PDA

Tüm Versiyonu Göster : Otostopçu Hayalet

NIGHTMARE
06-08-05, 23:44
Otostopçu Hayalet
Adamın biri, bi cumartesi gecesi evine dönüyomuş. Birden 15-16 yaşlarında sevimli bi kızın yolun kenarında otostop yaptığını görmüş. Adamın da aynı yaşlarda iki kızı varmış. Hemen arabayı kızın yanına yanaştırmış, "Gece yarısı böyle ıssız bir yerde n’apıyosunuz Allah aşkına? Bu saatte otostop mu yapılır?" demiş. Kız, "Uzun hikaye. Rica etsem beni evime götürür müsünüz? Buraya çok yakın. Bu iyiliğinizi ömür boyu unutmam" diyerek arka koltuğa oturmuş. Kızın üzerinde cicili bicili, hoş bi elbise varmış. Evinin adresini vermiş. Gerçekten de yakınmış ev. Adam eve vardığında önünde durmuş, "İşte geldik küçük hanım" diyerek arka koltuğa dönmüş ama arkada hiç kimse yokmuş. Gözlerine inanamamış tabii. Hemen arabasından inip evin kapısını çalmış. Beyaz saçlı, çok yorgun görünen yaşlı bi kadın açmış kapıyı. Adam heyecanla, "Bana inanmayacaksınız ama yoldan küçük bi kız aldım. Bana buranın adresini verdi ama tam geldiğimizde..." Yaşlı kadın adamı susturmuş, "Biliyorum, biliyorum" demiş, "Sonra da ortadan kayboldu di’mi? Bu başımıza ilk defa gelmiyor. Her cumartesi akşamı aynı şey olur..." Meğer kız bir cumartesi gecesi diskodan dönerken trafik kazası geçirmiş ve oracıkta ölmüş. Şimdi her cumartesi gecesi kazada öldüğü yerden otostop yapıp evine gelmek istiyomuş ama bunu bugüne kadar başaramamış. Kadın bunları anlatırken adamın gözü piyanonun üzerindeki kızın fotoğrafına ilişmiş. Evet, kız aynı kızmış ve üzerinde de aynı elbise varmış..

Hikaye

BuTTeRflY
07-08-05, 00:27
yaa kızın durumuna çok üzüldüm ama ailesi için çok daha fazlaaaa.. off ne yaptın nightmare sen yaa.. saol walla gece gece ii korktum

NIGHTMARE
07-08-05, 00:44
Bu bölümün amacı bu? :D

BuTTeRflY
07-08-05, 00:45
Bu bölümün amacı bu? :D

bende işe yaradı:D

yesghost
07-08-05, 02:32
bende işe yaradı:D
senin bukadar korku sevdiğini bilmiyordum bilsem daha önce açardım :D arada msn ye gel canlı hikayeler anlatayım sana:p

BuTTeRflY
07-08-05, 12:53
senin bukadar korku sevdiğini bilmiyordum bilsem daha önce açardım :D arada msn ye gel canlı hikayeler anlatayım sana:p

tamam ahmet abi anlat, dinlerim ben we korkarım (ama sadece geceleri):D

simirna
07-08-05, 13:08
bence hiç güzel olmamış arkadaşım.daha yaratıcı fikirlerle yazabilirdin bunlar hep bilindik hikayeler.yaratıcı olman dileğiyle

No_name
07-08-05, 14:15
sen biliyor olabilirsin ama eminim bilmeyen pek çok üyemiz wardır.. direkt yargılamayalım plss sp:: artıııı bu hikayeleri nightmare arkadaşımız kendisi yazmıyor... eleştiri yaparken acımasız olmayalımmmmm evet::

Rabbit26
07-08-05, 14:47
Bunlar sadece hikaye mi yoksa??

yesghost
07-08-05, 18:02
bence hiç güzel olmamış arkadaşım.daha yaratıcı fikirlerle yazabilirdin bunlar hep bilindik hikayeler.yaratıcı olman dileğiyle
saçmaladığının farkındamısın :mad: neyazsamda korkutsam diyemi yazılıyor sanıyorsun

theangelofdeath
17-06-06, 11:57
ya korkudan kekeleyerek okumaya başladım......yanlış yanlış okudum hikayei

kahyener
01-09-06, 14:35
bunlar sadece hikayedir arkadaşlar

darkness84
01-09-06, 18:15
bu tarz olayları çok duydum ben..hani gözün arkada kalması muhabbeti gibi bişey..ve sanırım ruh o olayı gerçekleşmeden asla huzur bulamazmış..içini rahatsız eden şey neyse onu atlatması gerekiyormuş..diyorlar ben diyenlerin yalancısıyım:D