PDA

Tüm Versiyonu Göster : Korkularınız?

NIGHTMARE
07-08-05, 00:13
Bu bölüme herkes küçükkeni,eskiden we şimdi olan korkularını yazsın ?

Ben küçükken karanlıktan çok korkardım we karanlık olan yerlere gitmezdin 1 kaç kişiyle birlikte bile. Şimdi ise yok olursa yazarım buraya

BuTTeRflY
07-08-05, 00:44
ben böceklerden, gökgürültüsünden, haywanlardan, mezarlıklardan, yükseklikten, şeytandan, karanlıktan (ne mn ne çıkacağı belli olmaz) korkuyoruuuumred(

ProfessoR_X
07-08-05, 00:47
ben 2 şeyden korkarım birisi köpek hertürden her yaştan her boyuttan köpekten korkarım beni tanıyanlar iyi bilir köpekten kaçcam diye araba çarpıodu bi keresinde:Dbide kapalı ve dar mekanlardan korkarım yani hiçbi zmn duşakabinde duş alamam gibi bişi işte...

BuTTeRflY
07-08-05, 01:07
dar mekanlardan korkma olayın kötü yaa.. ben korkmam ama rahatsız olurum

ProfessoR_X
07-08-05, 01:56
evet gerçekten kötü bide bana sor:( aslında mükemmel bi fobim yok bu yönde ama duşakabinlere karşı acaip bi gıcığım var yane buda 2 sene önce oldu nedenide ...... :eek:

dapHne
07-08-05, 02:05
ben küçükken babaannemlere gitmek için çok minik bir mesafe yürürdüm :) yaklaşık10m sol tarafta bir kapı vardı. hep o kapıdan korkardım o kapıya bakamadan hızlı ve seri adımlarla ilerler bir solukta eve gelir ve içeriye girerdim. şimdi ise c.n lerden ve benzeri şeylerden birdeee böceklerden korkuyorum :D pek birşey değişmedi sadece böcekler eklendi :P

:rolleyes:

NIGHTMARE
07-08-05, 02:19
ProfessoR_X .......... :eek: :eek: bu ne ya?

Ya bu böceklerden çektiğiniz ne ya :D

ProfessoR_X
07-08-05, 02:23
ya bu filmlerde eli bıçaklı sapıklar fln varya şu duşakabinlerden çıkan saçma bişi ama benim çocukluğumdan kalma bi korku işte yenemedim gitti kaç yaşına geldik hala duşakabine girmişliğim yok:Daçık mrk uyandıram dedim:D

BuTTeRflY
07-08-05, 12:59
ya bu filmlerde eli bıçaklı sapıklar fln varya şu duşakabinlerden çıkan saçma bişi ama benim çocukluğumdan kalma bi korku işte yenemedim gitti kaç yaşına geldik hala duşakabine girmişliğim yok:Daçık mrk uyandıram dedim:D

:D:D wayy bee, sapıklar gelir diye korkuyorsun demek... ama duşakabin olayı harbiden kötü.. walla işallah atlatırsın dicem ama bunca yıl kurtulamamışsın.. olsun ben yine de söyliyeyim, atlatırsın işallah;)

ProfessoR_X
07-08-05, 15:45
ya işte eskiden sapıklar gelir fln diyede şimdi sapıklardan fln korkuom ama duşakabine girince üstüme bi sıcaklık basıo başım fln dönüo sonra çıkmak zorunda kalıom işte...nese benim konumu geçelim başka korkan yokmu yaw:D:D

NIGHTMARE
08-08-05, 00:48
Heheh aklıma gelmişken bende musluğu açmaktan korkuyordum 1 aralar.O zamanlar maskenin filmini izlemiştim we o filmde maske musluktan çıkıyordu bende musluğu açınca maske çıkar die tırsıyordum ama şimdi çok gülünç geliyor:D

yesghost
08-08-05, 00:54
yanlış anlaşılmaktan korkarım:(

deMon
08-08-05, 17:56
ben de feci şekilde köpeklerden korkuyorum ama bu yeni başlayan bişi bende
bi köpekle karşı karşıya kalınca tansiyonum fln düşüo gözlerim kararıyo:D

deMon
08-08-05, 18:03
bi de uçan böceklerden korkuyorum. özellikle de arı!
bi ara kelebekten de korkardım ama o korkumu yendim galiba pr;

