Tüm Versiyonu Göster : sitem etmekte haklı mıyım
27 gün oldu bu foruma (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) katılalı burayı tanımamda dapHne kardeş sayesinde oldu onun ismini ne zaman yazsam aklıma darphane geliyor bir de avatarı bana vampiri hatırlatıyor neyse konumuz o değil
ben üzgünüm üzgün olmamım sebebi ise siz kardeşlerimizin
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
konusuna fazla ilgi göstermemesidir
tamam vaktiniz yok ilgi alanlarınız başka olabilir ama kardeşlerimiz şöyle kısa da olsa bir göz atsa burada ki yazılara
ben sizin zevklerinize veilginize karışacak değilim buna hakkım da yok olamazda ama ben kendimizi bilmenin herşeyden önemli olduğunu düşünüyorum ve söyleyecek fazla kelimede bulamıyorum
sadece çok üzgünüm ve sitemlerimi belirtiyorum belki de haksızımdır
bu arada varyemez kardeşime teşekkür ederim konu ismini değiştirdiği için
saygılarımla
arkdasim saol düsüncelerini belirttigin için ama acele etmemek lazim mutlaka o bölümleri de ziyaret eden arkadaslar wardir.. ki olacaktir da.. bazi konularda hizli dawranmamak lazim;) ben eminim ilginin olacagina... emegin için çook saol, seni aramizda görmek güzel;)
arkdasim saol düsüncelerini belirttigin için ama acele etmemek lazim mutlaka o bölümleri de ziyaret eden arkadaslar wardir.. ki olacaktir da.. bazi konularda hizli dawranmamak lazim;) ben eminim ilginin olacagina... emegin için çook saol, seni aramizda görmek güzel;)
teşekürler desteğiniz için ben ilgi arttıkca daha güzel şeyler yapmak istiyorum tabi öncelikle ilginin olması lazım
o kısımda yazı yazan yada hatta okuyan kişi sayısı bile sınırlı neyse biz o zamana kadar yavaş yavaş gideriz
Darkfighter
04-07-05, 14:30
arkadaşım biz burda yaptığımız işleri takdir etsinler yada ilgi göstersinler bizde ön plana çıkalım yada her açtığımız konu tıklanma rekorları kırsın diye yapmıyoruz. zamanımızın el verdiği ölçüde ilgi alanlarımıza göre içimizden gelerek çalışıyoruz, elimizden geldiğince diğer bölümlere de ilgi gösterme gayretindeyiz,
sitem etmen bence daphne'ye haksızlık olur. daphne'nin açtığı ve hiç cevap yazılmayan bir sürü konusu var bir gün olsun yakınmadı. gerçi o yöneticidir yakınmaya hakkı yok diyebilirsin, haklısın ama bu tarz çıkışlar bence yersiz ve gereksizdir zira yazılan konulara cevap gelmemiş olması tadir edilmiyor manasına gelmez şç4
içinden geliyosa paylaşıma devam edersin, gelmiyosa zaten zorla yaptıracak halimiz yok haksızmıyım
yanlış anlaşıldığımı görmekteyim
ben cevap yazılsın popüler olayım takdir göreyim vs içinde değilim
anlıyorum
tekrar herkesden özür dilerim
saygılarımla
27 gün oldu bu foruma (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) katılalı burayı tanımamda dapHne kardeş sayesinde oldu onun ismini ne zaman yazsam aklıma darphane geliyor bir de avatarı bana vampiri hatırlatıyor neyse konumuz o değil
ben üzgünüm üzgün olmamım sebebi ise siz kardeşlerimizin
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
konusuna fazla ilgi göstermemesidir
tamam vaktiniz yok ilgi alanlarınız başka olabilir ama kardeşlerimiz şöyle kısa da olsa bir göz atsa burada ki yazılara
ben sizin zevklerinize veilginize karışacak değilim buna hakkım da yok olamazda ama ben kendimizi bilmenin herşeyden önemli olduğunu düşünüyorum ve söyleyecek fazla kelimede bulamıyorum
sadece çok üzgünüm ve sitemlerimi belirtiyorum belki de haksızımdır
bu arada varyemez kardeşime teşekkür ederim konu ismini değiştirdiği için
saygılarımla
:rolleyes:
herkesden bir kez daha özür dilerim
insanın yanlış anlaşılması kadar kötü bir şey olamaz herhalde
tüm Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. yönetici ve üyelerine teşekkür ederim
güzel bir forum emeği geçenleri tebrik ederim bir çok forumda aktifim ama teknikzone hem dizayn hem içerik hemde üye kalitesi olarak diğerlerinde daha farklıydı buradan ayrılmak üzücü olacak
hepiniz Allah'a emanet olun
saygılarımla
TRKGL
arkadasim nereye yawfs... biz senden gayet memnunuz;)
herkesden bir kez daha özür dilerim
insanın yanlış anlaşılması kadar kötü bir şey olamaz herhalde
tüm Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. yönetici ve üyelerine teşekkür ederim
güzel bir forum emeği geçenleri tebrik ederim bir çok forumda aktifim ama teknikzone hem dizayn hem içerik hemde üye kalitesi olarak diğerlerinde daha farklıydı buradan ayrılmak üzücü olacak
hepiniz Allah'a emanet olun
saygılarımla
TRKGL
forum dehası güzel kardeşim...şimdi yazdıklarının okunmadığını göstermez yorum yapılmaması..ee birde bütün tarih öğretmenleri afet hoca (yanlışları var biliyorum sembol olsun diye söyledim) değil ki...herkesten aynı ilgi alaka beklenemez bunu biliyorsun.ki şu da var ben tarihi çok sevmeme rağmen anlatım tarzı ve konu benim ilgi duymamla birebir alakalıdır...senin paylaştıklarına bişey demiyorum ancak sarmamış olabilir forum milletini ;)
bi yere kaybolma lazımsın....
