Tüm Versiyonu Göster : Lütfen her gördüğünüz haberi burada paylaşmayalım. Biraz seçici olalım
Arkadaşlar az önce bu bölüme açılan konulara baktm. Büyük bir yüzdeliğine yorum dahi yazılmamış. Merak edip girenlerin sayısı ise çok az.
Çeşitli yerlerde bilmem kaç kere belirttik ancak lütfen her bulduğunuz haberi copy-paste yaparak burada paylaşmayın. Birazcık seçici olun, kendi süzgecinizden geçirin, kimin işine yarar diye bir düşünün öncelikle. Bu durum, sadece burası için değil bütün haber bölümü için geçerli. Konu kirliliği aldı başını gidiyor. Bu da bölüm adminlerini zor durumda bırakıyor. Onlarca gerkesiz mesajı temizlemek ve çöp sepetine göndermek için uğraşıyorlar.
Sırf konu açmak için açılıyor. Lütfen dikkat edelim ;)
Teşekkürler.
Argun abicim yönetici arkadaşlar bu doğrultuda gereksiz konu açanları yeterince uyarıyor diye düşünüyorum.Ben de özellikle bir iki ismi uyardım ama görüyorum ki hiç umurunda olmayanlar var.
Bu durum böyle devam ederse gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
mavi_şimşekler
04-12-07, 18:23
uyarılanlardan biri de benim arkadaşlar özge arkadaşım beni geçen hafta yetrince uyardığını düşünüyorum.şimdi de bir uyarı aldım.özen göstericem artık.admin arkadaşım zaten bilgileri verdi.diğer arkadaşlarında aynı şekilde davranması ümidiyle.
Argun Bey , haber okumadan duramaz. Her eklenen haberi okuduğu için iş yapamıyor ondan böyle bi konu açmıştır :D
hehehe
Şaka bi yana. Arkadaslar yavaşlayın artık... ;)
uyarılanlardan biri de benim arkadaşlar özge arkadaşım beni geçen hafta yetrince uyardığını düşünüyorum.şimdi de bir uyarı aldım.özen göstericem artık.admin arkadaşım zaten bilgileri verdi.diğer arkadaşlarında aynı şekilde davranması ümidiyle.
jet5 selam.
Sözüm zaten herkese. Bugüne kadar bir çok arkadaşa bu tarz özel mesajlar ve konular gönderildi. Evet burası bir paylaşım platformu ama her konuyu buraya taşımamalıyız diye düşünüyorum. Sadece konu açarken gerçekten hepimizin işine yarayacağını düşünerek açalım istiyorum. Öbür türlü konu kirliliği oluyor.
Herşeyi bir kenara bırak, bölüm adminleri öncelikli işleri bu olmadığı halde sürekli konuları geri dönüşüme taşıyıp duruyorlar.
Anlayışın için teşekkür ederim ;)
Argun abicim yönetici arkadaşlar bu doğrultuda gereksiz konu açanları yeterince uyarıyor diye düşünüyorum.Ben de özellikle bir iki ismi uyardım ama görüyorum ki hiç umurunda olmayanlar var.
Bu durum böyle devam ederse gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
Biliyorum Özgecim. Ben de bu güne kadar gerek konu içinde gerekse PM atarak birçok arkadaşımızı uyardım ;)
artık haber bölümü ile ilgili değilim bilginize
Dünde konuşmuştuk nedenini ve alınmamanı söylemiştik yanılmıyorsam, genel bir uyarı bu lütfen kişisel algılamayın 1 YabancI ;)
Dünde konuşmuştuk nedenini ve alınmamanı söylemiştik yanılmıyorsam, genel bir uyarı bu lütfen kişisel algılamayın 1 YabancI ;)
evet dün görüşmüş olayı benim adıma halletmiştik haklısınız ilgili olduğunuz için de ayrıca teşekkürler
haber konusu ile ilgili bir kural göremedim forumda günlük şu kadar konu açılsınla ilgili sağlık olsun amaç paylaşım bunu da paylaşmayayım kıyamet kopmaz ya:D
Şu var tabi her zaman her şey için kural koymak akla gelmeyebilir bazen ihtiyaçtanda kurallar konabilir ;)
İstediğiniz yere paylaşım yapmakta özgürsünüz tabi ama alıngan davranarak bunu yapmayın lütfen ;)
ne dicem..
insanlari kirmadan uyardiginizdan suphem yoktur lakin fakat ama oysa meger
ki$i bireyden zatin fert den ayri oldugu gibi $ahis el den ayridir bilmem anlatmak istedimmi :D pardon anlatabildimmi...
boylece...
kirilan kirildi galiba ve geri donusum kutusunda aramaya bile gerek yok çunku uçan cisim yerde aranmaz...
size benden selamlar benim adim gokhan
sosyal mesaj gokhan diyebilirsiniz (çat diye bi ses mi geldi kulagima??:D)
neyse
kendime iyi bak
aslinda i$in asli, hakim bey... karagumruk kendi kendini yakti ... :D
Şu var tabi her zaman her şey için kural koymak akla gelmeyebilir bazen ihtiyaçtanda kurallar konabilir ;)
İstediğiniz yere paylaşım yapmakta özgürsünüz tabi ama alıngan davranarak bunu yapmayın lütfen ;)
inanın alıngan davranmıyorum arkadaşlarımın şunu bilmelerini istiyorum haber bölümüne konu olsun diye hiç bir konuyu açmadım özellikle çok seçici ve güncel ve faydası olabileceğini düşündüğüm konuları açtım wallahi hepsini seçtim yorumlar biraz ağır olmuş bunu haketmeyi kabullenemedim sadece yoksa kimseye kırıldığım darıldığım inanın yok
lütfübey çok doğru söylemişsin seni iyi anlamak lazım
PcTeknikZone