Tüm Versiyonu Göster : PolyAnnamız Yeniden Sizlerle
ProfessoR_X
26-08-05, 00:16
Eğer sizde hayattan bezdiyseniz günlük oalylar artıq canınızı sıkıyorsa yeter artıq bende mutlu olmak istiorum diyorsanız buyrun karşınızda Polyanna:D söleyin ona o sizi mutlu etsin bu oyun başka hiçbir forumda yoktur buda bi bilgi başka yerde arama sadece TEKNİKZONE'da:D:D:D
DİKKAT: BU OYUN BAĞIMLILIK YAPAR:D
let's begin....
orn:..... forumumuzdaki msjların bi kısmı gitsede konularımız gitsede teşekkürlerimiz gitsede yinede forum hala var:D ya forumumuz olmasayddı napardık dimi:D
BEnim her ne kadar uykum olmasada we canım sıkılsada burada sizlerin olduğunu bilmek beni rahatlatıyor :D
okyanus199
26-08-05, 03:53
Nıhahaha bizim konu açılmış gene :D Saolassııın ihtiyaaç bu konu htiyaaç evet:: :)
Her ne kadar bööle yeni üye olsakta red( tekrar onsuz olmaz olabiliceemmm :) :)
Her ne kadar 100küsür msj,teşekkürler,puanlarr gitsedee olur böle şeyler herşeye ii yönden...
Yok dvm edemicem :D Bunu eskiye döndüğü için foruma gönderiom--> ğj8 yine atarıs msjları sorun diil ama bi daha yaparsaaa---> wğ3 :mad2: :mad2:
:D
okyanus199
27-08-05, 22:25
Evde çook ama çook sıkılsamda,iyiki pcm var yoksa naapardıım red( :)
ProfessoR_X
27-08-05, 22:28
az önce ders çalışsamda genel olarak çalışmadığımı bilmek beni mutlu edio:D
okyanus199
27-08-05, 22:29
aç karnım çok sancı çektirsede,biraz önce doyurduğumdanşimdi mutluyuum:D
Başım ara ara ağrıoo ama olsun sonuçta ara verio ya 2sn kdr bunada şükür ;)
Kardeşimle o kadar kavga ediyoruz ama yinede birbirimiz sırlarını yaymıyoruz
ProfessoR_X
28-08-05, 00:33
euhuhe ben küçükken abimle kavga edince direk annemlere abimin sırlarını sölerdim sonra tabi bi ton dayak yerdim :D ama eğlenceli oluodu:D
Walla bende arada dayak yiyiyorum babamdan ama yinede bir bildiği vardır diyiyorum:D
ailemi özledim ama 3. ayın sonu yani, 5 gün sonra onların yanına gidecemi biliyorum
Şuan tatilde olduğumdan ders çalışamıyorum ama okullar açıldıktan sonra çalışacam(küllen yalan valla:D)
okyanus199
12-09-05, 03:26
Gece bu saatte hala kankimden haber bekliorum :( ,ama gelmesede onu anlıycamı biliorum evet::
hasret_gulleri
12-09-05, 04:34
Evde çook ama çook sıkılsamda,iyiki pcm var yoksa naapardıım red( :)
valla ha, pcde olmasaydi hayat nasil olurdu acaba :D
bazen monitorunu parcalamak istesemde hatta arada windows calısanlarının kulaklarını çınlatsamda :D :D en olmadık yerde hata verip beni verem etsede bilgisayarın nekadar aptal bir alet olduğunu bilsemde hiç beklenmedik bir zaman da kilitlenip te crtl+alt+delete kombinasyonunu kullanmadan kendine gelmesede :mad2: :mad2: hatta tam program yüklerken yarısına geldiğinde sinir edici şekilde bir hata versede bu bilgisayar olmasa canım cok sıkılır ya her şeye rağmen iyiki pc var evet::
okyanus199
13-09-05, 03:18
Şu an patlıycak kadar sıkılmış olsamda,inat diil mi uyumuycam işte:D
ProfessoR_X
03-07-06, 00:05
bu oyunun unutulmuş olduğunu bilsem bile yinede burada olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyor:D
Güneşin Kızı
03-07-06, 00:08
Sınavım çalışsaydım çok daha iyi olabilirdi ama yine de her şeye inat bugün eski hırsımı kendimde buldum..;) Evet bundan sonraki ilk sınav benimle dans edemeyeceğini anlayacaksın..şç7 pr;
ProfessoR_X
03-07-06, 00:15
6 dakikadır kimse bir konuya cevap yazmasa bile aslında onların burada olduğunu bilmek beni umutlandırıyor:D
hayatta her şeye gülümseyebilcek kadar hayatı sevmek beni mutlu ediyor :)
Güneşin Kızı
03-07-06, 00:26
hayatta her şeye gülümseyebilcek kadar hayatı sevmek beni mutlu ediyor :)
Şu günlerde bunu unutmuş olsamda pozitifliğin bana da yansıyor..;)
ProfessoR_X
03-07-06, 01:28
evdekiler gelip hadi kapat artık pc'yi diyeceğine bilsem bile bunu söylemelerini gerektirecek bir bilgisayara sahip olmak beni İNANILMAZ derecede mutlu ediyor:D
evdekiler gelip hadi kapat artık pc'yi diyeceğine bilsem bile bunu söylemelerini gerektirecek bir bilgisayara sahip olmak beni İNANILMAZ derecede mutlu ediyor:D
al benden de o kadar :p
ben bi de babamın kendi pc'si olduğu paylaşmak zorunda olmadığım için çoooook mutluyum :)
Çalışacak bir işim, gidebileceğim bir evim, evimde beni sevdiğini bidiğim eşim ve 2 çocuğum olduğu için çok çok mutlutum...
yedi yıldır dost sandığım biri benim arkamdan konuşmuş kavga ettik ama olsun başka dostlar bulabilirim diyebilseydim keşke...:(
PcTeknikZone