PDA

Tüm Versiyonu Göster : Mesaİde Gelen Cİn

sp1907
27-08-05, 20:12
bir aksam işyerinin alt deposunda tek başıma mesaiye kaldım yeni gelen malları sayacaktım. Bir yandan malları sayıyor bir yandanda radyo dinliyordum bir an ensemde bir agırlık hissettim sanki depoda onlarca insan varmış gibi hissediyordum üzerimdeki agırlık giderek arttı sonra bi anda radyonun sesi acıldı bangır bangır muzik calıyordu bende biran önce depodan cıkmak istedim radyoyu kapattım arkamı döndüm bir iki adım attım radyo tekrar açıldı ama bu sefer muzik yerine cızırtıo vardı cızırtılar arasında bir kız cıglığı koptu o an depodan kacmak için yerimden fırladım ama tam kapıya yaklaşırken ensemden birşey beni yakaladı ve kolilere dogru fırlattı yere yapışıp gözümü actımda kapının orda bi karartı gördüm gözümü acıp kapadıgımda dibimde bitiverdi Bembeyaz bir yuzu vardı gözleri iri , gri ile sarı karışımı bi renk hafif kanlıydı bana nereye gidiyorsun dedi ve bi an tüm florasanlar patladı bende oracıkta bayıldım. kendime geldimde hersey normaldi ama ensemde bir acı vardı aynaya baktımda el biçiminde yanmıştı...................

dapHne
04-09-05, 10:29
aaaaa nezaamn oldu bu :eek: bana neden hiç söylemedin???? :confused:

sp1907
04-09-05, 18:33
sana sölemeye başlıyom bole seyleri sen susturuyon korkuyom die :D

NIGHTMARE
04-09-05, 20:15
Yaw kardeşim Hikaye die yazın altına :mad2:

dapHne
04-09-05, 21:19
hikaye değil bu nightmare bizzat kendi yaşadı zaten belli değilmi anlatımdan..

deMon
15-09-05, 02:24
bıııııııyyyyyy! tüylerim ürperdi:D

kumtel
10-11-06, 13:41
arkadaşlar korkutmayın bizi bereket versin geç baktıkda aradan zaman geçmiş diye teselli ediyoruz kendimizi.

kumtel
10-11-06, 13:41
ğj3
arkadaşlar korkutmayın bizi bereket versin geç baktıkda aradan zaman geçmiş diye teselli ediyoruz kendimizi.

Kızıl_Kurt
10-10-07, 16:34
Allah yardımcın olsun kardeşim işin zor ğj5