Tüm Versiyonu Göster : KORKU Dolu anılarınız varsa yazın
Yiğenim yatılı okulda okuyordu tuvalete gitmiş gece yarısı ve lavobada elini yıkıyormuş, birden arkadaşı gelmiş oda şakalaşmış bizim yiğen.. fakat arkadaşı cevab vermiyormuş ve ertesi günü arkadaşına sormuş sen nenden cevab vermedin dün bana diye.. arkadaşı afallamış demiş "ne dünü ben evdeydim" bizim yiyen inanmamış arkadaşıda izin kağıdını göstermek zorunda kalmış yani arkadaşı gerçektende o gün evdeymiş bizim yiyene bir korku almış ve okulu bıraktı o olaydan sonra bayağı etkilenmişti.. şuan vatani görevini yapmakta;)
oooppsss!! bu kes korkmadım ama:D:D
sen gece oku kimsede olmasın :D bak tırsıyonmu tırmıyonmu görürsün :D
sen gece oku kimsede olmasın :D bak tırsıyonmu tırmıyonmu görürsün :D
ewet gece okuyunca we yalnıs olunca çok tırsıyorum.. yanımda birileri olursa da onlardan şüpheleniyorum:D
çok ilginç hayal görmüş olmasın sakın
ürktüm walla :eek:
ProfessoR_X
07-08-05, 22:51
azuhha:Dben evde yanlız kalıom şu anda gece ben bunu okudum abey napcaz şimdi.D:D
okula gitmiyordum galiba 5 yaşlarındaydım belki birazdaha fazla bilemiyorum..
gecenin geç bir saatinde kalkıp tuvalete gitmek istemiştim.. evdekiler uyuyordu.. ozamanlar annem ve babamın yanında yatıyordum. belkide arada yanlarında yatıyordum herneyse gecenin geç saatlerinde tuvalete gitmem gerekmişti ve kalktım yataktan inecektim birde yatağın altından bir köpek çıktı ve bana havlamaya başladı korktum. yataktan hiç çıkmadım ve ne anneme nede babama birşey söyledim buda bir ilginç ve yatağı bir güzel ıslatım Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. şimdi düşünüyorumda o zamanları anneme yada babama söyleme gerekirdi neden söylemedim diye kendime soruyorum. ama gördüğüm köpek bir cindi bunuda büyüdüğüm zaman anlamış oldum.
Köpek cin mi? Enteresan ?
Anlatsana abi bu olayı?
Ya ben bi kere gece uyandım ama hiç pozisyonumu bozmadan sadece gözlerimi açtım tam duvarın dibinde oturan bi adam var ama adam öle garipki suratı normal bi insan suratı gibi ama yüzündeki ifade--> :D bunun gibi ama gözleri daha bi açmış ve ağzını kapatan bi bez olduğunu düşünün..Neyse ben bi anlam veremedim ama feci ürktüm gözlerimi kapadım.Kesin yanlış görmüşümdür die bi daha açtım gözlerimi yine aynı ifade ama ağzındaki bez biraz daha aşağı düşmüş gibiydi.Sonra gözlerimi kapadım ben yine ve yatmadığıma da eminim yani ama bi kaç dk sonra annem hadi okula geç kaldın die dürttü beni gözümü bi açtım karşımda torba duruyomuş.Ama yani rüya görmüşüm desem sanmıyorum çünkü gözlerimi sımsıkı kapadıktan sonra hep kafamdan ya saçmalıyorum yok orda bişey diye düşünüyodum ve aniden annem geldi yani garip biraz :eek: :confused:
oooff oofff abi böle durumlarda war tabi.
korkmadım ama yaşasam bras tırsırdım
o zaman kimse gerçek değil ölemi ?????
TEBEŞİRLER
bir gün okul çıkışı 3 arkadaşım ve ben yasemin öğretmenin sınıfından kendi sınıfımıza geçtik ve ben hemen atıldım tahtada oyun oynayalım diye(bu bizim ürettiğimiz bi oyundur)sonra ben yazı yazmaya başlayacaktım ki tebeşir yoktu dolaptan almak için ona doğru yöneldim ordada yoktu arkamı döndüğümde tahtanın önünde belki 50 tane tebeşir vardı... bunun ne olduğunu bilmiyorum...
TEBEŞİRLER
bir gün okul çıkışı 3 arkadaşım ve ben yasemin öğretmenin sınıfından kendi sınıfımıza geçtik ve ben hemen atıldım tahtada oyun oynayalım diye(bu bizim ürettiğimiz bi oyundur)sonra ben yazı yazmaya başlayacaktım ki tebeşir yoktu dolaptan almak için ona doğru yöneldim ordada yoktu arkamı döndüğümde tahtanın önünde belki 50 tane tebeşir vardı... bunun ne olduğunu bilmiyorum...
