Tüm Versiyonu Göster : çok güzel bir zeka sorusu yine f.b.ı. gibi meraklısına :)
xllReaLErroRllx
08-12-07, 22:43
Kısa boylu,şişman dedektif cesetin yanındaydı.Katili bulacak hiçbir ipucu yok gibiydi nerdeyse..Hulusi internettten para kazanmaya çalışan evinden hemen hemen hiç çıkmayan bir adamdı.Şimdi Belçikalı dedektifin yanında kafasından vurulmuş bir şeklide yatıyordu.Dedektif bıyıklarını çekiştirdikten sonra.Evini aramaya başladı.Cesetin bulunduğu odada bir kül tablası vardı.İçinde de bir izmarit.Ancak Hulusi hiç sigara içmezdi.Ve bilgisayarının kasası çalınmıştı.Ne yani bir hırsızlık sonucu mu öldürülmüştü.Hayır böyle olamazdı.Dedektif odanın başka bir ucuna daha baktı.Yerde hiç ayak izi yoktu,ve cesette de parmak izi yoktu.En sonunda cesete baktı adamın cinsel organı fena şekilde kesilmişti.Acaba bunun anlamı neydi?Bu vahşet muhtemelen adam öldürülmeden önce yapılmıştı.Bizim yaşlı dedektif bu olayı çözmek için aşağıdaki listeyi yaptı.Bu isimler Hulusi'nin yakından tanıdığı kişilerdi.
ŞÜPHELİLER
Kemal:İnternet arkadaşı,sanal oyunlar üzerine ona dersler veriyordu.
Nazan:İlkokul arkadaşı.Çok güzel bir kız.Onun bunun ağzına sakız olmuştu.
Hayrettin:Hulusi'nin oturduğu apartmanın kapıcısı,Hulusi kapıcıyı hiç sevmiyordu.
Fehmi:Hulusi'nin evine ara sıra gelen bir ziyaretçi.Fotoğrafçılığa meraklıyıdı.
Sabri:Hulusi'nin babası.Oğluyla her zaman gurur duyardı.
Can:Can,Nazan'ın yakın arkadaşı Nazan dolayısı ile Hulusi ile tanışıyordu.
Mert:Hulusi'Nin bilgisayarı bozulduğunda onu tamir eden bilgisayar mühendisi komşusu.Hulusi'ye çok bağlıydı.
Canan:Çok güzel bir kız.Ama Hulusi bu kızı sadece msn'de görmüştü.Aralarında sıcak sohbetler geçmişti.
Refik Bey:Eski bir komando.Hulusi'yle hiç anlaşamazdı.
Murtaza Abi:Mahallenin kabadayısı.Hulusi sokaktan geçerken hep ona sataşırdı.Her zaman elinde sigara ve tesbih bulunurdu.
Katil kim?Bizim dedektifimize yardım edin bakalım
sigarasi mi oldurdu onu yaw.. once cinsel organini yakti izmaritle filan :D
yok sigara deyilse ya bir cadidir (ne ayak izi var ne parmak izi..)
ya da refik komandosu derim...
xllReaLErroRllx
08-12-07, 22:47
sigarasi mi oldurdu onu yaw.. once cinsel organini yakti izmaritle filan :D
yok sigara deyilse ya bir cadidir (ne ayak izi var ne parmak izi..)
ya da refik komandosu derim...
maalesef bilemedin buda ama cok güzel bir yaklaşım cadı nede olsa
xllReaLErroRllx
08-12-07, 22:52
ne oldu bu zormu geldi f.b.ı meraklısı cadılar :D:D:D ve kendi takım arkadaslarım
xllReaLErroRllx
08-12-07, 23:06
kimse yokmu bunu bileni fbı ya üye yapıcam :D
xllReaLErroRllx
08-12-07, 23:46
Atıyorum katil Can :p :D
yok be nedenini soylemez isen dogru olup olmadıgını soylemem :D
yok be nedenini soylemez isen dogru olup olmadıgını soylemem :D
Yani doğru cevap mı :D atma yeteneğimi test ediyorum :p
xllReaLErroRllx
08-12-07, 23:49
bilmem olada bilir olmayada bilir ama onemli olan olayı kimin ve nasıl yaptıgı
absürd bir cevabı vardır kesin :D
xllReaLErroRllx
08-12-07, 23:59
bu nasıl bi şey yaw :D
ne oldu bu zor mu geldi :D:D
xllReaLErroRllx
09-12-07, 00:01
absürd bir cevabı vardır kesin :D
ya kotu birşey olsa buraya koymazdım :D
durun he ben çözücem bunu
xllReaLErroRllx
09-12-07, 00:05
hehe cok mantıklı bir cevabı var :D
kalpsizkraliçe
09-12-07, 00:14
bence fehmi fotoğrefçılığa çok meraklı biri ilginç resimler elde etmek için bunları yapmış olabilir ğş4
xllReaLErroRllx
09-12-07, 00:15
bence fehmi fotoğrefçılığa çok meraklı biri ilginç resimler elde etmek için bunları yapmış olabilir ğş4
nayır bu kadar da manyak olamas fehmi ? :D
dogru cevap bu degil
Fehmi Nazan'ın çıplak fotoğraflarını çekmiş bunu gelip Hulusiye anlatmış Hulisi de bu durumu Can ile konuşunca araları açılıp Can Nazan ve Fehmi Hulusiyle konuşmayı bırakmışlardır. bu durumda hayatı çok boş geçen genç sanal aşkı Canan ı bulur fakat Bir süre sonra Kemalin ona sanal oyunlar öğretmesi üzerine msn sohbetine ara verir ve oyuna dalar böylece Cananda bir şekilde hayatından çıkmış olur, gece çok geç saatlere kadar oyunlarla uğraştığı için çöpleri kapıya zamanında çıkarmayı unutur bu yüzden kapıcı Hayrettin oan sinir olur, gidip bu durumu apartman yöneticisi eski komanda refik beye anlatır Refik Hulusiye iyice uyuz olmuş olur fakat komandalık vasfıları onun kötü bir şey yapmasına engel olduğu için bu şanını çöpe atmaz istemez bir kahve ortamında gider bunu Murtaza Abimize anlatır çaktırmadan, bir gün fazla oyun oynamaktan Hulusinin pc bozulur Mert eve gelip pc yi tamirhaneye götürür, yolda Hulusinin babası Sabriyle karşılaşır durmu anlatır babası da oğluyla gurur duyduğunu söyler çünkü strateji oyunlarının başarı ile yapıyordur çocuk, neyse eve gelir baba ve evde oğlunun cansız bedeniyle karşılaşır :D
yaw bu cevap için elime kalem alıp yazdım çizdim karaladım bakma baştan savma oldu biraz ama daha da otursam ii iş çıkıcak benden :p =)) kaç dk mı ayrıdım yine de sadece hikaye yazdım cvp deil uehuee di mi?
xllReaLErroRllx
09-12-07, 00:21
Fehmi Nazan'ın çıplak fotoğraflarını çekmiş bunu gelip Hulusiye anlatmış Hulisi de bu durumu Can ile konuşunca araları açılıp Can Nazan ve Fehmi Hulusiyle konuşmayı bırakmışlardır. bu durumda hayatı çok boş geçen genç sanal aşkı Canan ı bulur fakat Bir süre sonra Kemalin ona sanal oyunlar öğretmesi üzerine msn sohbetine ara verir ve oyuna dalar böylece Cananda bir şekilde hayatından çıkmış olur, gece çok geç saatlere kadar oyunlarla uğraştığı için çöpleri kapıya zamanında çıkarmayı unutur bu yüzden kapıcı Hayrettin oan sinir olur, gidip bu durumu apartman yöneticisi eski komanda refik beye anlatır Refik Hulusiye iyice uyuz olmuş olur fakat komandalık vasfıları onun kötü bir şey yapmasına engel olduğu için bu şanını çöpe atmaz istemez bir kahve ortamında gider bunu Murtaza Abimize anlatır çaktırmadan, bir gün fazla oyun oynamaktan Hulusinin pc bozulur Mert eve gelip pc yi tamirhaneye götürür, yolda Hulusinin babası Sabriyle karşılaşır durmu anlatır babası da oğluyla gurur duyduğunu söyler çünkü strateji oyunlarının başarı ile yapıyordur çocuk, neyse eve gelir baba ve evde oğlunun cansız bedeniyle karşılaşır :D
hadi diyelim ki boyle ( boyle degil ama ) neden cinsel organı kesilmiş?