BuTTeRflY
09-08-05, 00:19
bi de uçan böceklerden korkuyorum. özellikle de arı!
bi ara kelebekten de korkardım ama o korkumu yendim galiba pr;

aa korkulur mu kelebekten :D diorum ama itiraf ediyorum bende korkarımred(

mıcky
09-08-05, 01:35
bende bütün sürüngenler denkorkuyor we tiksiniyorum
çok garip haywanlar ya
aa bide yanlış anlaşılmaktan tabi ki

sp1907
28-08-05, 21:59
ben bogularak veya yanarak ölmekten korkuyorum birde gece daldıgımda(denize) camgözlerden korkarım::::

BuTTeRflY
28-08-05, 22:03
gök gürültüsünden çooooooooooook korkarımmm

DeMoMen
30-08-05, 00:23
Örümceklerden,boyut olayında aşmış sinek,böcek,arılardan çok tırsıom :eek: Ha bide gece herkes yatmışken fln tvlerin yanından geçmeye biraz korkuom(the ring saolsun :eek: :( )

varyemez
30-08-05, 00:34
Özgürlüğümün sınırlanmasından ve buna mecbur kalmakdan acaip korkarım...

GaLeM
01-09-05, 19:03
zaman zaman gece gök yüzünü izlerken bir korku sarar :) :) (ama gökyüzüne acayip sekilde bir hayranlıgım var)
ve doga üstü olaylardan c.. vs söz acıldıgında tırsarım :D :D

ercan27
09-09-05, 20:21
sagol kardes ellerine saglik!!!!

dapHne
09-09-05, 20:40

:confused: ne amaçla..

--------------------------------

bu arada annemden korkuyorum :rolleyes: en son eve singapur su kaplumbağası getirdim :D ve şuan hem köpek hem bu deyip alev püskürüyo :D:D:D ;((

DeMoMen
09-09-05, 21:56

sağol emeğine sağlık
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Ahaaha nnası yani :confused: Aynı arkadaşmı acaba :eek: :D

Bende yeni bi tür kuştan korkouom her binadan çıkışta bağarıo 100desibellik kapasite var vatandaşta saldıracak bi gün ziyan olacam blc: şç1

deMon
12-09-05, 01:47
ya ben küçükken pamuktan korkarmışım:D
bunu yeni öğrendim.. ewin her yerine pamuk koyarlarmış ben karıştırmiim die :D

CoRai
01-10-05, 14:32
Ben uğraşlarımın boşuna gitmesinden korkarım.

NeslihaN
01-10-05, 16:09
ben acaayip derecede köpekten korkarım :eek: küçükken mahallenin maskotu bir köpek vardı beni de çok severdi :p bense acayip tırsardım. bir gün dayanamayıp atladı üstüme ;(( o zamandan beri çok korkarım

NIGHTMARE
03-10-05, 12:08
:D Köpeklerin üstüne atlaması çok garip 1 duygu bende biliom

ebruli_1905
03-10-05, 13:02
kedilerden acayip korkarım :eek: sebebide yurtta kalıyodum pencere acık kalmış kedide içeri atlamış tabi sen gel arkadaşın kolunu tırmala ıyy .ondan beri çok korkarım.
a bişe daha diyim ya hade kızları anlarım hassaslardır korkmaları çok doğalda erk neden korkarlar bunu hiç anlamam valla .bu korkularla bizi nasıl koruyacaksınız ya :rolleyes:

xmavix
03-10-05, 13:04
kedilerden acayip korkarım :eek: sebebide yurtta kalıyodum pencere acık kalmış kedide içeri atlamış tabi sen gel arkadaşın kolunu tırmala ıyy .ondan beri çok korkarım.
a bişe daha diyim ya hade kızları anlarım hassaslardır korkmaları çok doğalda erk neden korkarlar bunu hiç anlamam valla .bu korkularla bizi nasıl koruyacaksınız ya :rolleyes:

sanırım korkma olayını kıs erkek olarak ayıramıyıs hepimis insanız ve güdülerimiz var dimii ?

