Tüm Versiyonu Göster : Uygulama Hatası

eFteLyA
03-08-07, 14:50
Arkadaşlar bilgisayarı her kapatmak istediğimde sw:AcrorD.exe uygulama hatası veriyor ve bilgisayar kapanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?

LORD444
03-08-07, 15:20
Format At Gİtsİn Kardes...

erdalonal
03-08-07, 17:28
[Link only for Paid Subscribers]
sanırım bir spyware sorunu var bu linkte işletim sistemine uygun olan programla temizlemeyi bir deneyebilirsin

eFteLyA
03-08-07, 22:24
[Link only for Paid Subscribers]
sanırım bir spyware sorunu var bu linkte işletim sistemine uygun olan programla temizlemeyi bir deneyebilirsin

soylediginiz programı yükledim tarama yaptim ama birsey bulamadi. hala aynı sorun devam edıyor:(

umittosun
04-08-07, 02:19
sw:AcrorD.exe uygulama hatası arkadaşım bilgisayarında başlat/çalıştır a msconfig yaz ve açılan pencerede başlangıç sekmesine gir daha sonra AcrorD.exe isminde bişi varmı eğer var ise açılışta çalımasını durdur .. ve şunu kontrol etmeyi unutma sonandırdıgın yerdekı adres dızınıne bır bak nerede oldugunu bulmak ıcın dızını kopyaladıktan sonra uygula tamam de senden bılgısayarı yenıden baslatmanı ısteyecektır yenıden baslat bilgisayarın acıldıgında ıse kopyalamıs oldugumuz adres dızınıne ulasalım ve soz konusu exe yı bulup sılmeyı deneyelım .. umarım yardımcı olabılırım ben bu sekılde bır dertten kurtulmustum bır dene ..

s10er
04-08-07, 16:55
en bastan xp kur daha avantajlı ve basit

eFteLyA
04-08-07, 19:10
ilginize tesekkür ederim arkadaslar sanirim bastan kurmam gerekecek. Artik kapanmamaktan öte kısayollarim calismiyor geri yükleme de yapamiyorum sanirim formatlanacak tesekkurler...