PDA

Tüm Versiyonu Göster : turbo pascal 7.0 yükle

dapHne
29-01-05, 23:20
Turbo Pascal Download

Program Adı: Turbo Pascal
Sürümü: 7.0
Telif Hakkı: Borland
Program Dili: ---
Kategori: Programlama Dilleri
Dosya Adı: pascal.zip
Dosya Boyutu: 1 MB
Yükleme Süresi: 9 dk. 0 sn. (56 Kbp)

aşağıdaki linki tıklayarak bu programlama dilini yükleyebilir ve rahat rahat çalışabilirsiniz ;)

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

cengowen
11-07-06, 14:40
program yannis anlamadiysam dogrumu program niye bukadar kucuk yoksa bendemi bir hata var

KaracaOglan
11-07-06, 15:09
sende ne kadar geliyor? büyüklüğünün 1mb olması lazım.

dedeefendi
11-07-06, 15:11
program yannis anlamadiysam dogrumu program niye bukadar kucuk yoksa bendemi bir hata var
Turbo Pascal Dos altında çalışan ufak boyutlu bir program içerisindeki headerler, example, vs gibi dosyaları çıkarırsan boyutu oldukça küçük hale gelir ama Pascal da kod yazmak için yeterlidir ;)

cengowen
11-07-06, 16:48
burdan indirdigim 1mb ve sorun verdi pif felan error verdi acilmadi ben aradim baska yerden indirdim 2.30mb oldu o calisti burdakinde dosyalarda bir eksiklik var acilmiyor error veriyor ilgilenilirse sevinirim

KaracaOglan
11-07-06, 17:01
Yanlış hatırlamıyorsam turbo pascal'ın xp de çalışması için patch'ler olacaktı..

dedeefendi
11-07-06, 18:12
Yanlış hatırlamıyorsam turbo pascal'ın xp de çalışması için patch'ler olacaktı..

Doğru hatırlıyorsun bazı versiyonlarda problem oluyor ama 7.0 versiyonunda XP de problem yok ama "division zero" hatası verebilir, eski işlemcilere göre tasarlandığı için yeni nesil pc işlemcilerinde bu hatayı verebiliyor bunun içinde yama dosyası var.
Ben indirip bir bakayım en iyisi..

dedeefendi
11-07-06, 18:29
Haklısın arkadaşım dosyalarda bir eksiklik var buyur buradan indir, birkaç deneme programı yazdım sorunsuz çalışıyor.
Programı C dizininde tp diye bir file açıp exract ettikten sonra turbo.exe ve kısayolu mevcut ;)

TURBO PASCAL 7.0.1 [İNDİR]
(Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)