PDA

Tüm Versiyonu Göster : phpbb1.52 plus kurulumu (resimli anlatım)

GaLeM
11-07-05, 14:11
ocelikle phpbb 1.52 plus'ı buradan temin ediyoruz (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
tr dil paketide burada (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
daha sonra php+mysql destekli bir tane bedana host alıyoruz tavsiyem Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ornek olarak bir tane alalım site adını Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. olarak sectim gerekli
bilgileri girdikten sonra mail adresimize bir cod gelecek onu yerine yazıp
entere tıkladıktan sonra mail adresimize ftp bilgileri gelecek.Bilgiler geldikten
sonra indirdigmiz phpBB2_plus_1.52 klasorunun içindeki phpbb2 adlı klasorun
adını forum olarak degitirdikten sonra ftp den gonderiyoruz aktarım işi bittikten
sonra internet explorer Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. yi yazıp entere tıklıyoruz
biz site adını Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. olarak sectigimiz için Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
yazacaz.localhostta kuranlar ise Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. i açıp oradan database oluşturmalıdırlar.
her neyse kaldımız yerden devam edelim
simdi sırasıyla resimlerdeki işlemleri uygulayın
ADIM 1
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ADIM 2
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ADIM 3
ADIM 4
ADIM 5

veeeee olusturdugumuz site (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

Şimdi sıra türkçeleştirmede

admin_album_clown_SP bunu türkçe paketinin içinde bulun Admin dizinine atın.
Ve lang_turkish dosyasını Plusın anadizininde langunin içine ftp ile yollayın.
Sitenizin admin panelinden Configration dan Türkçeyi seçip Submit diyin.
Profile girip profildede türkçe seçin kolay gelsin arkadaslar

kolay gelsin arkadaslar

red_hacker
13-07-05, 15:29
yaw site 2 de bir hata verio bi adres alamadım..

GaLeM
13-07-05, 17:10
bosluklardan birini doldurmayı unutuyor olabilirsin
dikkatli bak yine yapamazsan resimli olarak gostereyım

red_hacker
13-07-05, 17:31
herşeyi tam olarak yapıok olmuyo gizli soru cvpında ve telefon noda hata verio..

GaLeM
13-07-05, 19:05
dostum alttaki eklentide sana dilim dondugumce anlattım bakbakalım yapabilecekmisin sana kolay gelsin

bu arada rar sifresi Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

____55____
13-07-05, 19:21
Deniyelim görelim,insallah biz basarabiliriz.Basarilarin daim olsun,tesekkürler üstad.

red_hacker
13-07-05, 19:39
tşkler kardeş..

killer
08-11-05, 16:07
meraba dost ya hersey hos guzelde phpbb2 le phpbb1.52 plusin arasindaki farki ozelliklerini soylersen cok sevinecem valla ben phpbb2 indirmisimde merak ettim plusin ozelligini bir zahmet tesekurelr hersey icin

GaLeM
22-11-05, 16:05
killer dostum
diğer mesajlarını sildim
bir süredir modemim bozuktu ve internete 146 ile arada baglanıyordum
kabul edersinki 50kbs hızla sana cevap vermem biraz güç olur şimdi sen bana özelden msn adresini, gönder seni msn me ekliyeyim oradan konusalım