Tüm Versiyonu Göster : En Son Ne İzledİnİz?
en son hangi filmi izlediniz?
Mr an Mrs Smith'i izledim
dünyayı kurtaran adam'ı sanırım sene 1982 idiyada 1983 tam hatırlayamıyorum eh yaşlılık işte :D
:eek: hadi beeeh
yaşlılık haaa :D
:eek: hadi beeeh
yaşlılık haaa :D
dün gibi hatırlıyorum 2 türk dünyayı uzaylılardan kurtarı yordu başrollerde şey ee neydi ya hani surlardan atlayan bir adam vardı o oynuyordu
alzaimer mi oldum ne hatırlamıyorum
hehehehehe :D :D
heralde alzeimer olmuşsun gerçektende :p
dünyayı kurtaran adam'ı sanırım sene 1982 idiyada 1983 tam hatırlayamıyorum eh yaşlılık işte :D
nie yaşın 19 gösterioo :eek:
ben cidden 19 sanıyordum seni :rolleyes:
nie yaşın 19 gösterioo :eek:
ben cidden 19 sanıyordum seni :rolleyes:
bazılarının ki de yazıyla bir rakamla 1 onlarda bir yaşın da mı acaba yalanım varsa şurdan şuraya dideyim ki ben fazla yaşlı değilim sadece 93 harbini gördüğümü biliyorum
Angel Of Dark
06-07-05, 20:55
S.w.a.t
Çok Manyak Bİr Fİlm
divx izledim boogeyman ama berbat bi film di hiç bişey anlamadım katil kim boogeyman gercekmiymiş falan filan sacma sapan bi filmdi kesinliklede tavsiye etmiyorum
war of the world
pek iyi değil tavsiye etmem
Mr and mrs smith süper ötesi bir film acayip enerjik bi aile tek geçtim...ğşj1
En son Saçma sapan star wors mudur nedir herneyse. o saçma sapan filmi izledim.
Zaman yokki dışarı çıkıp çamlık,çınar dolaşmaya red( :( red( ((:
gokhandnzl
10-07-05, 16:36
war of the world izledim. bence güzel bi film. özellikle efectler çok güzel geldi bana..
en son 9.7.2005 günü
eski yeni filmler izledim.. (arşivden)
şöyle ki..( sabahtan itinbaren izleniş sırası)
10:00
1. The Polar Express (mükemmel bir animasyon tom hanksle ile harika olmuş
13:00
2. Suspect Zero ( seri katillerin peşinde bir seri katil)
16:00
3. Hero (çin imparatorluğunda atraksiyonlu bir suikast)
20:00
4. Unleashed (köpek bir insan önce hırlar sonra öldürür en son sevgiyi ve aileyi öğrenir.)
22:30
5. Cyper (insan beyninin nasıl yıkandığını idehşetle izleyecek fillmin sonunda gömülüp kalacaksınız koltuğunuza)
bazılarının ki de yazıyla bir rakamla 1 onlarda bir yaşın da mı acaba yalanım varsa şurdan şuraya dideyim ki ben fazla yaşlı değilim sadece 93 harbini gördüğümü biliyorum
hocam hakkaten süper di ya... Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
bu arada hababam sınıfı askerdeyi seyrettim geçen gece..hakkaten öle sahneler varki Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. oldum...
kill bill2 ise başında çok sıkıyo ama başını kaçırırsanız sonra kim ne için ölüyo anlamıyosunuz :cool:
şimdi sırada 2 film daha var...yorumlar yarına ;)
PcTeknikZone