Tüm Versiyonu Göster : Görüşleriniz Buraya
Görüşlerinizi buraya yazabiliriniz...
WE...
İsteklerinizi we istemediklerinizi buraya yazarsanız sizlerin sorunlarına daha iyi 1 şekilde yardımcı olacağız?
Özellikle Beğenmeyenler neden beğenmediklerini we saçma geldiğini yazsınlar lütfen!!!
ii olmuş ii.. ama bakalım amacına ulaşacak mı ben şahsen bazı hikayelerden çok korktum
ii olmuş ii.. ama bakalım amacına ulaşacak mı ben şahsen bazı hikayelerden çok korktum
demekki güzel oluyor :D
ewet ewet güzel zaten ben ii diye oy kullandım, tebrikler nightmare.. korkut biziiiiiiii:D
aslında benimde anlatacaklarım var ama ilerki günlerde tırsın benden :D
aslında benimde anlatacaklarım var ama ilerki günlerde tırsın benden :D
yalnız ben sadece geceleri korkuyorum.. bundan snra gündüz okuyacağım ztn hikayeleri:D başka türlü olmayacak
:D buraya beğenenler yazı yazıyor gördüğüm üzre beğenmeyen saçma diyende war :D o zaman girmesin bakalım :D
güzel bir bölüm ama fazla korkunç ve mide bulandıracak resimler yok :D
Dostum Mide bulandırıcı resim bende war ama bu resimleri koyarsak tepki gelecek onun için koymuyoruz.Böle şeylerle ilgileniyorsan bana msn yoluyla ulaşabilirsin mortalnightmare_@hotmail.com
niçin mide bulandırıcı ve korkunç resimler konulsun ki ?
Herkesin görüşü we zewki ayrı olduğundan böyle istekler olabiliyor bana kalsa böle resimler koyarım istek war ama gelecek olumsuz tepkilerden dolayı koymuyorum...
BEn sevmem korku. Korkarım :D
Ama iyi bölüm. ;)
korku guzeldir korku olmasa yaşam tatlı olmaz ben bu bölümü seviyorum
''zuh(A)l''
17-04-06, 15:46
bence herşey harika...
herkezin eline sağlık.
mükemmel
...
bence düzenlenmeye ihtiyacı var
resimler
videolar
diy ozaman daha güzel olur
kizilirmak10
07-06-06, 01:14
korkuyu seviyorum emeği geçenlere teşekkürler
theangelofdeath
17-06-06, 11:09
hikayeler ürküttü beni
güzel bölüm, iyi düşünülmüş.. elinize sağlık,, Ama forumun genelinde bu gün eksik birşey fark ettim. elimde bir video vardı paylaşmak istedim fakat o da ne garip olaylar bölümü yok ve videoyu ekleyecek bölüm bulamadım iyi mi?...
Enteresan Olaylar Bölümüne Ekleyebilirsin Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Enteresan Olaylar Bölümüne Ekleyebilirsin Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
özür dilerim dostum görmemişim...:) Utandım valla...
Önemli değil ;) Olur böyle şeyler
Oldukça ekstrem görüntüler var. Burası benim açılış sayfam. Yeri geliyor çoluk çoçuk oturuyor bilgisayarımın başına. Konuların başına konulan "+18", "midesi kaldırmayan bakmasın" gibi ibareler ilgi çekmekten öteye, bir uyarı anlamı taşımıyor bence. Tamam korkmak isteyen korksun, bu anlamda saçma diyemem ama "kötü" dedim. Kural getirilebilir mesela. Özel bir klasör açarsınız "korku bölümü" diye. VİP bölümü, Din bölümü gibi. Sadece özel istekte bulunanlar görebilir o başlıkları mesela. Benim görüşlerim bu şekilde. Saygılar.
Not: Hiçbir resim, görüntü vs. tırsıtamaz beni. :D
Açıkça söylemek gerekirse bu bölüm altındaki 1 çok konu zaten şuanda 7 yaşında olan 1 çocuğun bildiği , az çok gördüğü şeyler diyebiliriz.Basından yada gazetelerin 2. sayfalarından yeterince şiddet içerikli konular okuyorlar...
Bölüm üyeler tarafından destekleniyor we beğeni alıyor.Yani çoğunluk bölüme ilgi duyduğundan özel istek almıyoruz ama şöyle1 şey yapabiliriz özel istekte bulunanlar bu bölüme girmez yani sen ben bu bölümü görmek istemiyorum dersen bu bölüm sana kapatılabilir ;)
şöyle1 şey yapabiliriz özel istekte bulunanlar bu bölüme girmez yani sen ben bu bölümü görmek istemiyorum dersen bu bölüm sana kapatılabilir ;)
Bu da süper bir uygulama olur. Bizim eve gelen giden çok. Çoluk çocuk hesabı. Teknik olarak mümkünse böyle bişi, elinden geliyosa yani, ben sevinirim Nightmare. şç7
PcTeknikZone