroRllx
30-12-07, 13:48
şehirde korku salmış bir katil yakalanır.polisler sorguya cekeceklerdir ama katil hiç bi soruya cevap vermez.polisler bunun üzerine katile bir horoz verirler.polisler derki bu horozu nasıl öldürürsen bizde seni öle öldürecez der. ve katil birşey yaparak horozu öldürür.fakat polisler katili öldüremez.acaba katil ne yaptıda horozu öldürdü vede polisler öldüremedi.
Horozun kafasını ağzına sokarak boğdu...sanırım
xllReaLErroRllx
30-12-07, 14:21
Horozun kafasını ağzına sokarak boğdu...sanırım
abi boyle olsa bile o polisler bu adamın kafasını agzına sokarak bogamazlar kı adam horoza ne yapmıssa polıskerde adama aynısı yapıcak :)
Tamam işte katil horozun kafasını ağzına sokarak boğdu ,polislerde katilin kafasını ağızlarına sokamayacaklarına göre katil serbest kaldı kurtuldu işte.
xllReaLErroRllx
30-12-07, 14:41
Tamam işte katil horozun kafasını ağzına sokarak boğdu ,polislerde katilin kafasını ağızlarına sokamayacaklarına göre katil serbest kaldı kurtuldu işte.
abi oda dogru ama ben katıl horozun kafasını kopartarak oldurdu dıye okumustum ;)
Xx_DAMLA_xX
30-12-07, 14:44
polislerde adamın kafasını koparamazmı??
xllReaLErroRllx
30-12-07, 14:45
polislerde adamın kafasını koparamazmı??
agzıyla koparamaz polısler ılk baskta demıstıkı sen horozu nasıl oldurursen bızde senı aynen onun gıbı oldurucez adamın kafası polısın agzına sıgmayacagına gore :D
Xx_DAMLA_xX
30-12-07, 14:47
tamam ben daha yeni anladım jeton biraz paraşüttür bende:D:D
PcTeknikZone