frknymn
23-07-07, 22:09
babylon a ulaşamıyorum ....yardım edebilecek var mı?
|
Tüm Versiyonu Göster : bayblon yardım...... please frknymn 23-07-07, 22:09 babylon a ulaşamıyorum ....yardım edebilecek var mı? erdalonal 23-07-07, 22:18 ulaşamıyorum derken ne demek istiyorsun biraz açarsan yardım edebilirim sanırım kanunsuz 24-07-07, 00:22 yardım yeri bu başlık değil ama yinede .. dendiği gibi sahi "nereye" ulaşamıyorsun erdalonal 24-07-07, 00:52 neyse ben genede genel olarak bildiğim kadarı ile bilgi vereyim babylon gerçekten çok kullanışlı bit program ama genel optimize veye temizlik programlarını kullandığınız zaman crack işlemi sıfırlıyo ve yeniden kurmanız gerekiyor.yeniden kurulum içinde görevyöneticisi/işlemlerden babylon u işlemi sonlandır yapıp daha sonra program ekle kaldırdan uninstal yapmanız.daha sonra yeniden kurarak programı kullanabilirsiniz hekon 24-07-07, 03:19 ya ben kaldırdım ama ne kadar pc ye format attımsada açmıyo has expired diye bir mesaj veriyo yani geçerliliği kalkmıştır diye ve mesaja tmm da desen kapatsanda siteye yönlendiriyo yani bayblon ı tekrar kullanamıyorum yardım ediiin azimkar 24-07-07, 15:49 arkadaşım yeni lisans numarası girmen gerekiyor bana da olmuştu aynısı dedeefendi 24-07-07, 17:22 Evet programın süresi dolmuş ya da kopya olduğu anlaşılmış internetle sürekli irtibat halinde olan bir program bu programı sorunsuz kullanacaksanız ya bir firewall ile bunun bağlanmasını engelleyip öyle crack yapacaksınız yoksa er ya da geç anlıyor. Veya satın almanız gerekecek. Yoksa ikide bir kur kaldır veya yeniden crackla vs durumlarında kalmanız normal. erdalonal 24-07-07, 20:14 şu an için bir çözüm yok veya ben bulamadım desem daha doğru.ama yukarıda yeniden kuruluma kadar anlattım.programı kurduktan sonra crack ı aynı dizinde çalıştırtıktan sonra (tabiki program kapalı olacak)programı çalıştırın ve lisans girişine kayıtlı ne olursa olsun lisan kodunada 18 haneden oluşan harfler girin ne olduğu önemli değil ayrıca otomatik güncellemeyi kaparsanız problem yaratmıyo KaracaOglan 25-07-07, 01:02 babylon'un hangi sürümünü kullanıyorsun..(ya da 6 sürümünü kullanıyorsan 5'i dene..) frknymn 25-07-07, 14:48 İPUÇLARI bölümünde bir arkadaşım lınk ivermişti ama kuramadım...galiba sadece deneme sürümü...daha sonra zaten forumdan kaldırıldı...herkese teşekkürler |