PDA

Tüm Versiyonu Göster : Scan & printer

ZoRo
26-07-05, 13:33
TIKLA (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) arkadaslar benim makina nin marka model bu .. cidden zirt birt soru sorumaktan SIKILDIM ama sorunlar bitmiyor bu makine normal calisiyordu ancak format attiktan sonra herkes kurdum ayni sekilde ama asagidaki resimleri hatalari veriyor bunu nasi duzelticem lutfen bu son kez bi yardim edin ((:

BU USB GIRISINI TAKTIKTAN SONRA KI HATA

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

BU DA MAKINANIN PROGRAMI ACMAK ICIN BASTIKTAN SONRA KI HATA

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

karaca
26-07-05, 23:48
şimdi adamım sana kurulumu anlatacağım ve bu sorundan %95 kurtulacaksın ama kesinlikle aynbısını yapmalısınız ok?

şimdi kurduğunuz tüm yazıcı driverlarını sistemden kaldırın.sonra makineyi yeniden başlatın ve driverları yazıcı makineye bağlı değilken kurun sonra makineyi kapatın ve usb girişini takın (kapatmasan da olur ama sağlam olsun çünkü cihaz mfc bir cihaz aynı anda pek çok driverı kuracak) ve makineyi açın.tüm driverları görmeli ve tanımalı.bir problemde yaşamamalısınız.

usb cihazların birçoğunun kurulumu böyledir.hatta hepsi.eğer bağlantı gerekiyorsa kurulum esnasında cihazı bağlayın diye uyarı çıkar o zaman takarsınız ;)

kolay gelsin...

ZoRo
27-07-05, 01:18
dostum zaten oyle yaptim ama olmuyor ((:

yesghost
27-07-05, 01:56
karacanın dediği gibi tekrarla kurduktan sonra pc kapat tekrar aç usb taktığında tek tek görecektir. driveri tam sil. silmedende kurma

karaca
27-07-05, 12:51
ewet başka türlü bir kurulum şekli yokki...tekrar deneyin bu şekilde olmuyorsa başka bir problem vardır.

ZoRo
29-07-05, 16:24
arkadaslar boyle yaptim makinanin PRINTER ozelligi calisiyor SCANNER ozelligi olmuyor yani acilmiyor ordaki hatalar var offf yaa ((:

karaca
31-07-05, 00:56
arkadaslar boyle yaptim makinanin PRINTER ozelligi calisiyor SCANNER ozelligi olmuyor yani acilmiyor ordaki hatalar var offf yaa ((:

kardeş bak şimdi..bu tarz birçok cihazda driverlar farklıdır.yani printer driverı ayrı scanner driverı ayrı.şimdi birde scanner için olan driverı kurman gerekiyor ;) yani aynı cihazda iki farklı driver olacak.ok?

aynı adımları birde scanner ı tanıtmak için uygulamanı önereceğim ;) olmadı geleyim kurayım :D

ZoRo
06-08-05, 21:17
arkadaslar ayni yontem ile yapicam ama yapma yerinde marka & model soruyor printer i yaparken ayni marka model vardi ama scanner de benim kinin marka var ama model yok o yuzden tanitamiyorum printer i tanittigim gibi ((: