PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ölümcül Saç Modası

NIGHTMARE
06-08-05, 23:46
Ölümcül Saç Modası
1970'lerde, saçları dimdik, yukarıya doğru kalıp gibi yaptırmak moda olmuş. Buna uymak için insanlar saçlarını yaptırıyo, haftalarca da yıkamıyolarmış. Bir liseli kız, okulundaki en yüksek saç yarışmasını kazanmak için saçlarını bu şekilde yaptırmış. Eve dönerken saçları örümcek ağına takılmış ama farketmemiş. Okuldaki yarışmayı kazandıktan sonra saçlarını birkaç hafta yıkamamış. E havasını atacak ya, banyoya kafasına bi torba geçirip giriyomuş.

Bi gün okulda sınav olurken kız aniden, şak diye bayılmış. Hastaneye kaldırmışlar, fakat maalesef kurtaramamışlar. Doktorlar ölüm nedenini anlamak için otopsi yaparken, kızın saçlarını aralayınca morgu binlerce örümcek basmış. Meğerse kızın takıldığı ağdaki örümcek, kafasının içine yumurtlamış ve o örümcekler sonraki birkaç hafta da kızın kafa derisini kemirip beynine girmişler. Bu olaydan sonra Amerika'da, saçlarını öyle havaya doğru yapmak yasaklanmış..

Yaşanmış

BuTTeRflY
06-08-05, 23:59
ıyyy biri örümcek mi dedi.. uzak dursun benden bu haywanlaaaaarr. o kızın yerinde olmak istemezdimmmm:eek:

NIGHTMARE
07-08-05, 00:09
Araknafobia mı war sende :D

BuTTeRflY
07-08-05, 00:32
bende bütün böceklere karşı max. sewiyede fobi war((:

yesghost
07-08-05, 00:34
bende bütün böceklere karşı max. sewiyede fobi war((:
hımmmm kötü bi şey :D

BuTTeRflY
07-08-05, 00:38
ahmet abicim bgn neşen yerinde bakıyorum.. gül sen gül.. bi başarabilsem şu yaratıklardan korkmamayı bende gülcem ama olmuor işteeeee

yesghost
07-08-05, 00:41
seni anlıyorum ;) kendi korkularını yenmek çok zor ama dirayetli olmalısın korkunun üzerine git korkmadığını anlıyacaksın ;)

NIGHTMARE
07-08-05, 00:46
Peki nasıl 1 korku bu tırsınç mı geliyor sana yoksa harbi bööö die korkuon mu?

BuTTeRflY
07-08-05, 00:52
ya eskiden böcek kelimesi dendiğinde bile çok kötü oluyordum.. bi anda geriliyordum.. onu uzun yıllar uğraştıktan snra aştım ama.. böcek gördüğüm zmn( cinsi ne olursa olsun, sinek, karınca ws dahil) bakamıorum,yaklaşamıyorum, öldüremiyorum..

kısacası aşırı dercede korkuyorum.. özellikle birden karşıma çıktıysa bazen konntrolden çıkıorum, ağlamaya başlıorum o şokla..

bu zaafımı kullananlar oluor en çok da buna sinir oluyorum ztn. ama öyle insanlarla bi daha muhatap olmuyorum ztn.. umarım bigün aşarım bu fobimi

NIGHTMARE
07-08-05, 00:57
YA bu fobilerin üstüne gidenler çok gereksiz insanlar hadi 1-2 kere yapılır ama bazıları war sürekli yapıyorlar çok uyuz 1 şeydir bunu tahmin edebiliyorum 1 de o yaptıklarından zewk alıyorlar :mad: :mad2:

BuTTeRflY
07-08-05, 00:59
YA bu fobilerin üstüne gidenler çok gereksiz insanlar hadi 1-2 kere yapılır ama bazıları war sürekli yapıyorlar çok uyuz 1 şeydir bunu tahmin edebiliyorum 1 de o yaptıklarından zewk alıyorlar :mad: :mad2:

işte ben öyle insanlarla bi daha diyaloğa girmiyorum..muhabbetimi kesiyorum. en güzeli, tawsiye ederim.. en azından bi daha böyle şeyler yapmamaları gerektiğini anlıorlar da, başkalarını incitmiyorlarevet::

NIGHTMARE
07-08-05, 01:03
En iyisini yapıyorsun pr;

dapHne
07-08-05, 02:02
böööğğğyykk

iğreennççç :eek:

dadaloglu
09-08-06, 13:57
yaw tüylerim diken diken oldu hayret yaw.

kubi
19-08-06, 21:12
valla hocam kafayı bi kavanoz jöleyle sıvayıp saçımı dikmek hiç istemem istesemde örümcek ağı ve arı kovanı gibi objelerden uzak dururum :D .

coral
24-09-06, 15:57
off çok iğrenç yaa....

s10er
15-12-07, 21:52
1970'lerde, saçları dimdik, yukarıya doğru kalıp gibi yaptırmak moda olmuş. Buna uymak için insanlar saçlarını yaptırıyor, haftalarca da yıkamıyorlarmış. Bir liseli kız, okulundaki en yüksek saç yarışmasını kazanmak için saçlarını bu şekilde yaptırmış. Eve dönerken saçları örümcek ağına takılmış ama farketmemiş. Okuldaki yarışmayı kazandıktan sonra saçlarını birkaç hafta yıkamamış. E havasını atacak ya, banyoya kafasına bi torba geçirip giriyormuş.

Bi gün okulda sınav olurken kız aniden, şak diye bayılmış. Hastaneye kaldırmışlar, fakat maalesef kurtaramamışlar. Doktorlar ölüm nedenini anlamak için otopsi yaparken, kızın saçlarını aralayınca morgu binlerce örümcek basmış. Meğerse kızın takıldığı ağdaki örümcek, kafasının içine yumurtlamış ve o örümcekler sonraki birkaç hafta da kızın kafa derisini kemirip beynine girmişler. Bu olaydan sonra Amerika'da, saçlarını öyle havaya doğru yapmak yasaklanmış.

akin_bera
16-12-07, 00:25
Konular birleştirildi.

007.ArızaLı
16-12-07, 00:46
way be olaya bak...
kızdaki de şansmış heA...

USa.k.a
17-12-07, 20:51
Ben de bunu yedim:küs: