Tüm Versiyonu Göster : bu bir F.B.I. SORUSU İMİŞ
xllReaLErroRllx
08-12-07, 19:57
İki genç kız var aynı evde yaşıyorlar kızlardan biri diğerine diyorki:ben bu gece arkadaşlarımla dışarı gidecem,haberin olsun sen keyfine bak.Tamam diyor diğer kız.
Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine bu gece arkadaşımın yatağında yatayım diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor.
derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor.Uzanıyor ve öylece yatarken dışardan bir arabanın geçtiğini fark ediyor.Arabanın farları kızın yatağının arkasından,pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor kız o farların saate yansımasının ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor..
NEDEN YATAGIN ALTINA BAKMIŞTIR YANİ ÖLDÜGÜNÜ NASIL ANLAMIŞTIR
soruda hiç bir şaşıtma weya kelime oyunu yoktur.
alıntı
soru ne sorması ayıptır?:)
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:02
soru ne sorması ayıptır?:)
ANLAMADIM :)
harbiden :D bunun nesi soru şimdi anlayamadım =)
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:05
ÖzÜr Dİlerİm DÜzenledİm
Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve
sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın
farları saate vurunca neden yatağın altına bakma
ihtiyacı hissediyor? Soru bu
ok bende buldum devamını =)
hmmmsankı cevabı sorunun ıcınde gibi:) Kızı kendi arkadası oldurmus bence:) Bir kiralik katil tutmus oldurmesi isin evde cıkıyor. arkadası kızın odasına yattıgı ıcın katıl o odaya gidiyor ve kızı orda oldurup yatagın altına koyuyor Normalde kızın odasında saat olması lazım. Arabanın ısıgı camdan iceri vurunca duvarda saatı goruyor. Ama aslında kız saatı kullanmadıgı ıcın yatagının altına kaldırmıstı. Burdan anlıyorkı kızın cesedını katıl yatagının altına koymus:)
FBİ ya yakısır bır olay oldu:hihihi nasıl attım ama:hihihi
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:09
hmmmsankı cevabı sorunun ıcınde gibi:) Kızı kendi arkadası oldurmus bence:) Bir kiralik katil tutmus oldurmesi isin evde cıkıyor. arkadası kızın odasına yattıgı ıcın katıl o odaya gidiyor ve kızı orda oldurup yatagın altına koyuyor Normalde kızın odasında saat olması lazım. Arabanın ısıgı camdan iceri vurunca duvarda saatı goruyor. Ama aslında kız saatı kullanmadıgı ıcın yatagının altına kaldırmıstı. Burdan anlıyorkı kızın cesedını katıl yatagının altına koymus:)
FBİ ya yakısır bır olay oldu:hihihi nasıl attım ama:hihihi
GÜZEL ANLATTIN AMA BÖYLE DEGİL BAŞKA
belki saatin camından yatağının altında yatan cesedin yansımasını görmüştür, ayrıca ölüler konuşamaz kızın kendi yatağında yatmam istediğini ya da düşündüğü nerden biliyor bence kızın arkadaşı katil =) yalan söylüyor çünkü..
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:17
bu olay bir alıntı ben bunun cevabını buldum ama senin dedigin gibi degil yani benim bildigim biraz daha mantıklı biraz daha tahminler gelsin cevabını söyliyecegim
bende buldum ama ne bilim bence soru olarak saçma yaw =) ya da ii =)
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:22
bende buldum ama ne bilim bence soru olarak saçma yaw =) ya da ii =)
peki söyle o zaman cevabı ne madem ki buldun :):)
-LasT OttomaN-
08-12-07, 20:23
Bence kız doğal olarak saatin hep duvarda olduğunu biliyor. Ama arabanın ışığı oraya yansıyınca saatin duvarda olmadığını farketmiştir. Işıkta duvardan yatağın altına yansıma yapmış olabilir bu yüzden kız yatağın altına bakmıştır.
