Tüm Versiyonu Göster : hafızanı kaybetsen neyi unuttuğuna en cok sevinirsin

DiAnA
30-01-05, 15:54
hade bakalım dökulun arkadaslar

ben birkere herkesin önunde dusmustum inanırmısınız hoslandığım cocukta o herkesin arasındaydı ve ben iğrenc komik stilli bir sekilde yere kapaklanmıstım emin olun kimsenin suratına bakamadım onlarda ne zaman bana baksalar guluolardı ben onu unutmak ve birdaha hatırlamak asla istemiyorum..
aklıma ilk gelen buydu :)

Darkfighter
01-02-05, 03:49
valla ben hafızamı kaybetsem unuttuğuma sevineceğim bi olay yok gibi aksine çocukluğumu unuttuğuma üzülürüm
belki şu olayı unuttuğuma sevinebilirim
sabah okula gidiyoruz otobüsün en arksaındayız ayaktayız ve karşımda bi arkadaşım var. ben sırtımı cama dayamışım muabbet ediyoruz solumda da ufak tefek bi kızcağız var. neyse fakülteye yaklaşıyoruz uludağ üniversitesine gittiyseniz bilirsiniz tam hastane ve rektörlük binasına gelmeden önce sağa 90 derecelik bi dönüş vardır tam oraya yaklaştığımızda arkdaş deney defterinde şurayı anlamadım benim deneyin grafiği yanlış çıkıyo seninkine bakayım dedi. bende defteri uzattım öyleydide böyleydi bişeyler anlatıyorum tabi bi elim defterde diğer elim grafiklerin üstünde tam o sırada hayin şöför 90 derecelik dönüş için frene habersiz bi şekilde basınca ben öne doğru fırladım birden. tabi düşmemek için iç güdüsel olarak sol ayağımı ileri attım birde ne göreyim ayağım bişeye takıldı ileri gitmiyo tabii benim dengem bozuldu ağır çekimde öne doğru düştüm. merak etmeyin kafa göz yarılmadı Allah'an yan tarafımda duran ufak tefek kızcağız vardı. ben ağır çekimde kızın üzerine düştüm o söyleniyo ben söyleniyorum onun yüzü kıpkırmızı benimki kıpkırmızı. neyse kızcağızın üzerinden çekildikten sonra baktım ayağım neye takıldı diye meğersem bu kız ayağımın dibine çantasını koymuş bende ona takılmışım ( kız beden eğitiminde okuyomuş) neyse ben özür diledim kızda çanta için bişeyler söyledi olay tatlıya bağlandı. otobüsten inince arkadaşla bizi bi gülme krizi tuttu sormayın. neyse aynı gün öğleden sonra yemekhaneye giderken bu kızla yine karşılaştık ama bu sefer kız bizi görünce yolun karşısına geçti tabi biz gene gülmekten nakavt.
sonradan baya güldük ama o kızın üzerine düştüğüm ilk anda acaip utanmıştım hafızamı kaybetsem o anı unuttuğuma sevinirdim

varyemez
01-02-05, 03:50
Aklımdan derya ile ilgili herşeyin kaybolmasına sewinirdim unutmak istiyorum.

[Link only for Paid Subscribers]

Deepblue
01-02-05, 05:17
beni unutan herkes unutmayı isterdim :)

ImmoRtaL
01-02-05, 10:52
Aklımdan derya ile ilgili herşeyin kaybolmasına sewinirdim unutmak istiyorum.

[Link only for Paid Subscribers]

senin derya saplantın var :D bo$fer. Adını anma yeter. (CıZZZz özel konular pardon )

Neyse konuya dönüş yapalım. Neyi unutmak isterdim ? 1992 ve 1993 yıllarındaki daki ameliyatları unutmak isterdim. Ameliyatları yaşamamayı isterdim. :(

dapHne
01-02-05, 12:44
yaşadığım kötü olayları unutmak çok iyi olurdu :D

genchacker
01-02-05, 13:21
aynen daphne sana katılıom

urieL
02-02-05, 21:09
ee altan bu kadar çok dersimin olduğunu unutmayı çok isterdim:D

rasinfat
01-07-07, 19:05
valla aklıma birşey gelmiyor

çatlak_pırpır
04-07-07, 21:49
bütün herkeze borçlu olduğumu unuttuğuma çok sevinirdim ama borcum olanları bilemem:D:D:D:D:D

rasinfat
05-07-07, 00:44
yaptığım kötülükler yanlışlar eski yaptıklaımdan çok pişmanım keşke yapmasaydım dediğim olur

pccini
25-07-07, 18:47
bilgisayarımın bozuk olduğunu unutmak istiyorum.........................

Deniz.
25-07-07, 19:07
Yaptığımız kötülükler. Vicdanımızı sızlatır yıllar geçse de.

Son Selçuklu
23-06-08, 00:44
Unutmak istediklerimi:D

dimple
23-06-08, 01:07
Unutmak istediklerimi:D

bende:D:D

rasinfat
24-06-08, 19:51
hatalarımı unutmak isterdim kanımca

Xx_DAMLA_xX
25-06-08, 00:20
Hiç birşeyi unutmak istemezdim iyisiyle kötüsüyle kendi istediklerimi yasadım:) hatalarımı unutursam birdaha aynı şeyleri yapmaktan korkarım bu yüzden onları hiç unutmamalıyım bence :)

DeSpOiNa
25-06-08, 00:24
sigara içtiğimi unutsam fena olmaz..canım bişiler çeker de onun sigara olduğunu hatırlamam herhalde:D

AsTEq
25-06-08, 14:40
1-Dalga geççeklerini sancağım için bir sitede 13 yerine yaşımı 15 vermem.
2-Sevdiğim kızın önünde kafama merdiven düştü ve ağlamıştım berbattı.(3 dikiş atıldı tabi)
3-Ve daha hatırlayamadıklarım :D

serpil123
25-06-08, 15:10
22 temmuz 2006 tarihini unutmak isterdim:(