Tüm Versiyonu Göster : sitemi googleye ekleyemedım?
arkadslar baslıktan da anlasılacagı uzere bedava bır site kurdum ama bunu google arama motoruna kayıt edemedım bu ısten anlayan arkadslar acık bır sekılde anlatabılırlermı.
bak kardeş senin aldıgın site atıyorum Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.*****.com veya net ise görünür ve bunlar bedava olmazz!! bide site mynet var atıyorumm Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. işte buda görünmez
Sen google yaz siteni google kaydettirmek diye orada çıkar zaten. Birde sitemap diyecem ama...
Ustalar daha iyi yardımcı olucaktır.
ProfessoR_X
24-12-07, 23:45
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Arkadaşım arşivim de olan konu ilgili yazıyı ekliyorum belki işine yarar alıntıdır.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. tıklayıp
açılan sayfadaki url kısmına sitenizin (google'ye eklenmesini istediğiniz adresi yazınız)
comment=tr karşılığı yorum sitenizi tanıtma cümlesini girin ve
add url yi tıklayarak sitenizi google'ye eklemeyi gerçekleştirin.
2-3 hafta sonra google de sitenizi aratın sonuç pozitif çıkacaktır
Not) sitenizi google de arattığınızda ilk sırada çıkması için google sitenin bazı koşulları vardır bu koşulun 1 tanesini
örnek vererek söylüyorum
mesala google de x kelimesini arattık karşımıza 10 site çıktı bu açılan siteden hangisi en fazla kullanılmış ise o site en üst e çıkar
Not) google 'ye sitenizi eklemezseniz bile google kendi sitenizi ekler ancak bu dediğim yol ile eklerseniz sitenizi google ye daha kısa sürede ekler belki bu yolu kullanarak 2 hafta da siteniz google'ye eklenir. bu yolu kullanmadan ise 3 ayda ancak siteniz google ye eklenir.
ProfessoR_X
25-12-07, 00:01
ingilizcesine eklemesine gerek yok türkçeye çevrilmiş adresi var yukarıda oradan eklerse daha rahat olur hem anlayarak yapar kolay olur. ;) teşekkürler
Haklısınız prof. sizin mesajınız yok iken ben yazıyı eklemeye çalıştım mesajınızı görmedim,sizinkini kullansada daha kolay olur.:)
Sitemap olayı nedir peki ?
arkadslar cok tesekkur edıyorum verdıgınız lınkten ekledım ve ben bu konuyu acalı ıkı haftaya yaklasıyor ama henüz gorumuyor :( insallah cıkar yakında yorumlarınız ıcın tesekkur ederım
PcTeknikZone