Umarım doğrudur :)
yok biraz daha tahim yapsınlar ya =) sana özelden atayım mı karşılaştıralım cevapları =)
Eren de tersten yaklaşmış =)
-LasT OttomaN-
08-12-07, 20:25
Eren de tersten yaklaşmış =)
Yahu bunun düzü ne o zaman :D
-LasT OttomaN-
08-12-07, 20:28
O zaman arabanın ışığı saate yanısyor ve saatte yatağın altına ışığı yansıtıyor, kızda oraya bakınca katili görüyor, yani oraya bakmasının nedeni arabanın farı saate vuruyor saatte yatağın altına yansıtıyor inşaAllah bu sefer doğrudur :)
kızda oraya bakınca katili görüyor
euheueheu =) kurbanı görüyor diyecektin sanırım şimdi ölen kız gelip hepimizi öldürecek :D
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:29
hayır bozder bana pm attı oda mantıklı soyledı ama boyle degil yani benim okudugum boyle degil
aslında bozder biliyo ama kımseye solemiyecegine soz verdi ondan bozder yanlıs bılıyo dedim :)
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:30
O zaman arabanın ışığı saate yanısyor ve saatte yatağın altına ışığı yansıtıyor, kızda oraya bakınca katili görüyor, yani oraya bakmasının nedeni arabanın farı saate vuruyor saatte yatağın altına yansıtıyor inşaAllah bu sefer doğrudur :)
hayır :D
herkesin ortasında söylemek zorunda mıydın? kğ5ğşj2:rolleyes::D
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:35
herkesin ortasında söylemek zorunda mıydın? kğ5ğşj2:rolleyes::D
ozur dilerim bozder bildi ama kimseye soylemiyecegine soz verdi baska tahminler
=) alala =) hadiii tahminlerrrr =)
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:40
=) alala =) hadiii tahminlerrrr =)
:):):):):):):):):) sende başka tahminler et bakalım başka neler olabilir? :D
mehmetselman
08-12-07, 20:42
mahmut bu soruyu pazartesi okuldada soralım bizimkilere
gülsümaydın
08-12-07, 20:42
arabanın farları cesedin gölgesini duvara yansıtıyor
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:43
arabanın farları cesedin gölgesini duvara yansıtıyor
ablacım maalesef bilemedin
mahmut bu soruyu pazartesi okuldada soralım bizimkilere
tabiiki soralım
mehmetselman
08-12-07, 20:45
Kız saati önceden yatağın altına koymuştu ama adam kızı öldürünce saati oradan alıp duvara yeniden asmış bu yüzden kız duvarda assati görünce yatağın altına bakmış
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:46
Kız saati önceden yatağın altına koymuştu ama adam kızı öldürünce saati oradan alıp duvara yeniden asmış bu yüzden kız duvarda assati görünce yatağın altına bakmış
hayır maalesef buda degil herkez konuya aynı yonden bakıyor
gülsümaydın
08-12-07, 20:46
katil saate yazı bırakmıştır
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:47
katil saate yazı bırakmıştır
hayır abla :)
gülsümaydın
08-12-07, 20:50
saate kan sıçramıçtır............ğj3ğj3
mehmetselman
08-12-07, 20:50
odadaki saat durmuş daha önceden bozukmuş ama yatağın altından tik tak sesleri gelir kızda yatağın altına bakar arkadaşının cesedi wardır tik tak seside kızın cesedin kol saatindendir
mehmetselman
08-12-07, 20:52
yatağında yatan kız ışığın vurduğu saate bakıyo.ve hemen aklına sevgilisine söylemeyi unuttuğu önemli birşey geliyo ve o anda yatağın altında şarj'da olan telefonunu almak için eğiliyor
