PDA

Tüm Versiyonu Göster : mobilyacı için program lazım

hudvig
11-08-07, 19:06
bunun açmanın buraya uygun oldunu düşündüm eğer yanlış yere açtıysam şimdiden özür diliyorum.
Bana mobilyacı dayım için program laızm yani içinde hazır şablonları buluna bişey mesala biz duvarı çizecez boyutlarını vercez duvara program hazır şablonları ileri dedikçe oturtacak ne kadar malzeme gidecek kaç tabak sunta gidecek ne kadara maal olur bu şekildeböyle bi program bilen varsa lütfen yardımcı olsun biraz uzun oldu ama teşşekür ederim şimdididenğj5ğj5ğj5ğj5ğj5ğj5

hudvig
11-08-07, 19:16
lütfen yardım edin buy konuda ;)

Teknolog
12-08-07, 13:17
bu konuda ev ve mutfak tasarım programları var fakat sizin istediğiniz gibi malzemeyi hesaplayacak bişey varmı bilemiyorum. biliyorsanız program ismi verseniz bulmak daha kolay olur, neyse bakalım arkadaşlardan cevap gelecek mi?

orhun
12-08-07, 13:38
Meslek Yüksek okulları Mobilya Dekarasyon bölümleri bu tür proğramları kullanıyorlar diye biliyorum emin degilim.

lutfubey
12-08-07, 21:09
lütfen yardım edin buy konuda ;)

Yok be de bilmiyorum böyle bir program. Mobilya veya hesaplama gibi belli keywordler girerek google veya download.com gibi sitelerden yönlendirmeler yaparak programı bulmaya çalışın. Umarım işe yarar.

Elfida
12-08-07, 23:41
infowood 7.2i türkçe mobilya tasarim programi adında bir program var ama işinize yarar mı bilemem. Aşağıda linki verdim isterseniz bir bakın

İnfowood 7.2i mobilya tasarım programı bilgi (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

lutfubey
13-08-07, 11:36
Balböceği benim anladığım tasarım tarafı değil. İş tasarım tarafındaysa zaten 3DSMax veya C4D gibi programlar arkadaşımızın işine yarar. Ancak bunun yanında kullanılacak ürün miktarlarını göz önünde bulundurarak maliyet hesabı da çıkarılmak isteniyor. Hani xy ebadında, 3mm kalınlığında bir dikdörtgen oluştur, şu kalitede sunta kullanılacak diye listeden seçerek materyalini tanımla yap, kaplama listesinden kaplamasını seç, mesela ceviz vs. Bunlar gibi parametreleri teker teker girip karşına maliyeti çıkacak. Bu kapsamda herhangi birşey kullanıloyor mu hiç bilmiyorum.

hudvig
13-08-07, 19:23
infowood 7.2i türkçe mobilya tasarim programi adında bir program var ama işinize yarar mı bilemem. Aşağıda linki verdim isterseniz bir bakın

İnfowood 7.2i mobilya tasarım programı bilgi (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

tşkür ederim ama bu program çalışmıyor daha doğrusu crak bozuk zaten piyasda crak yok ama ilgilendğin için yinede tşk ederim arkadaşım umarım daha iyi bişeyler gelir :)

hudvig
21-08-07, 17:40
arkadaşlar hadi bi el atın ya bi ilgilenin lütfen ya ğj5

Talkatiwe
30-09-07, 01:37
Bizim Üretim Bölümünde Mobilya Teknisyeni Var Böyle Bir Programa Sahip 5000 M2 Bir Yere Gidecek Ve Fiyatını Çıkaracak Bir Programı Var Ve İxbir Firmasının Maliyetinide Çıkartabiliyor Bizim Piyasada İxbir in Anlamı Kalitesiz Malzemedir Yani Müşteriye Ayrı Koldan İki Fiyat Birden Verilebiliyor Ama Programı Sadece Japon Dilinde İşliyormuş Fiyatları Ayarlardan YTL Hesabına Çevrilebiliyormuş Ama Bu Gibi Programların Türkçesi Ama Dedigin Gibi Fazla Özelligi Olan Programları Bulmanın Biraz Zor Oldugunu Söyledi Kolay Gelsin Arkadaşım

guven92
05-10-07, 21:34
Arkadaşım benim dayımda mobilyacı o adeko ve kıtchen draw programlarını kullanıyor al sana linklaerinide weriyim büyük ölçüde işe yarayacığını düşünüyorum
Kıtchen Draw
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Adeko
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

ğş6