ebruli_1905
03-10-05, 13:09
erk daha cesurdur bu yuzden böyle bişe söledim güzelim sanırım anlamadın beni neyse sorun degil

dapHne
03-10-05, 13:09
:) korunma olayı biryeere kadar bence kediden korunmak istemem ueueuh

şaka biyana sürekli bir erkek tarafından korunma isteği bana ters.. korunmak değil aynı şeyleri hissetmek isterim korkmaksa korkmak, cesaretse cesaret.... neyimiz eksikkii.. erkekler kasca biraz daha üstün diye bayanları küçümsemeyin pls.

bukadar sözün üstünee bana kızmandan korkuyorum :)

ebruli_1905
03-10-05, 13:12
yok be dapHne ne kızcam herkesin görüşü farklıdır tabi ama yani koruma moduna girerler ya hani bu korkularla zor yani neyse ya uzatmayalım bu konuyu bu arada avatarda çok hoş :p

xmavix
03-10-05, 13:13
erk daha cesurdur bu yuzden böyle bişe söledim güzelim sanırım anlamadın beni neyse sorun degil

hyr erkek daha cesurdur diyerek genelleme yapamassın nerden biliosun belki sen belki ben bi erkekten daha cesuruz. ben bi erkeğin koruması altında olmak istemem ömür boyuı benimde kendime göre bi kişiliğim var.

dapHne
03-10-05, 13:18
yok be dapHne ne kızcam herkesin görüşü farklıdır tabi ama yani koruma moduna girerler ya hani bu korkularla zor yani neyse ya uzatmayalım bu konuyu bu arada avatarda çok hoş :p

hehe saol avatarı değiştireyimde trkgl rahatlasın dedim :) kaç aylardır takmıştı ona :D:D

TRKGL sevgili modum artık rahat rahaaaattt amy lee yi avatar olarak kullanabilirsin bunun için can attığını öylemiştim daha önceden zuhahahaa :p

trkgl nin gazaabından korkuyorum :D:D:p

xmavix
03-10-05, 13:20
hehe saol avatarı değiştireyimde trkgl rahatlasın dedim :) kaç aylardır takmıştı ona :D:D

TRKGL sevgili modum artık rahat rahaaaattt amy lee yi avatar olarak kullanabilirsin bunun için can attığını öylemiştim daha önceden zuhahahaa :p

trkgl nin gazaabından korkuyorum :D:D:p

ehehhehehehehe artık şaşı deilsin ne hoş demi şimdi ne kalıba sokacaklar bakalım

dapHne
03-10-05, 13:21
:) bende merak ediyorum allah bilir bu seferde renksiz diye tepki verirler :P:P

xmavix
03-10-05, 13:23
:) bende merak ediyorum allah bilir bu seferde renksiz diye tepki verirler :P:P

ehehehe ossun boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr :D :D :D

ImmoRtaL
03-10-05, 14:52
Kokmak, hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Neyden korkarım..

Ali Sami Yen'de fener'e yenilmekten korkarım :D
Dır dır dır konuşan bayanlardan korkarım. :D
Hayatı umursamayan insanlardan korkarım. Gerçi bende umursamıyorum :D

Neyse...

dapHne
03-10-05, 17:58
immortalın bişey demesinden korkuyordum korktuğum başıma geldi :D

ImmoRtaL
04-10-05, 12:34
immortalın bişey demesinden korkuyordum korktuğum başıma geldi :D

ne demiştim ki :confused: :D

kaan_
27-10-05, 09:35
tek korktuğumşey gece yarısı tekirdağ veya çorlu da ayçekirdek tarlalarının içinde mahsurkalmak ve sabahı beklemek ve de alkolüysen asla bitmez o gece ben kaldım ve şimdi çekirdekten nefret ederim allahtan arkadaşlar yanımdaydı ((: mezarlıkta yatarım ama ay çekirdek tarlasına gece gece girmem red( red(

KaracaOglan
27-10-05, 13:35
"kedi'den korkarım"

şeker
05-01-06, 14:28
Nedenini bilmiyorum ama yüzümü yıkarken gözlerimi kapadığım o bi kaç saniyede çok acayip bi korku kaplıyor içimi,öleceğimi filan düşünüyorum...