KENDİ YATAĞINA kısmı neden büyük yazıyor? :D
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:53
odadaki saat durmuş daha önceden bozukmuş ama yatağın altından tik tak sesleri gelir kızda yatağın altına bakar arkadaşının cesedi wardır tik tak seside kızın cesedin kol saatindendir
ewet bir anlamda dogru yani bir yerine kadar
duvardaki saat durmustur ve o sesler kızın agzından akan kan damlalarının sesidir
tranquillomare güzel tahminler yapıyorsun, bu arada başka nick bulamadın mı ne bunun anlamı =) ne zor yazılıo =)
mehmetselman
08-12-07, 20:55
yani ben buldum diyebilirmiyim :)):)
olay heyecanlanmaya başladı =)
xllReaLErroRllx
08-12-07, 20:56
KENDİ YATAĞINA kısmı neden büyük yazıyor? :D
bilmiyorum bu alıntı ama sen ilk sen buldun ;););)
mehmetselman
08-12-07, 20:56
tranquillomare durgun deniz demek ben aslında çok aktif biri olmama rağmen bir kıza karşı durgunum o yüzden aklıma o gelmişti oan
cevabı mı yoksa yazının büyüklüğünü mü =) yaw cidden anlamadım kafam doldu taşıyor şuan =)
=) o hızlı olursa sende olursun ve umarım öyle olur o zaman nickini değiştir tamam mı :D bizi de zora sokma :p
xllReaLErroRllx
08-12-07, 21:02
=) o hızlı olursa sende olursun ve umarım öyle olur o zaman nickini değiştir tamam mı :D bizi de zora sokma :p
:):):):):):):):):):)
mehmetselman
08-12-07, 21:02
sevgi sen ve o demektir iki kişinin birbirini tamamlaması değil iki doğrunun birbirini bulmasıdır
Seven kişi teleskopla bakar nefret eden(kıskanan kişi)) mikroskopla bakar
Seven vir eve bakar güzel der nefret eden evin camına bakar bir damla lekesini bahane eder
Kız saati görünce korkmasının bir anlamı olmalı saat durmuş yada kırık kan mı var üstünde
xllReaLErroRllx
08-12-07, 21:03
Kız saati görünce korkmasının bir anlamı olmalı saat durmuş yada kırık kan mı var üstünde
kız saati gorunce saatın durmus oldugunu goruyor ama halen bir ses vardır :D
saatin üsütünde not olmasın ahahah =) yatağının altına bak :D
xllReaLErroRllx
08-12-07, 21:05
saatin üsütünde not olmasın ahahah =) yatağının altına bak :D
:):):):)
yok bee :)
gülsümaydın
08-12-07, 21:05
bizdende amma dedektif olur hee:D:D:D:D
xllReaLErroRllx
08-12-07, 21:07
bizdende amma dedektif olur hee:D:D:D:D
hehhehe olurmu abla ya sen şair sin sanatcısın :)
mehmetselman
08-12-07, 21:07
Ya mahmut daha böyle konular bulsana yaw sen iyi buluyon
Ya işte anladık Forumcak giemiyoruz F.B.I a =)
xllReaLErroRllx
08-12-07, 21:09
Ya mahmut daha böyle konular bulsana yaw sen iyi buluyon
tabii bir arastırıyım :)
xllReaLErroRllx
08-12-07, 21:09
Ya işte anladık Forumcak giemiyoruz F.B.I a =)
:):):):) ben başvuru yaptım cevap bekliyorum tüm cadı avcıları olarak :) ama sızı bılmem :)
Ne oldu peki şimdi cevap kaçırdım ben, mesajlar içinde de bulamıyorumda ğş4 kğ4
mehmetselman
08-12-07, 21:10
yaw cevabı ben bulmuştumya neden hala arıyorsunuzki :DD:DD:::)
gülsümaydın
08-12-07, 21:10
hehhehe olurmu abla ya sen şair sin sanatcısın :)
dedektiflik de sanattır canım:):):);)
Süpürge gelio kafana o zaman F.B.I da kurtaramaz seni... :D
:hihihi :hihihi
xllReaLErroRllx
08-12-07, 21:15
off be yeter be hayatımı yediniz soyle rahat rahat muhabbet edemicemmiş ya? :):) yeni konu geldı arkadaslar hadı bakem
PcTeknikZone