PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gerçekçi çalışmalar

lutfubey
21-09-07, 18:52
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

DeSpOiNa
22-09-07, 00:52
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

ellere sağlık lutfubey...süper yaaa..hepsi çok güzel de bu amcayı pek sevdim:)

Pes!m!sT
22-09-07, 00:58
Gerçekten çok başarılı , çok harikalar
Paylaşım için teşekkürler

karagozlum
22-09-07, 01:06
Cok guzel calismalar abi eline saglik ;)

TURKIYEM
23-09-07, 13:37
Guzel bir paylasim resimlerde cok basarili ellerine saglik abim

emre1905
23-09-07, 13:43
çok güzel bir paylaşım harika çizimler gerçekle sanal dünya arasında kalmış ama gerçekgibi çizimler işte ya harika saol paylaşım için

Talkatiwe
30-09-07, 01:10
Olagan Üstü Çalışmalar Özelliklede İhtiyar amca:)

ustalama
16-11-07, 03:00
bu ne gerçekçilik ya ağzım açık kaldı.Hani arabaydı evi apartmandı çok gerçekçilerini gördüm de karakter modellemede bu kadar gerçeğe yakınını görmedim ekleyen arkadaşa teşekkür ediyorum