Tüm Versiyonu Göster : WindowsTa bir "yeşil" sorun
c ye gormat atıp windows xp yi tekrar kurdum.
fakat d sürücümde bulunan bazı dosyalar ve klasorler "yeşil". yani yazıları yeşil ve bu dosayları silemiyorum, kopyalayamıyorum, çalıştıramıyorum. Yerkiniz yok. halbuki administarato kullanıcı ile oturum açıyorum. bu "yeşil" dosyalara sağ tıklayıp ozellikler > öznetikler> gelişmişi tıklayınca "ayrıntı" da kullanıcı olarak "super" isimli bir kullanıcı gozukuyor. fakat bende "super" diye bir kullanıcı kayıtlı değil. bu sorun nedir? nasıl aşılır acaba, bileniniz var mı ?
red_hacker
17-07-05, 19:33
Abİ O Bİ Vİrus Adi Wİn32 Çok Eskİ Bİr Vİrus Ama BaŞ Belasi Vİrus Programlarina Yakalanmiyor Sen En İyİsİ Yenİ Hard-dİsk Al Bence...
Forumumuzda bununla ilgili bir çok konu acıldı teknik destek bölümünde araştırma yapmanızı öneririm...
Forumumuzda bununla ilgili bir çok konu acıldı teknik destek bölümünde araştırma yapmanızı öneririm...
+1
+antivir ve ad-aware programlarını indirip diskinizde tarama yapmanızı önereceğim.
Saygılar...
Tekrar merhaba. Sistemi bir çok adaware programı ile taradım, antivirüs prog. ile taradım. sistemde bir virüs, worm, trojan vs. çıkmadı. ama hala bazı programlar ve klasorler "yeşil" görünümlü ve "buna yetkiniz yok" diyor. bu problemi çözmenin hiç mi yolu yok ? knoppix ile bilgisayarı açtığımda o klasorleri görebiliyorum, açıyorum. fakat windowsta olmuyor. forumda açılan buna benzer başka konu bulamadım. tam link verirseniz sevinirim
Strip programı ile resim çekip gönderirmisiniz merak ettim?
Ekteki goruntulere bakabilirsiniz. bu yeşil renkli dosyalar uzantıları .atn (pshop actionu), .htm gibi virüs bulaşma ihtimali olmayan türde dosyalar. ayrıca uzantısı rar, zip olanlar veya tamamen klasor halinde olanlar da var. daha önce bunları açabiliyordum fakat değil açmak, kopyalama, silme vs. hiçbirini yapamıyorum.
İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum hdd de bad sector olabilme ihtimali var mı? Ben buna bağlıyorum virüs yoksa buna neden olabilecek tek neden bad sector dur...
maalesef hdd de virus / bad sector vs kesinlikle yok. windows xp yetkileriyle alakalı birşey olduğunu zannediyorum ama çözemiyorum tabi o yüzden burdayız...
dosya üzerine sağ tuş yapıp özelliklerine girin.genel sekmesinde gelişmişi tıklayın.burada veriyi korumak için içeriği şifrele seçeneğini pasif hale getirin.bakalım işe yarayacak mı?
Evet datalarınız EFS (Encrypt File System) ile şifrelenmiş.Üstü yeşil olan dosya veya klasörlerinizde sağ click/özellikler/gelişmiş sekmesinde "Veriyi Korumak İçin Şifrele" in yanındaki kutucuğu temizleyin, düzelecektir...
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
bilgisayarın da k ardeş trojen var
arkadaşlar burda herkez bir şey söylemiş arkadaşın bilgisayarında tam olarak düzeldimi şimdi cevap.
PcTeknikZone