Tüm Versiyonu Göster : Bedava net,com veya org uzantılı site alınabilir mi
Kar Kaplanı
26-10-07, 19:15
Arkadaşlar ben internette aramadığım yer falan kalmadı, tr.gg .piczo.com azbuz.com blogcu blogger falan baktım üye oldum ama onlar arama motorlarında örneğin googlede arama yaptığında çıkmıyor bu yüzden com net veya org site istiyorum bedava böyle bir site bulmam mümkün mü???
Kar Kaplanı
27-10-07, 18:06
Cevap yazan yok yaaaaaaaa.
Kar Kaplanı
27-10-07, 19:08
ok yinede saol
Arkadaşlar ben internette aramadığım yer falan kalmadı, tr.gg .piczo.com azbuz.com blogcu blogger falan baktım üye oldum ama onlar arama motorlarında örneğin googlede arama yaptığında çıkmıyor bu yüzden com net veya org site istiyorum bedava böyle bir site bulmam mümkün mü???
kardeşim mümkün degil en az 100 dolar a site açıyolar belirli noktalarda ben böle biliom com olarak
ayrıca bi dipnot: azbuz ve blogcu gibi siteler googleda çıkıyor;) çıkmamasının sebeb, googleın genel taraması sırasında sitenin hata vermesi ya da senin google kayıt yaptırmaman olabilir;)
007.ArızaLı
28-10-07, 18:28
Kardeş...Önce siteni kurarsın. Artık ne üzerine kuruyorsan. Joomla mı olur NuKe mi olur..senin bileceğin iş...Daha sonra domain alırsın siten için. Domain dediğim net,org,com uzantılları. Site adını verirsin eğer kullanılmıyorsa belli bir ücret karsılıgında domain sana ait olur...google a domain yazarsan birçok domain veren site çıkar...hatta benim arkadasım da bu işle ugrasıyor. Ben de açtıgım bi siteye almıstım. Fiyatları hakkında da..
walla çok pahalı falan değil...20-25 lira arasında bulabilrsin..
umarım anlatabildim...umarım ben de yanılmıyorudur...
kolay gelsin..
xllReaLErroRllx
29-10-07, 21:55
arızalı dogru soyluyor
özelden ulaşırsan yardımcı olabilirm
ProfessoR_X
22-11-07, 15:28
kardeşim mümkün degil en az 100 dolar a site açıyolar belirli noktalarda ben böle biliom com olarak
100 dolara ne sitesi açacaksın ki?
arkadaşımız domainden bahsediyor domainlerin ücretleri ise 9-19 $ arasında değişiyor.
hala bulunamadi demi :D tuh
Kayserililer için Cimri derlerdi inanmazdim.:p :D Beleş .com'lu adres arıyorlar ohh.:p
Bu 9 Milyon 10 milyon bi domain adı.;)
PcTeknikZone