Tüm Versiyonu Göster : msn messenger açılmıoo
slm arkadaşlar msn messenger ı açamıorum ve ''80072eff'' hatası verio... yardım ederseniz sevinirim
>Forumda öncedende konusu geçmişdi ..
Başlat - Çalıştır
regsvr32 Softpub.dll yaz.. Enter 'la
olmazsa
regsvr32 Mssip32.dll yaz enter'la
veya
regsvr32 Initpki.dll yaz enter 'la (30 saniye sürüyormuş)
>Forumda öncedende konusu geçmişdi ..
Başlat - Çalıştır
regsvr32 Softpub.dll yaz.. Enter 'la
olmazsa
regsvr32 Mssip32.dll yaz enter'la
veya
regsvr32 Initpki.dll yaz enter 'la (30 saniye sürüyormuş)
forumu daha önce incelemiş ve bunları denemiştim fakat yararı olmadı... başka bi öneriniz var mı?
forumu daha önce incelemiş ve bunları denemiştim fakat yararı olmadı... başka bi öneriniz var mı?
Bunları denediğiniz halde sorun çözülmediyse msn serverlarından kaynaklanan bir problem vardır bir süre sonra sorun düzelir ama firewall dan da kaynaklanma ihtimali de olabilir...
ilgilendiiniz için çok teşekkür ederim
Sorun bir kaç güne kadar çözülmezse hbr verirseniz biraz daha araştırabilirim hata kaynağını...
Sorun bir kaç güne kadar çözülmezse hbr verirseniz biraz daha araştırabilirim hata kaynağını...
öyle yapacağım tekrar teşekkürler
msn messenger problemleriniz için
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
adresi yeterince aydınlatıcı bilgi sunmakta senin problemin ise tam burada
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
msn messenger problemleriniz için
adresi yeterince aydınlatıcı bilgi sunmakta senin problemin ise tam burada
bakıcam şimdi saol kanunsuz...
basit bi çözüm olcak belki ama denemediysen hatırlatayım bi dedim kaldırıp yeniden kurmanı tavsiye ederim
Saygılar...
sana da teşekkür ederim ama denedim veolmadı:(
msn messenger penceresinden araçlar/seçenekler/bağlantı/gelişmiş ayarlar bölümündeki bilgilerimin yanlış olduu uyarısı var... acaba orayı nasıl doldurmam gerektiini söyler misiniz?
Ayarlar aşağıdaki gibi olacak..
allah allah benimki de böyle niye olmuo yaa... neyse çok saolun
Dediğim gibi sorun msn serverdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle bir kaç gün beklemenizi öneririm...
tekrar selamlar... benim msn messenger hala düzelmedi arkadaşlar:(
kardeş sil yeniden yükle belki düzelir o zaman
tabi ben fazla anlamam
yardım yardım
benim msn sapıttı karşı taraf yazı yazarken ben yazıyormuşum gibi görünüyor
sebebini bilen açıklasın lütfen
Sanırım sizdeki sorun firewall dan kaynaklanıyor norton internet security yada buna benzer bir güvenlik duvarı kullanıyorsanız deaktive edip bir msani açmayı denermisiniz...
ben service pack leri bile kullanmıorum,sadece kaspersky anti virüs programı kullanıorum... onu da devre dışı bırakıp bikaç denedim ama olmuo... bi de bişi daha söylicem; gece 01,30 dan sonra açılıo msn ve kusursuz çalışıo mesela bu sabah 7 de kalktım denedim yine kusursuz çalışıodu ama biraz önce denedim yine olmadı ve nerdeyse 10 gündür aynı sorun devam edio
Sorun sizin ayarlarınızdan kaynaklanmıyor büyük ihtimalle bağlantınızdan yada msn serverlarından kaynaklanan bir olay size tavsiyem msnin sizdeki bu sürümünü kaldırıp yerine başka bir versiyonunu yüklemeniz.Forumumuzda Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. buradan yükleyebilirsiniz..
Saygılar...
tekrar tekrar teşekkür ediorum ama yine olmadı canın saolsun çok saol abi:) bu arada hata raporu deişti 'hizmet çok meşgul olduu için açılmıo' oldu:) kendinize ii bakın
bu mesaj çıktığına göre sorun yok demektir bir süre sonra açılır
bazen bende de oluyor
arkadaşlar benim msn sorunum vardı ve zaman içinde düzelir demiştiniz. uzun süredir bilgisayara dokunmadım,dün geldim ve baktımki msn messenger hala çalışmıo:) şimdi ne yapmam gerekir sizce:)
ProfessoR_X
08-08-05, 18:43
arkadaşım pcnde kurulu olan firewall veya antivirus avg benzeri programlar bazen messengerlar etkileştiği için messenger oturumu açılamıor veya pcnde messenger discovery gibi bi pro varssa buda açılmasını engelleyebilir...bunları kaldır daha sonra tekrar dene...
ilgilendiin için teşekkür ederim. O tür programlar yok pcde yine de açılmıo
ProfessoR_X
09-08-05, 01:16
gerçekten ilginç bi durum dostum bu zmna kdr hep avp ve firewalllardan etkileşiodu.... bide şunu dene messenger kendi mail adresinle açmıodu dimi?eğer öyleyse başka bi mail adresini dene onunla açacakmı eğer açarsa mail adresin elden gitmiş demektir böle bi seçenekte aklıma geldi bakalm nolur...
ben aynı sorunu yasadım yazılanları dene eger olmazsa...
bilgisayarın tarih ve saat ayarlarına bir bak,onları düzelt sorunun düzelecektir
PcTeknikZone