PDA

Tüm Versiyonu Göster : Overclocking (HIZASIRTMA) Software Indir

ugur4you
11-07-05, 05:05
Evet arkadaslar size pasif sogutmada yardimci olabilecek bir software anlatip
download linkleri vererecegim Gelelim benim kullandigim systeme

Asus p4r800 Deluxe
P4 Celeron 330 D (Prescott)
2X512 duak ram
3X40 GB Maxtor Hdd
DVD RW
DVD DRIVER
Soundmax Integrated Digital (onboard)
Ati 9100 IGP (Onboard)
500 W Standart PSU
19" Samsung LCD TV

bu sistemle 2 Ghz de ve 3 Ghz de hicbir sorunla karsilasmadim 2 Ghz de iken internet ve ofis yazilimlarinda herhangi bir hiz dusuklugu veya yigilma olmadi 3Ghz de ise Dvd encoding Yaparak denedim 5 Dvd filmi encode ve decode ettim test ettikten sonra burada paylasabilecegim kanisina vardim ancak siz yinede temkinli olun ve 1 ghz gibi hiz degisikliklerini benim kullandigim gibi makinalarda beklemeyin ancak overclock yapmak isteyipte basarili olamayan arkadaslara alternatif olacaktir ayrica overclocktan ziyade sistem hizini geriyede dogruda alabiliyor olmasi buyuk avantaj cunki Fan gurultusuzede arkadaslar bilir standart P4 Prescott Fanlari ve Heatsinklerinin Oldukca gurultulu sogutma yaptigini hatta yapamadigini.

not programi hizinizi ayarladiktan sonra kapatanilirsiniz sistem hizinda degisiklik olmuyor ancak sistemi yeniden baslattiginizda ayarlari tekrar yapmak gerekli ancak ayarlar bir kaydirma cubugundan olustugu icin bir sorun olacagini sanmiyorum Kolay gelsin

Anakartiniza uygun olan yazilimi indirip kullanin (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

KOLAY GELSIN

karaca
11-07-05, 13:35
ewet arkadaşlar bunu kullanmak istiyorsanız kesinlikle anakartınıza uygun olan programı kullanın.diğerleri ya çalışmıyor yada tehlikeli işler yapıyor ;)