genc_ekonomist
04-11-07, 03:02
Ekonomi ve borsa konularında burada ilk yazıları yazan bendim sevgili arkadaşım onurun sitesinde yorum yazmak ayrı bir keyifti.Zamanımız pek olmadığı için yorum yazmayı erteledim.Şimdi tekrar Emrah KORHAN Portföy yönetimi adı altında yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.Öncende yorum yaptığım Adel ve Doas hisseleri uzun vadede yatırımcısına %40 civarında bir kazanç sağladı.Ben Warren Buffett'ın ilkelerini uygularım.Ucuz ,yönetimce güvenilir ve geleceği parlak şirketlerin hisselerini alırım.Dünyanın en zengin ikinci adamı olan Buffett bu serveti sadec borsadan kazanmıştır.Uyguladığı ilkeler gayet başarılı sonuçlar vermiştir.Buffett içsel değeri fiyatlarda ucuz kalan hisselere yönelir.Ben diğer borsa yorumcuları gibi size kısa vadede teknik analiz çizmeyeceğim.Benim amacım orta ve uzun vadede bana uygun hisselerim alıp sabırla beklemek ve yeri geldiğinde satmak.Böyle olduktan sonra borsada kimse kaybetmez.
Tekrar söylüyorum ben borsada asla kaybetmem.Akıllı ve stratejik olunmalıdır.En önemlisi de sabır çok önemlidir.Size bu konu adı altında arada sırada yorum yazacağım.Dedim ya kısa vadede borsayla ilgilenmediğim için yorumlarımda fazla olmayacak.Sadece hisse alırken ve hisse satarken size yorum yazacağım.
Tekrar merhaba..
Tekrar söylüyorum ben borsada asla kaybetmem.Akıllı ve stratejik olunmalıdır.En önemlisi de sabır çok önemlidir.Size bu konu adı altında arada sırada yorum yazacağım.Dedim ya kısa vadede borsayla ilgilenmediğim için yorumlarımda fazla olmayacak.Sadece hisse alırken ve hisse satarken size yorum yazacağım.
Tekrar merhaba..