Tüm Versiyonu Göster : Microsoft MCE Klavyesini tanıttı...

varyemez
26-08-05, 04:48
Microsoft MCE Klavyesini tanıttı...

[Link only for Paid Subscribers]

Microsoft kızılötesi iletişim kuran MCE (Media Center Edition) klavyesini geçtiğimiz günlerde tanıttı.Ürünün en büyük avantajı yansıtıcı yada monitörünüz karşısında uzakdan komut verebilmeniz.Tasarımı ile rahatlıkla taşınabilir ve kucağa uygun olmasıda ürünün diğer bir güzel yanı.Uzakdan kontrol için mouse a benzer ufak bir yapıda klavyenin sağ üst tarafına eklenmiş.Multimedia secenekleri ve oyun konsoluda olan bu modemin şuan için tek dezavantajı fiyatı olup yaklaşık 110$.ürün 4 alkali pil ile çalışıyor ve bu pillleri şarj edebilen ufak çaptada bir yansıtıcı kısımı var.Fiyatının düşmesi ile birlikde çok fazla talep göreceği şimdiden belli...

Made By VaryemeZ

bluebird
28-09-05, 00:51
a4tech bunu zaten yapmıştı.1 sene oldu kullanıyorum.

karaca
28-09-05, 01:30
abi kızılötesi klavye pek kullanışlı değil..ya kablolu yada bluetooth lu..tek geçerim..

bluetooth lu daha yok sanırım :rolleyes: bekliyorum ;)

varyemez
28-09-05, 01:36
Ben atech in kablosuz antiRSI klaawyesini kulanıyorum ve pil 3 ay dayanıyor kendinden sarj aletide mevcut ve acaip rahat 4 metre geriden maus ve klavye kullanılabiliyor.Tek sorun mausesi çok çabuk pil harcıyor ( yaklaşık 3 gün ) ama bu lükse değer...

karaca
28-09-05, 13:42
abi antiRSI klavye nasıl kullanıyorsunuz? ben yazı yazamıyorum onda... :rolleyes:

varyemez
28-09-05, 13:43
Alışmak lazım alıştıkdan sonra harika :)

][Link only for Paid Subscribers] ([Link only for Paid Subscribers)

karaca
28-09-05, 17:49
en gıcık olduğumda "enter" tuşu...ufacık yapmışlar enter dediğin yerini belli eder yaw :D

xmavix
29-09-05, 13:04
ya walla tam benim istediğim klavyeden(mce) bayılıom bu klw yeye ama benim yok

xmavix
29-09-05, 15:40
Hayatımın anlamı sen mce klw ne ki sana mic.. comford modelini alcam okmi aşkımmmmm

al aşkım al
en güselini al :D