Tüm Versiyonu Göster : Tempalte Monsterde ne var ne yok indirin
Daha Önce hiçbir sitede yayınlanmadı Sadece Teknikzone Formuna Özel
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Siteyi gezinirken paralı olan temaları bedavaya indirin.
Nasıl mı?
Basamakları takip Et !!!
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. İlk Basamak
İşlem gereği mozillanın en yeni sürümünü kullanıcaz.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
:s: Türkçe Firefox 1.0.6 :s: (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. İkinci Basamak
Firefox un en son sürümünü indirdikten sonra ufak bir eklentisini kuruyoruz.
:s: Eklentiyi İndir :s: (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Üçüncü Basamak
Daha Sonraki aşamalarda flashgeti kullanacağımız için şimdiden kuralım dedim.
pr; Flashget 1.65 İndir pr; (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Dördüncü Basamak
Arkadaşlar şuana kadar gerekli programları kurduk.Geriye templateleri çalmaya ve düzenlemeye sıra geldi
Flash Template Beğen (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Beşinci Basamak
!!! DİKKAT EDİN !!!
Firefox a başta eklediğimiz eklenti sayesinde flash dosyalarında link adresleri çıkmaktadır. Eklenti flash dosyalarının alt kısmında aşağıdaki gibi gözükmektedir.
Tıkladığınızda
Verilen Linkteki Adresi Kopyaladık.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Altıncı Basamak
Üçüncü Basamakta kurmuş olduğumuz flasgeti açınız arkadaşlar.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Yedinci Basamak
Dosyamızı İndirdikten sonra artık düzenleme kısmına geldik.
Arkadaşların bazısı şimdi diyecek bunlar .swf uzantılı nasıl düzenleyecez der gibi olduklarını duyar gibiyim.
Merak Etmeyin !!!
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Sekizinci Basamak
Arkadaşlar Aşağıdaki programı indirecez şimdide bu program sayesinde swf uzantılı dosyayı fla uzantısına çeviricez. Program mükemmel çevirme aşamasını birebir yaptığı için düzenlemeden sonra müzikleri , introları felan tam şekilde yapılmış oluyor.
Programı indirmeniz için maalesef kayıt oluyorsunuz. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Not: Programın crack dosyasını arıyorum. Bulduğum zaman sayfayı atach lıyacam.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Dokuzuncu Basamak
Fla dosyasını kayıt ediyoruz.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Onuncu Basamak
Arkadaşlar işin kolay kısmını yaptık sayılır artık indirdiğiniz dosyayı düzenlemek kaldı. Piyasada bir çok flash tasarımını yapıp düzenleyeceğiniz programlar bulunmakta ben kullandığımı tavsiye ediyorum, Macromedia Flash MX 2004.
Macromedia Flash MX 2004 ile dosyanızı düzenleyiniz.
Ne mutlu FERcort ta
Herkeze iyi çalışmalar
Çok iyi bir kaynak olmuıs çok saol arkadaşım sadece firefox da yapılabiliyor galiba...
çok çok teşekkürler benim canım arkadaşım gerçi daha önce benle paylaşmıştın sana burdan yine teşekkürlerimi sunuyorum :)
cok saol dostum işime yarıyacak
Darkfighter
04-10-05, 10:51
eywallah :cool:
basamakları merak ettim. Tabi hala çalışıyorsa
sağol dostum gerçekten iyi iş başarmışın pr;
merak ettim doğrusu bakalım neymiş bu. ellerine sağlık..
Gecelerin Sessizliği
24-11-05, 09:19
Güzel bir şeye benziyor. :) Sağolasın
harikasın ne diyebilirim ki
muhendisce
28-11-05, 04:29
acaba ben bu entry'yi görene kadar açık kapatılmışmıdır çok merak ediyorum doğrusu
paylasimin icin sagol....
ellerine saglik arkdasim eminim isimize yarayacaktir.
??????????????????????????????????????????*ben Anlamadim
tşkler inşallah kapanmamıştır
paylaşım için teşekkürler...
cok faydali gozukuyor..tesekkurler
emrealpars
06-12-05, 16:58
valla merak etmeye başladım.bu konu hakkında çok söyletiler vardıda.umarım son noktayı koymuşsunuzdur
saol aga cok ısıme yaradı saol
systemroot
12-12-05, 15:49
inş. kapnmaz daha yeni gördük.
arkadaşlar aynısını explorer'la da yapabilirsiniz. sadece Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. dan save flash programını çekmeniz lazım. bu program sayesinde sadece template monster değil tim sitelerden flash çekebilirsiniz. ayrıca konuyu açan arkadaşın verdiği yöntemle de tüm sitelerden flash animationları indirme şansınız var. save flash programının explorer da bir ikonu çıkar. bu ikon hangi sitedeyseniz onun flash animasyonu üzerinde ve explorer'ın sol üst köşesinde çıkar.
bu yöntemin arkadaşın verdiğinden farkı : fire fox kullanmazsınız. eklenti yapmazsınız. ve flash get kullanmazsınız. fakat kötü yanı save flash trial versyonu veriyorum. ben crack bulamadım bulan olursa göndersin. fakat süre dolunca kaldırıp tekrar yüklerseniz sorun çözülür sanırım. ayrıca konuyu açan arkadaşa teşekkürler beni internette araştırma yapıp explorer için de bir çözüm bulma yoluna itti. saygılar.kolay gelsin
Oncelikle arkadasin detayli anlatimi icin tesekkurler fakat
bu kadar kasmaya gerek yok gibi
once Local Settings\Temporary Internet Files i temisleyin sonra siteyi gezin flashlar zaten oraya donwload edilecek sonra onlari istedigini zyere koplayayip editleme programi ile swf e cevirip editleyin.
bir kac adimlik process den kurtulmus olurusnuz....
emeğine, yüreğine sağlık ....
arkadasım 4. basamaktan sonrasını anlamadım gerci resimli felan ama o link hangisi
bahadiravsar
12-06-07, 17:24
abi süpersin ya
aşamalardayım şu an sekizde
eğer olursa mükemmel
olmasada canın sağolsun
heyacanı yeter be
Çok süper bir anlatım eyvallahh
PcTeknikZone