PDA

Tüm Versiyonu Göster : pcteknikde gugul arama motoru

0duncu
09-11-07, 19:41
pcteknik de gugul un arama motorunu bulmak mumkun mu.. eklenti midir.. yokmudur???

istedigim bu, anasayfam pcteknik olsun "ilk tik pcteknik e olsun" yalniz arama motoru da mevcut olsun bu anasayfamda.. vaaymi yohmu??

s10er
09-11-07, 19:56
isteklerimiz bitmiyo :D

0duncu
09-11-07, 20:01
yanlis hatirlamiyosan boyle bisey soz konusuydu... yapildi fakat lakin oysa meger ama bulamiyorum konuyu... yoksa hayalmi ettim ben bunu??

s10er
09-11-07, 20:04
her hayalde bir umut vardır neden hayal olsun :)

0duncu
09-11-07, 20:12
umut var zaten onun için burdayiz... bir de elde etsek sevinecez demi :)

erdalonal
10-11-07, 00:30
sevgili oduncu sanırım bu arama motorunun olmaması sitenin google tarafından banlanmasından kaynaklanıyor

0duncu
25-11-07, 16:38
emmi maksat açilis sayfam pcteknik olsun yok mu oyle bi uzanti filan istar yahoo dan ister hangi aramam motorundan olsa olsun... farketmez ben de gugulu banlarim ne var :D

ProfessoR_X
25-11-07, 16:45
ben bi zamanlar pcteknik toolbar diye bir olay yapmıştım onda google arama motoruda vardı ama nafile :D

0duncu
25-11-07, 17:18
aradim bunu (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) buldum... neyse kafamiza gore takilalim biz eski ayar..:s

C0BRA
25-11-07, 17:52
0duncu Abi senin verdiğin linke tıkladım üye olmanız gerekiyor diyo ne yapmalıyım istersen resmini de koya bilirim

C0BRA
25-11-07, 17:53
pardon şimdi oldu kusura bakma

0duncu
25-11-07, 17:55
Pcteknik Toolbar ile neler mi yapılabilir ?

Toolbar aracılığı ile pcteknik.net/forum sayfasına direkt bağlanabilirsiniz.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Pcteknik.net/Forum sekmesi ile forumun diğer sekmelerine bir tuş ile foruma bağlanmadan ulaşabilirsiniz.

İki katagoride arama yapabiliyorsunuz. İlki google ile diğeri pcteknik.net/forum sayfasında arama yapabiliyorsunuz.

Bir diğer özelliğide forumdaki yeni mesajları direkt olarak görebilmenizi sağlıyor.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Download By FERcort

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

Not ğş6 : Programı kullanan arkadaşlardan isteğim yorumlarını ve isteklerini burda yansıtabilirse programı biraz daha geliştirmek istiyorum.
buyur emmi.. eski konu yalniz.. link olu olabilir (bakmadim)
tmm baktim hemenpaylas linki.. ölü

007.ArızaLı
27-11-07, 00:59
iiimiş :D
teşekkürler