PDA

Tüm Versiyonu Göster : geçersiz ms dos işlevi

dragonspedy1
22-10-07, 23:55
:mad2: arkadaslar knight ınyukleme programını bulamadım bu yüzden dvd ye dosyaları atıp bılgısayara kaydediyim dedim cunku biz kafede hep oyle yapıyoruz makınelerde deepfreeze war biz de agdan alıyoruzz eve geldım bılgısayara kopyalarken soyle bı hata ıle karsılastım
gecersız ms dos işlevi
bana yardımedebılecek war mıı

PCTRANS
23-10-07, 15:53
yaaa kardeş sen int olmadan oynayaman varsa o zaman download yap knıght ın resmi sitesinde oyun var Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. sana tek lazım olan oyun da olmaz ize bana söle ben sana yeni moradon için pando yu veririm kurar sın kolay gele

dragonspedy1
24-10-07, 00:00
kardes sorun pando ve ya moradon degil sorun ms dos un calısmaması
herhangı bır kurulum vs. exe dosyasını acmaya calıstıgım zaman
GECERSİZ MS DOS İŞLEVİ yazoo
yani sorun ms dos ta ben bunun icin yardım ıstıyorum bi cözümü war mıı
format haric
ne denediysem olmadı
ama oncesınde biraz cmd ile ugrasmıstım bilginiz olsun da belkı sorunu ole cozebilirsiniz
insallah cozersınız
simdiden allah razı olsun kardesler

PCTRANS
24-10-07, 15:10
kanka o zaman sen adamın pc ye sızz tabi becere bilirsen onun d dosyasına gir önce oradan al genelde oyunlar orada olur sonra sen kendş başlat menüsüne gel genelde klasiktir sen onu degiştir ve tüm proglardan al oradakinide sonrada pandoyu bul onuda alırsan tmm ama hepsi kesinlikle olmalı

dragonspedy1
26-10-07, 00:32
syn arkadasim sorun knight la alakalı degil anlamak mı ıstemıyosun ms dos bozuk calısmıyoo ms dos calısmadıgı zaman exe uzantılı dosyalar acılmaz anla artık ya bana sadece ms dos dosyaları lazım ah be kardesim bi anlasan benii cok güsel olucak ama :D:D

erdalonal
26-10-07, 02:09
büyük ihtimalle sistem dosyalarınız zarar görmüş.öncelikle kullanıcı hesaplarından yeni bir hesap oluşturup yeni hesabınızla isteme giriş yapın düzelmez ise sisteminizi onarmayı deneyin gene olmaz ise yedek datalarınızı alıp format atın