ZoRo
26-07-05, 13:33
TIKLA (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) arkadaslar benim makina nin marka model bu .. cidden zirt birt soru sorumaktan SIKILDIM ama sorunlar bitmiyor bu makine normal calisiyordu ancak format attiktan sonra herkes kurdum ayni sekilde ama asagidaki resimleri hatalari veriyor bunu nasi duzelticem lutfen bu son kez bi yardim edin ((:
BU USB GIRISINI TAKTIKTAN SONRA KI HATA
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
BU DA MAKINANIN PROGRAMI ACMAK ICIN BASTIKTAN SONRA KI HATA
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
BU USB GIRISINI TAKTIKTAN SONRA KI HATA
BU DA MAKINANIN PROGRAMI ACMAK ICIN BASTIKTAN SONRA KI HATA