Tüm Versiyonu Göster : pcteknikde gugul arama motoru
pcteknik de gugul un arama motorunu bulmak mumkun mu.. eklenti midir.. yokmudur???
istedigim bu, anasayfam pcteknik olsun "ilk tik pcteknik e olsun" yalniz arama motoru da mevcut olsun bu anasayfamda.. vaaymi yohmu??
yanlis hatirlamiyosan boyle bisey soz konusuydu... yapildi fakat lakin oysa meger ama bulamiyorum konuyu... yoksa hayalmi ettim ben bunu??
her hayalde bir umut vardır neden hayal olsun :)
umut var zaten onun için burdayiz... bir de elde etsek sevinecez demi :)
sevgili oduncu sanırım bu arama motorunun olmaması sitenin google tarafından banlanmasından kaynaklanıyor
emmi maksat açilis sayfam pcteknik olsun yok mu oyle bi uzanti filan istar yahoo dan ister hangi aramam motorundan olsa olsun... farketmez ben de gugulu banlarim ne var :D
ProfessoR_X
25-11-07, 16:45
ben bi zamanlar pcteknik toolbar diye bir olay yapmıştım onda google arama motoruda vardı ama nafile :D
aradim bunu (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) buldum... neyse kafamiza gore takilalim biz eski ayar..:s
0duncu Abi senin verdiğin linke tıkladım üye olmanız gerekiyor diyo ne yapmalıyım istersen resmini de koya bilirim
pardon şimdi oldu kusura bakma
Pcteknik Toolbar ile neler mi yapılabilir ?
Toolbar aracılığı ile pcteknik.net/forum sayfasına direkt bağlanabilirsiniz.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Pcteknik.net/Forum sekmesi ile forumun diğer sekmelerine bir tuş ile foruma bağlanmadan ulaşabilirsiniz.
İki katagoride arama yapabiliyorsunuz. İlki google ile diğeri pcteknik.net/forum sayfasında arama yapabiliyorsunuz.
Bir diğer özelliğide forumdaki yeni mesajları direkt olarak görebilmenizi sağlıyor.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Download By FERcort
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Not ğş6 : Programı kullanan arkadaşlardan isteğim yorumlarını ve isteklerini burda yansıtabilirse programı biraz daha geliştirmek istiyorum.
buyur emmi.. eski konu yalniz.. link olu olabilir (bakmadim)
tmm baktim hemenpaylas linki.. ölü
007.ArızaLı
27-11-07, 00:59
iiimiş :D
teşekkürler
PcTeknikZone