PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ya öyle bişiy yapalımki herkes en çok beğendiği kitabı buraya yazsın tavsiye olur

C_RoNaLDo
13-09-07, 03:14
Arkadaşlar benim istediğim şu isteyen arkadaşlarımız en çok beğendiği veya çok beğendiği bi kaç kitabı buraya yazsın burada tavsiye olur hem mesela ben AGATHA CHRISTIE romanlarını, knut hamsun un açlığını ve suç ve cezayı çok beğendim.

birbirimize bulunacağımız tavsiyeler bizi kitap okumaya yöneltecek malum bu ülkede 6 kişiye 1 kitap düşüyo japonyada ise 1kişiye yılda 25 kitap... düşünün artık böyle yaparak kitap okumayı daha çok sevebiliriz
ben agatha chrıstıe serisini bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine okudum ve bütün serisini okuyacağım...

hadi sizde katılın şç7

Teknolog
13-09-07, 03:35
Her Türk evladının okuması gereken bir kitap emekli Tuğgeneral Osman PAMUKOĞLU paşanın yazmış olduğu unutulanların dışında yeni bir şey yok adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim

C_RoNaLDo
13-09-07, 03:45
Her Türk evladının okuması gereken bir kitap emekli Tuğgeneral Osman PAMUKOĞLU paşanın yazmış olduğu unutulanların dışında yeni bir şey yok adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim

eyvalah hadi arkadaşlar herkes söylesin

Brakisefal
13-09-07, 03:47
Okuduğum en edebi roman Yaşar Kemal'in İnce Memed adlı romanı. Tarihi roman olarak; H. Nihal Atsız - Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor'u tavsiye ederim.

Elfida
13-09-07, 03:50
Jean Christophe Grange Kızıl Nehirler eger polisiye ve gerilim seviyorsaniz filminide izlemediyseniz tavsiye ederim.

ProfessoR_X
13-09-07, 04:38
Nutuk (Söylev) Mustafa Kemal Atatürk'ün eseri herkese okumasını tavsiye ederim harikadır.

lutfubey
13-09-07, 09:23
Kesinlikle Trevanian Shibumi. Üniversite yıllarında bir arkadaşımın tavsiyesiyle okumuştum ve etkisinde kalmıştım. Şiddetle tavsiye ederim.

Öncelikle sıradan bir polisiye veya cinayet romanı diye düşünüyorsunuz. Sonra elinizden bırakamıyorsunuz, son sayfaya geldiğinizde bittiğine üzülüyorsunuz. Cidden kime tavsiye ettiysem onlar da bayıldılar ve serinin diğer kitaplarını da okudular.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

İnanılmaz ölçüde karışık ve özgün bir roman kahramanı Nicholai Hel. Yarı Rus, yarı Alman asıllı koyu bir Amerikan düşmanı. Şanghay'da doğmuş, bir Japon generali tarafından büyütülmüş; bir Japon bilgesinden de "Go" oyunu öğrenmiş. Bask dili dahil yedi dili ana dili gibi konuşuyor. Plastik kartla ya da kurşun kalemle bir insanı rahatlıkla öldürebilecek ustalıkları da edinmiş. Üstün düzeydeki "yakın algılama" yeteneği yüzünden fotoğrafı bile çekilemeyen bu profesyonel terörist avcısı, terörcü, korkusuz mağaracı, yenilmez savaşçı ve gerçek feylesof, günün birinde emekli olarak yaşadığı şatosundan çıkıyor; amansız ve acımasız bir dövüşe katılmak üzere...
(Kitabın arka kapağından alıntıdır...)

bozder
13-09-07, 16:37
''uçurtmayı vurmasınlar'' filminden çok daha güzel bir kitap bir solukta yoldan eve gidene kadar bitirmiştim...

kumtel
13-09-07, 22:16
Henri Charriere'den " Kelebek" isimli romanı,yaşanmış bir hayat öyküsünü anlayor. Kelebek soluksuz okunacak bir kitap tavsiye ederim...

ÇeTiN
13-09-07, 22:19
şu çılgın türkler
arkadaşlar her türkün mutlaka okuması gereken bir kitap okumayanlar lütfen okusun bu ulusun nasıl yeniden dirildiğini adeta yaşayarak okuyacaksınız. inaninki tüylerin diken diken olacak ve türklüğünüzle gurur duyacaksınız

C_RoNaLDo
15-09-07, 23:36
tavsiyeler için çok teşşekür ederim iyi forumlar ;)

şeker
16-09-07, 00:14
Seçilmiş Kişi / Lois Lowry ilginç bir kitaptı.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Sonra döndü ve onu yalnız başına, yüzü kalabalığa dönük ayakta dururken bırakarak, sahneden ayrıldı. Kalabalık aynı anda hep birlikte adını mırıldanmaya başladı.

"Jonas." İlk başta fısıldıyorlardı. Zorlukla duyuluyordu, sesleri bastırılmıştı. "Jonas, Jonas."

Sonra daha yüksek sesle ve hızla devam etti.

"JONAS. JONAS. JONAS."

Adının bir ağızdan söylenmesinden, Jonas, topluluğun kendisini ve yeni görevini benimsediğini, yeni bebek Caleb'e verdiği gibi kendisine de yaşam verdiğini biliyordu. Göğsü minnet ve gururla kabarmaştı.
Ama aynı zamanda korkuyla da dolmuştu.
Kendisinin seçilmesinin ne anlama geldiğini bilmiyordu. Ne olacağını ya da başına neler geleceğini bilmiyordu.

tolcha
01-10-07, 01:20
en son okuduğum kitap baba ve piç aadlı bi katap
yazarı elif şafak türk ve ermeni ilişkilerini anlatıyo yanı sıra kederi i geçmiş ve çok deişik bi aile yapısınıfalan ama çok güzel okudukça hep bağlantılı bişiler çıkıyotahmınler falan yapıosun tavsiye debılırım.zülfi livaneli nin mutluluk adlı kitabıda çok güzel.şuan 10 küçük zenciyi okucam

ofiliz
26-10-07, 23:14
Ben kitapları çok severim ki hangisini yazayım ;)
Ayşe Kulin- Bir gün
Ali Kemal Meram- Padişah anaları ve 600 yıl bizi yöneten devşirmeler
Frank McCourt- Angela'nın Külleri
Victor Hugo- Sefiller
İsmet Bozdağ- Soykırım mı? Hodri Meydan
Maeve Binchy- Geri Döneceksin

>C@N<
28-10-07, 22:23
Sefiller suç ve ceza güzel kitaplar ;)

Or.Mete
28-10-07, 22:55
bende şu çılgın türkler kitabını herkesin okumasını tavsiye ederim ..
kurtuluş mücadelesinin nasıl geçtiğini anlamak için birebir

#selin#
30-10-07, 11:58
şuan canan tan ın yüreğim seni çok sevdi adlı kitabını bitirmek üzereyim..
roman tarzında ben biraz kafam dağılsın diye okuyorum güzel bir kitap tavsiye edebilirim.
sırada latife hanım var ipek çalışların kitabı ;)
kitabı aldım evde sırasını bekliyo ama güzel yorumlar aldım okuyanlardan ;)

bu bölümü açan arkadaşada teşekkürler ayrıca güzel bi konu başlığı bence ;)

#selin#
12-11-07, 12:41
bu bölüm çok sakin kalmış :(
latife hanım 'a başladım ;) henüz çok başındayım kitabın yorum yapmak için erken ama güzel yazılmış bir biyografi tavsiye edebilirim okumayı düşünenlere ;)