PDA

Tüm Versiyonu Göster : sitemi googleye ekleyemedım?

mujdatk
19-12-07, 18:51
arkadslar baslıktan da anlasılacagı uzere bedava bır site kurdum ama bunu google arama motoruna kayıt edemedım bu ısten anlayan arkadslar acık bır sekılde anlatabılırlermı.

PCTRANS
21-12-07, 19:49
bak kardeş senin aldıgın site atıyorum Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.*****.com veya net ise görünür ve bunlar bedava olmazz!! bide site mynet var atıyorumm Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. işte buda görünmez

BaYku$
24-12-07, 23:24
Sen google yaz siteni google kaydettirmek diye orada çıkar zaten. Birde sitemap diyecem ama...

Ustalar daha iyi yardımcı olucaktır.

ProfessoR_X
24-12-07, 23:45
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

orhun
24-12-07, 23:59
Arkadaşım arşivim de olan konu ilgili yazıyı ekliyorum belki işine yarar alıntıdır.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. tıklayıp

açılan sayfadaki url kısmına sitenizin (google'ye eklenmesini istediğiniz adresi yazınız)

comment=tr karşılığı yorum sitenizi tanıtma cümlesini girin ve
add url yi tıklayarak sitenizi google'ye eklemeyi gerçekleştirin.

2-3 hafta sonra google de sitenizi aratın sonuç pozitif çıkacaktır

Not) sitenizi google de arattığınızda ilk sırada çıkması için google sitenin bazı koşulları vardır bu koşulun 1 tanesini

örnek vererek söylüyorum

mesala google de x kelimesini arattık karşımıza 10 site çıktı bu açılan siteden hangisi en fazla kullanılmış ise o site en üst e çıkar

Not) google 'ye sitenizi eklemezseniz bile google kendi sitenizi ekler ancak bu dediğim yol ile eklerseniz sitenizi google ye daha kısa sürede ekler belki bu yolu kullanarak 2 hafta da siteniz google'ye eklenir. bu yolu kullanmadan ise 3 ayda ancak siteniz google ye eklenir.

ProfessoR_X
25-12-07, 00:01
ingilizcesine eklemesine gerek yok türkçeye çevrilmiş adresi var yukarıda oradan eklerse daha rahat olur hem anlayarak yapar kolay olur. ;) teşekkürler

orhun
25-12-07, 00:08
Haklısınız prof. sizin mesajınız yok iken ben yazıyı eklemeye çalıştım mesajınızı görmedim,sizinkini kullansada daha kolay olur.:)

BozKuRT
25-12-07, 13:53
Sitemap olayı nedir peki ?

mujdatk
25-12-07, 22:01
arkadslar cok tesekkur edıyorum verdıgınız lınkten ekledım ve ben bu konuyu acalı ıkı haftaya yaklasıyor ama henüz gorumuyor :( insallah cıkar yakında yorumlarınız ıcın tesekkur ederım