NIGHTMARE
05-01-06, 15:06
Acaba küçüklükten kalma bir şey olabilir mi?Yada geçirdiğin bir olaydan sonra etkisinde kalmışsındır?

şeker
05-01-06, 15:21
dedim ya nedenini bilmiyorum,ama buna neden olacak bir şey yaşadığımı sanmıyorum,en azından hatırlamıyorum... çokta beni etkileyen bir şey değil anlık hemen gelip geçiyor.

NIGHTMARE
05-01-06, 15:32
Bence hatırlamıyorsun ama gelip geçiciyse pek takma

lastresort
19-01-06, 16:02
ben köpeklerin büyük boyutta olanlarından korkarım bunlardan korktugum kadar bide ölümden korkarım :mad: üz:e

NIGHTMARE
19-01-06, 16:15
Bende küçüklerinden korkuyorum.Küçücük köpek gelio beklemediğin 1 an hawlıo

serkan_331
14-03-06, 21:10
ben kücükken en cok karanlıktan ve hayal dünyamdaki kendi yarattıgım karekterlerden mörnegin ejderha
onlardan cok korkardım naparsın cocukluk işte

nazenge
15-03-06, 18:35
küçükken bi filmde sopanın yılana dönüştüğünü görmüştüm (ne aptal bi filmmiş şimdi anlıyorum) uzun yıllar bunu gerçek sanmıştım yerde bi sopa gördüğümde hemen kaçardım.

musician_boi
16-03-06, 08:03
ben böceklerden, gökgürültüsünden, haywanlardan, mezarlıklardan, yükseklikten, şeytandan, karanlıktan (ne mn ne çıkacağı belli olmaz) korkuyoruuuumred(

walla bana küçükken 2 tane sokak köpeği saldırmıştı ben sokak köpeklerinden korkarım çünkü ne yapcakları belli olmuyo:(

ama dostum butterfly ben böcekleri çok sewerdim..hatta onları toplayıp böle küçük oyucak arabalara bindirip gezdirmeye çıkardım :D ciddiyim walla yapardım bunu...bi gece mezarlıkta da kalmıştım..sabaha kadar...

bigbek
19-03-06, 04:38
dünyaya ait hiç bir şeyden korkmuyorum!çocukluğumda yaşadım ve bu korkuyu üzerimden atana kadar uzun zaman mücadele ettim.şunu anladım korktuğum şeyler başıma musallat oluyor.ne zaman korktuğum şeyin üzerine gitsem benden kaçtığını görüyorum.:) saygılaar
inanmayın yalan :D

SeVeNHiLL
19-03-06, 14:33
dünyaya ait hiç bir şeyden korkmuyorum!çocukluğumda yaşadım ve bu korkuyu üzerimden atana kadar uzun zaman mücadele ettim.şunu anladım korktuğum şeyler başıma musallat oluyor.ne zaman korktuğum şeyin üzerine gitsem benden kaçtığını görüyorum.:) saygılaar

en doğru olanı yaptığınıza inanıyorum üzerine gittikçe ürktüğünüz ve korktuğunuz her şeyin sizden uzaklaştığını eminim görüyorsunuzdur

indiana
05-04-06, 13:04
ben yüksekten birde lise 1 de bir coğrafya hocası wardı ondan korkarım başka bir şeyden deil

cesuryurek0
07-04-06, 22:31
benım en cok korktugum sey sevdıgım kısıyı kayıp etmektı ve de korktugum basıma geldı nısanlandı:(:(:(:(:(:(:(:

0duncu
08-04-06, 04:04
benım en cok korktugum sey sevdıgım kısıyı kayıp etmektı ve de korktugum basıma geldı nısanlandı:(:(:(:(:(:(:(:
bu okulu giden bilir dersleri zor sinavlari sonsuz ... takma kafaya dicem ama elimisde olan bi$i deyil... hayir vardir bu i$te, gelecegini ayarlamaya bak...

