indiana
27-07-07, 19:02
arkadaşlar bilgisayar bir kaç gündür durduk yere kendini resetliyo sizce bunun nedeni nedir
|
Tüm Versiyonu Göster : bilgisayar kendini resetliyo indiana 27-07-07, 19:02 arkadaşlar bilgisayar bir kaç gündür durduk yere kendini resetliyo sizce bunun nedeni nedir erdalonal 27-07-07, 21:04 bence sıcaktandır kardeşim indiana 27-07-07, 21:12 hayır znnetmiyorum burası klimalı ve klima sürekli çalışıyor yinede saol seker_cocuk 27-07-07, 21:14 Bunun nedeni reset bozulmuş olabilir kabloları kontrolt et...Siyah olucak speaker kabloları üzerinde yazıo tak çıkar olmazsa bozulmuştur...EE YÜZDE 10 ihtimal sıcaktandır soru için teşekkürler pc şirketinde bunu öğrenmiştim çalıştığım... _____________________________ Ne kadar yakışıklı olsamda sevdiğini bulmak çok zor rockıyım asiyim ama hayat asilik tanımıo :)... dedeefendi 27-07-07, 22:51 İndiana bunun birçok nedeni olabilir. Sorun yazılımsal da olabilir, donanımsalda. yazılımsal ise buradan çözebilirsin ancak donanım problemleri için iişin biraz daha zor. Önce bunu anlamak gerekir. Reset oluyor çaresi nedir demek çok genel bir bakış açısına giriyor ve sorunu tanımlamıyor. Sorun ne zaman ve ne şekilde baş gösterdi hangi işlemleri yaparken reset oluyor, ya da açılımadan mı reset oluyor. Son zamanda yaptığın şeyleri bir düşün bakalım. Herhangi başka bir problem vs varmı biraz daha detaylı açıklamaya ihtiyacımız var zaman kaybetmeden yardım edebilme ihhtimalimiz olması için. |