Bloody_Tears
16-12-07, 15:55
Benim mailime müşteri hizmetleri başlıklı bi mesaj geldi işte resmi;
[Link only for Paid Subscribers]
dediği yere neolur neolmaz diyerekten basmadım ama bu konuda bi biligisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
NOT=resimdeki "to: " bölümünde yazan mail benim mailim değil ve kimin olduğunuda bilmiyorum ama benim mailimdede seymalı bişiler var...ğj1ğş4
ProfessoR_X
16-12-07, 16:01
öncelikle site ismine girip baktım yerbul.org şeklinde açık konumda bir websitesi yok şu anda bu mail'de spam özelliği içeren saçma sapan milyonlarca mailden bir tanesi o yüzden dikkate almana gerek yok ;)
_anaconda_06
16-12-07, 16:01
Hayır bence yalan bu sadece bi tanıtım bence yani o siteden bazı insanların hangi şehirlerde olduygunu felan gösteriyordur tahminimce tabi öyle net bir şekilde degil ama bu şey yasak büyük ihtimal trojandır
geçenlerde aynı mail bana da geldi:D hiç önemsemedim bence sizde öyle yapın
_anaconda_06
16-12-07, 16:06
ya banada c-a-p-i-t-a-l-l diye bir yerden geliyor yok kontör kazanmısım yok zil sesi kazanmısım sizlerede geliyormu bu c-a-p-i-t-a-l-l
ProfessoR_X
16-12-07, 16:07
o mailleri bana yollayan bütün kişileri sildim listemden çünkü bıktım artık 250 kontor kazanmışsın 500 kontor kazanmışsın falan diyen maillerden.
benim mailim burcak'la başlıyor ve burcakla başlayan bir sürü adrese gönderilen mailler banada geliyor. Yani eğer bunlara tıklarsan muhtemelen bir çeşit virüs ve snn şifreninele geçirip snn adına başkalarına mail gönderiyorlar. sakın tıklama, snn kine benzer adreslerin hepsine gönderiliyor bu mailler...
Bunlar BaŞ Belasi Ya Kurtulmanin Tek Yolu BaŞka Maİl Alican ÇÜnkÜ Ne Yapsan Gelİyorlar
Benim mailime müşteri hizmetleri başlıklı bi mesaj geldi işte resmi;
dediği yere neolur neolmaz diyerekten basmadım ama bu konuda bi biligisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
NOT=resimdeki "to: " bölümünde yazan mail benim mailim değil ve kimin olduğunuda bilmiyorum ama benim mailimdede seymalı bişiler var...ğj1ğş4
endişelenmenize hiç gerek yok bunlar reklam amaçlı gelen maillerdir(her mail reklam amaçlı olmaz dikkat edin) linklere tıklamadan direk silmenizde fayda var isterseniz engelleyebilirsiniz.
Evet ya banada geliyordu,bir açıklık getirdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.birde kendi mailimden adreslerime gidiyordu bu mailler.benim haberim olmadan yani.nasıl oluyordu anlamış değilim.
Bi filtre falan yok mu çok kasmaya başladı bugünlerde
abi onlar nasıl oluyo bilionuz mu bi arkadaşını üye oluyo öle onun aracılıgıyla sizede böle mail gelio ama bana bir kere geldiginde yanlışlık eseri açtım oyunlarım silindi
Bi filtre falan yok mu çok kasmaya başladı bugünlerde
mail hesabınızın içinde filtre ve engelleme ayarları var kullanabilirsiniz
birde burdaki mesajı okumanızda fayda var :
[Link only for Paid Subscribers]