$ahsen $ahsimdan korkarim
hani direksyona geçerken adam degi$iyo bi canavarla$iyo... hani yollar benim, her$ey benim için yapilmi$, yol verin ulen gibi ...elimisde olmadan.

Feridun Bey
12-04-06, 00:38
Ben bazen hayal ederim de uzayda tek başımayım yanımda yıldızlar ,bilmediğim gezegenler uzakta dünya ,çok ürkütücü geliyor bana.
Aynı şekilde gece denizin ortasında mahsur kalmak ne bir kıyı ne de bir insan ,ayağımın altında bilmediğim canlılar ,gerçekten bu iki olay beni çok korkutuyor düşündüğüm zaman ,artık bir de başıma gelse ne olur.
Bir de insanlardan korkarım sanırım belirtmeme gerek yok.

garnett21
02-06-06, 18:01
cinlerden korkarım

theangelofdeath
17-06-06, 11:12
ben açıkçası karanlıktan korkarım

neverworld
17-06-06, 12:32
bende yanma korkusu vardır sigarayı adam gibi söndüremem yada kibritle ocak yakamam bu yüzdenğj5

garnett21
20-06-06, 17:56
ben cinlerden korkarım.

karagozlum
20-06-06, 18:25
Hicbiseyden korkmam yalandan baska :p
1: sevdigim insanlari kaybetmekten korkarim, ki mutlaka birgun basima gelecek :(
2: yanlis anlasilmaktan, kalp kirmaktan korkarim
3: korkunc hikayeler boyle seytan yada c.n lerle ilgili, geceleri korkuyorum boyle hikayeleri duyduktan sonra yatamiyorum. Buyu filmini izlemistim, 2 gun salonda yattim korkudan :p
4: hayatta basarili olamamaktan korkarim falan iste

Nekadar korkak biriymisimde haberim yokmus :D

dadaloglu
27-06-06, 21:36
kücükken bir kere korku filmi izlemistim hatirliyorsam örümceklerle olacak.ogün bugündür örümcek korkumu yenmis degilim.

angel
29-06-06, 23:29
ya nedır bu dusakabın korkusu bırakın ya..adamların ısı gucu bıde sızemı saldırcak?

Bloody_Tears
20-07-06, 15:42
Bende Karanlıktan çok korkarım.Ayrıca yalnız kalmaktan korkarım.Bu her koşulda olabilir sabah yada akşam fark etmez.

sankha
27-08-06, 14:53
her türlü börtü böcek özellikle şu sarı bıyıklı büyük dana gibi oluyo ya hamam böcekleri uzak dursun benden..bide uçabiliyo onlar iğrençler ya.

darkness84
27-08-06, 15:05
çok fazla fallarla,gelecekle uğraştığım için cinlerden çok korkuyorum..bide azrailden..bi anda karşıma çıkıverir diye:)

coral
24-09-06, 15:35
ben kapalı ve dar mekanlardan korkarım.hiç sevmem ole yerleri.bide kedilerden ve hamam böceklerinden nefret ederim...

gulcin_tugce
06-10-06, 14:42
ben çoğu şeylerden çok korkarım özelikle korku filimlerinden ki o yaratıklardan hele halka 2 deki samaradan çok korkmuştum valal 1 ay uyuyamamıştım ama izleyenler varsa gerçektende çok korkunç deil miydi bide garez(nasıl yazılsığını bilmediğim için öyle oldu aslında adı ingilzcede ben adının yazılışını bir türlü öğrenemedim)den çok korkunçdu ondanda 1 buçuk ay uyuyamaşıtım ama artık öyle şeylerden hiç kormuom çünkü onların yalan olduğunu biliyorum. :) :) :) :) :)