Bu yazdıkların eğer gerçekten olmuşsa sende serap görme hastalığı war dostum en yakın psikoloja gözükmeni tawsiye ederim ;)
:Dpsikologmu delimiyim ben :D:D
sanırım 10 yaşındaydım annem evde yoktu en büyük ablamda en dip odada (kendi odası evin diğer ucu gibi bi yerde gibi gelirdi o zamanlar) uyuyoo bisde benden 3 yaş küçük kardeşimle salonda oturuyorus saat gece yarısı olmuş hangi akla hizmet edip oturuyosak elektrikler kesildi odanın içi karanlık odamısa gitmek için kalktık ve ben oturduğumuz koltuğun yanında gölge gördüm iri neye benzediği belli olmayan sabah kalktığımda ilk iş bakmak oldu ama bişey görmedim pehhh
ay bide bu var gerçi ben hala şaşırırım bu kadar olay yaşadıktan sonra nasıl olurda psikopata bağlanmayıss yğ2 anlatıcam hikaye komik ama o an çok tırsmıştıkk gene benden 3 yaş küçük kardeşim ve benim maceralarımısdan biri yataklarımıs L şeklindeydi o zaman annemin özene bözene hazırladığı denk vardı odamısda bisde yatağı kurmak heyecanlı olsun diye denk'in altında durup üstümüse devirdik :D:D yerde yorganlar aynen duruyo üstüne ışığıda kapatıp yattık sonra benim süper aklım yerdekilerin yorgan olduğunu unutup abartısız (mezar taşı bile var)ğj3 mezarlığa benzettim kardeşime söylediğimde "hadi lenn":cool: diyip baktığındaa ......... bizim odadan "anne , ablaa" diye yakarışlarımısı kimsecikler duymadı kardeşimde ben odadan kaçmıyım diye saçlarıma bi yapıştı halimi düşünsenize hem korkuyorum hemde saçlarım acımasız kardeşimin pençelerinde odadan çıkana kadar saçlarımı bırakmadıı
ay bide bu var gerçi ben hala şaşırırım bu kadar olay yaşadıktan sonra nasıl olurda psikopata bağlanmayıss yğ2 anlatıcam hikaye komik ama o an çok tırsmıştıkk gene benden 3 yaş küçük kardeşim ve benim maceralarımısdan biri yataklarımıs L şeklindeydi o zaman annemin özene bözene hazırladığı denk vardı odamısda bisde yatağı kurmak heyecanlı olsun diye denk'in altında durup üstümüse devirdik :D:D yerde yorganlar aynen duruyo üstüne ışığıda kapatıp yattık sonra benim süper aklım yerdekilerin yorgan olduğunu unutup abartısız (mezar taşı bile var)ğj3 mezarlığa benzettim kardeşime söylediğimde "hadi lenn":cool: diyip baktığındaa ......... bizim odadan "anne , ablaa" diye yakarışlarımısı kimsecikler duymadı kardeşimde ben odadan kaçmıyım diye saçlarıma bi yapıştı halimi düşünsenize hem korkuyorum hemde saçlarım acımasız kardeşimin pençelerinde odadan çıkana kadar saçlarımı bırakmadıı
çok guldum bu konuya valla,alemsınız.
3 sene once annemgıl yazlıga gıtmıslerdı hafta sonu,ben de ıkı arkadasımla evde kalıyodum sınavım vardı gıtmemıstım annemlerle.gece fılm ızlıyoduk bırden asansor kapandı,bu saatte kım geldı dıye mercekten baktım,takım elbıse gıymıs ıkı adam duruyolardı kapıda.kalbım yerınden fırlayacaktı nerdeyse,ölüyodum korkudan.arkadaslarımda korktular bı sure bakamadık mercekten.sonra baktık yoktu tabi.ben de sabaha kadar oldum korkudan.o gun bu gundur gunduz gece mercekten bakmaya korkuyorum.o gunden sonra da bu tur olaylar oldu anladım kı üç harflıler onlar.hocaya dua falan okudu.uzun zamandır gormuyorum ama hala korkarım.sonradan olan bazı olayları annemgıle kanıtladım bıle onlarda sasırdılar.bu tur seyler gerçek arkadaslar.Allah ıman ınanç versın,kotu seylerden korusun hepımızı.
aaaminn:):):(:):(:(:):(:(:):):(:):(:):(:(:(:):):(:(:)
Kızıl_Kurt
10-10-07, 18:37
İnsan içindeki korkularını yenmeli ve korkuyla burun buruna gelmelisin ...
PcTeknikZone