valla su yazdıgından bir filim cıkarırız :D
Hulusi Nazan'a aşıktır.Ama Nazan Can ile birliktedir.Hulusi ne yapayım ne ediyim der onları ayırmak için ve o anda bulur.Aklına hemen Fehmi gelir.Fehmi'ye Can ile Nazan'ın müstehcen görüntülerini çekmesi için ona tonlarca para verir.Fehmi de bunu yapar.Hulusi resimleri aldıktan sonra Nazan'a Can'dan ayrıl yoksa tüm resimleri internete koyarım diye tehdit eder.Refik Bey(bay komando) Nazan'ın babasıdır.Bu olayıduyar ve işe koyulur.Tam o sırada Can onun önüne geçer.Bırak bu işi ben temizliyim diye.Sonra ikisi birden bir karar alırlar.Doğruca Hulusi'nin evine giderler ikisi de.Hulusi kapıyı açar ve bağırır.Ama bağırması nafile,çünkü sesini duaycak tek kişi kapıcı Hayrettin'dir ,Refik Bey ve Can yukarı çıkarken kapıcı Hayrettin'i tembihlemişlerdir,bağırırsa korkma diye.Hayrettin hiç korkar mı zaten nefret ediyordu Hulusi'den!Refik Bey silahı Hulusi'ye doğrultur ve Hulusi'ye kendisini öldürmemesi için yalvarttırırken bir sigara yakar.Resimlerin yerini sorar,resimlerin bilgisayarda olduğunu öğrenince Can bilgisayarı çıkarır.Ve bu şerefsizliğin cezası Refik Beye göre ölümdür.Refik Bey yavaş yavaş tetiğe uzanır,ilk defa bir adamı öldürecektir ama napılım o eski sert bir komandodur.Ve Hulusi'nin nefes almasını sonlandırır.Can'ın tüm kızgınlığı Hulusi'nin ölmesiyle geçmemiştir.Dha fazla intikam almak için Hulusi'nin cinsel organını keser ve bilgisayarı da alıp çıkarlar...İŞTE BU KADAR!
xllReaLErroRllx
09-12-07, 00:24
Hulusi Nazan'a aşıktır.Ama Nazan Can ile birliktedir.Hulusi ne yapayım ne ediyim der onları ayırmak için ve o anda bulur.Aklına hemen Fehmi gelir.Fehmi'ye Can ile Nazan'ın müstehcen görüntülerini çekmesi için ona tonlarca para verir.Fehmi de bunu yapar.Hulusi resimleri aldıktan sonra Nazan'a Can'dan ayrıl yoksa tüm resimleri internete koyarım diye tehdit eder.Refik Bey(bay komando) Nazan'ın babasıdır.Bu olayıduyar ve işe koyulur.Tam o sırada Can onun önüne geçer.Bırak bu işi ben temizliyim diye.Sonra ikisi birden bir karar alırlar.Doğruca Hulusi'nin evine giderler ikisi de.Hulusi kapıyı açar ve bağırır.Ama bağırması nafile,çünkü sesini duaycak tek kişi kapıcı Hayrettin'dir ,Refik Bey ve Can yukarı çıkarken kapıcı Hayrettin'i tembihlemişlerdir,bağırırsa korkma diye.Hayrettin hiç korkar mı zaten nefret ediyordu Hulusi'den!Refik Bey silahı Hulusi'ye doğrultur ve Hulusi'ye kendisini öldürmemesi için yalvarttırırken bir sigara yakar.Resimlerin yerini sorar,resimlerin bilgisayarda olduğunu öğrenince Can bilgisayarı çıkarır.Ve bu şerefsizliğin cezası Refik Beye göre ölümdür.Refik Bey yavaş yavaş tetiğe uzanır,ilk defa bir adamı öldürecektir ama napılım o eski sert bir komandodur.Ve Hulusi'nin nefes almasını sonlandırır.Can'ın tüm kızgınlığı Hulusi'nin ölmesiyle geçmemiştir.Dha fazla intikam almak için Hulusi'nin cinsel organını keser ve bilgisayarı da alıp çıkarlar...İŞTE BU KADAR!
abi kelimesi kelimesine nereden buldun :D
kabadayımızın biraz kompleksi var ondan =)
abi kelimesi kelimesine nereden buldun :D
coppy paste:)
google abi sağolsun
xllReaLErroRllx
09-12-07, 13:59
coppy paste:)
google abi sağolsun
abi keske bana pm atsaydın da biraz daha arasalardı :):):)
PcTeknikZone