NIGHTMARE
06-10-06, 15:04
ben çoğu şeylerden çok korkarım özelikle korku filimlerinden ki o yaratıklardan hele halka 2 deki samaradan çok korkmuştum valal 1 ay uyuyamamıştım ama izleyenler varsa gerçektende çok korkunç deil miydi bide garez(nasıl yazılsığını bilmediğim için öyle oldu aslında adı ingilzcede ben adının yazılışını bir türlü öğrenemedim)den çok korkunçdu ondanda 1 buçuk ay uyuyamaşıtım ama artık öyle şeylerden hiç kormuom çünkü onların yalan olduğunu biliyorum. :) :) :) :) :)

Ewt gerçektende gerilim dolu filmlerdi we etkisinde kalmanda normal birşey ;)

MaXXuS
06-10-06, 15:08
Ben Bi YüksekLikten Korkarım MeseLa bi gün GondoL'a Binmiştim Ödüm PatLayacak Diye Çok Korkmuştum :) Yere İndir Yeri Öptüm Yaşamak ne kadar qüzeL Diye:D

kumtel
10-11-06, 13:15
biz bu konuya biraz geç kaldık sanırım.

arbira
17-12-06, 05:24
ben zifiri karamlıktan korkarım nedeni hep aklıma olmadık nesneler gelir bi de karanlık yanıltır sanki bi şeyler varmış gibi içinde aslında bi şey olmadığını bildiğim halde ama korkarım zifiri karanlıktan

hilary_duff
20-01-07, 16:09
böceklerden ve kimsenin olmadığı sessiz ortamlardan korkarımğj3

crazyblue
02-02-07, 11:22
ben karanlık tan çok pis korkuyom yanımda birileri olcak illaki

sora böcekten

sora evde yanlız kalmaktan:Dkğ5

evrenkaraman
05-02-07, 01:27
Akrep görünce donup kalıyorum. ğj3

solarium
08-02-07, 19:20
kustan ve bocekten korkarım.onun harıcın de hıç bıseyden korkmam.kuçukken gokgurultusunden korkardım.

solarium
08-02-07, 19:21
kustan ve bocekten korkarım,aslında korkmam da tıksınırım yani:D .onun harıcın de hıç bıseyden korkmam.kuçukken gokgurultusunden korkardım.

MaSuM_KeDi
09-03-07, 17:25
ben küçükken kandan korkardım. Ama şimdi böcülerden bide abimden :D

mirza
14-04-07, 19:40
böceklerden,köpeklerden,karanlıktan ve dar yerlerden

karanlıktan aşırı derecede korkarım akşam su içmeye gidecem her taraf karanlık gidemiyorum.susuz yatıyorum..

onlylove
04-06-07, 19:08
karanlıktan gece yarısı mezarlıktan bilinç altımın yaratıcılığından

Bloody_Tears
04-06-07, 21:41
Ben Her ne koşulda olursa olsun sabah yada akşam fark etmez yalnız kalmaktan , karanlıktan , hayalgücümden korkarımğj5

kotu_kedi
06-07-07, 15:23
ben hep küçükken korkusuz kızı oynardım hiç bişeyden korkmam derdim perili falan hikaye anlatırlardı yalan olsa bile sabaha kadar uyuyamazdım bu yüzden bi uyku bozukluğu var bende ha bide bn böceklerle oyun oynardım yakalar tutar oynardım bana birden fazla arı saldırdı bu yüzdnde suan böcek korkum var sadece

Bloody_Tears
06-07-07, 17:40
bende eskiden böceklerle oynardım şimdi uzaktan bile görsem 10 metre uzun atlama yapıom geriye doru

çatlak_pırpır
06-07-07, 19:28
oda bişeymi be ben küçükken kertenkele sevmiş adamımya:D aramızda inanılması güçbir bağ vardı ama bunu kimse anlamadı ve annem onu balkondan aşşağıya attı ve ben sabaha kadar ağladın yaaaa:S ne büyük bi aptallık demi:D:D:D

ogu-z
10-07-07, 23:48
walla şimdi ben bubölümü giridim ve her şeye baktım :D nasıl yatacağım şimdi :D:D:D işt bir korku türü :D (((ki saat 2 de yatarım saaat 23:00 daha çok saat var ))) :(

seker_cocuk
22-07-07, 18:03
hehe :D ben küçüğüm ben en çok 3 harfliden korkarım..

seker_cocuk
22-07-07, 18:04
ya Allahtan başka kimseden korkma...Bahtıl inanç yapma hayal gücüne yenilme...Kötü insanlardan kaçç......;)

harmony
23-07-07, 03:05
Karanlık bi odada özellikle gece pencere açık ve kapı kapalı yatamam ve bide köpeklerin ulumasından çok korkarım oturduğum yere sinerim kıpırdamadan dururum. Sonra bide eğer gece gökyüzüne bakarken ağaçlar hışırdar yada bişeyler hareket ederse hemen içeri kaçarım:) :) :)

Savaşçı
23-07-07, 03:29
ben en çok sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum..

cellat_09
23-07-07, 14:22
ben en çok korktugum karanlık vardı.Karanlık bana ucu bucagı yokmuş gibi gelirdi ama şimdi ise birazcık köpek korkum var...

kalpsizkraliçe
28-07-07, 12:44
Zehirli hayvanlardan çok korkarım.Bide kötü niyetli olduğunu anladığım insanlardan insanlara dikkat edin arkadaşlar bazıları çok korkunç olabiliyoğj3 ğj3

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
bundan korkulmazmı baksanıza arkadaşlar!!!ğj3 ğj3

xmaths
29-07-07, 01:05
ben 2 şeyden korkarım birisi köpek hertürden her yaştan her boyuttan köpekten korkarım beni tanıyanlar iyi bilir köpekten kaçcam diye araba çarpıodu bi keresinde:Dbide kapalı ve dar mekanlardan korkarım yani hiçbi zmn duşakabinde duş alamam gibi bişi işte...

korkularımız ortak ...

-LasT OttomaN-
14-08-07, 18:26
yha ben de mezarlıktan,c.nlerden ve onun gibi sylerden cok korkarım gece uyurken mutlaka radyom acık uyurum yoksa olmaz uyuyamam garip sesler duyarım bunun için yastıgımın altında dua kitabı bulundururum her ihtimale karsı ha bide karab.sa. dan korkarım hiç gelmedi ama korkarım cunku korkuttular.

KeanMD
22-08-07, 14:37
Ben iki şeyden acayip korkarım bir eski sevgilim ikincisi sinsi sinsi bakan örümcekten :D

TiTaNYuM
22-08-07, 14:40
....:::örümcekLer:::....

yeditepe1977
06-09-07, 02:58
Fare abicim fare ölürüm ben fare falan göünce herhalde..

acyt0321
08-09-07, 01:30
terk korktugum şey kendim kendi kendime bişe yapmadıgım sürece kimse bana bişe yapamaz
:D acyt0321 korkusuz korkak

tesaday
05-10-07, 16:31
Valla ben yanlızlıktan ve karanlıktan korkardım,sürüngenler de vazgeçilmezlerm arasındaydı tabi normal olarak=).

shampuan
12-11-07, 15:19
Ben de köpeklerden, Örümceklerden, silah patlamasından korkarım

ÖZKAN
12-11-07, 15:22
köpekten yalandan ihanetten

hippNoz-x
21-11-07, 17:45
yılandan korkmam yalandan kortuum qadar:D:D:D xD

xllReaLErroRllx
21-11-07, 17:55
denizden ve kopek balıklarından cok korkarım tabii ALLAH tan sonra

hippNoz-x
03-12-07, 21:54
ßen ßide uçağa binmekteN cok korkarım...:(

şeker
03-12-07, 22:05
Bu konu yanlış hatırlamıyorsam benim forumda ilk mesaj attığım konu görünce bir tuhaf oldum :) vay bee 2 sene olacak nerdeyse bu pcteknik ailesine katılalı :)

kosamad
28-01-08, 02:20
bende arı dan korkardım 6 yaşında arı kovanına comak dürtüm binlece arı kafamdan iğneledi 1 hafta tedavi gördüm . 40 yaşın da arıcılık yaptım 3 tane kovanım vardı zamanla geçiyor üstüne gitmek gerekiyor diye düşünüyorum