Darkfighter
04-07-05, 17:03
yanlış anlaşıldığımı görmekteyim
peki arkadaşım sen beni anladığınddan eminmisin?
arkadaşım biz burda yaptığımız işleri takdir etsinler yada ilgi göstersinler bizde ön plana çıkalım yada her açtığımız konu tıklanma rekorları kırsın diye yapmıyoruz. zamanımızın el verdiği ölçüde ilgi alanlarımıza göre içimizden gelerek çalışıyoruz, elimizden geldiğince diğer bölümlere de ilgi gösterme gayretindeyiz,
dikkatli okuduysan biz demişim, burda yazdıklarım ile sana
ben cevap yazılsın popüler olayım takdir göreyim
düşüncesindesin demiyorum, biz kendi zevklerimiz, beğendiğimiz şeyler ve ilgi alanlarımıza göre konular açıyoruz ilgi görsede görmesede buna devam edip diğer yerlerede bakmaya çalışıyoruz diyorum ve burda sende bunu yapabilirsin yada bunu yapsan sence de daha iyi olmazmı şeklinde inceden mesaj vermek istiyodum ama görüyorum ki üstü fazla kapalı olmuş ve yanlış anlamışsın.
okuduysan sana örnek teşkil etmesi bakımından birde örnek vermişim
sitem etmen bence daphne'ye haksızlık olur. daphne'nin açtığı ve hiç cevap yazılmayan bir sürü konusu var bir gün olsun yakınmadı. gerçi o yöneticidir yakınmaya hakkı yok diyebilirsin,
haaa belki canını sıkan şey aşşağıda yazdıklarımda olabilir ama o notada da çıkışının gereksiz olduğunu zira bunu yaparken bazı şeyleri göz ardı ettiğini belirmişim ve gerekli açıklamayı yapmışım.
haklısın ama bu tarz çıkışlar bence yersiz ve gereksizdir zira yazılan konulara cevap gelmemiş olması tadir edilmiyor manasına gelmez şç4
tekrar herkesden özür dilerim
saygılarımla
özürdilenecek bir durum yok hakkın olarak sence sorun olan bir konuya değinmişsin bizde buna mukabil kendi düşüncemize göre cevabını verdik belki istediğin yada beklediğin tarzda olmamış olabilir kırdıysak kusura bakma
son olarak
içinden geliyosa paylaşıma devam edersin, gelmiyosa zaten zorla yaptıracak halimiz yok haksızmıyım
demişim yine aynı şeyi söylüyorum, bana sorarsan çekip gitmeyi gerektirecek bir durum yok gitmeni istemem ama istemiyosan yapacak bişeyimiz yok sonuçta karar senin kararın
sende diyorsun daha 27 gün oldu seni anlıyoruz ama bazı yerlerin sonradan değeri anlaşılacağı gibi kendini de biraz tanıtman gerekebilir bazı şeyler için bende de oluyor bazen bu çekip gitme isteği ama burda bi paylaşım ortamındayız biz paylaşmak için birşeyler koyarız ortaya alan alır almayanın canı sağolsun bu ortam böle biraz da yani gidersen senin açtığın konuları okuyanlara yazık olmaz mı onları düşünmüyormusun yani????????????? :confused: :confused: :confused: :confused:
27 gün oldu / sitem etmekte haklı mıyım
Yazdıklarına baktım. genel bir yorum yapmak istiyorum Formu üye "bu forum benimdir" mantığı ile bakmalı "ben buraya üye oldum sadece" mantığı taşımamalı ve biz "ben buraya üye oldum sadece" mantığı olanlarla pek kalaya almıyoruz. :)
Paylaşım sunan kişileri ayrı bir özelik sunuyoruz bunuda burdan (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) bakabilirsin ;) paylaşım sunduğunda kişi bir tepki beklemsi doğaldır fakat ilk tepkiyi kendi vermelidir ki arzu ettiği tepkiyi göstersin. herkes sunduğu paylaşımı alaka görmesini ister bu doğaldır fakat düşündüklerinin dışındada ceyryan eden olaylarda olmaktadır buda doğaldır.
27 gün oldu forum için saniye hükmündedir :) bizler yönetim olarak elimizden geldiği müdetce paylaşım ve bunun yanındada yönetim gibi işlerle meşgül oluyoruz taktir edilme gibi güzel şeylerde istiyoruz vede yine forum aile fertlerinden gereken tepkiyi alıyoruz eleştirlere seviyeli olduğumuz müdetce başımızın üstünde yeri olduğunuda belirtiyoruz. beğendiğimiz konulara mesajlarada tepkimizi gösteriyoruz teşekkür butonuna basarak yada konuya puan vererek yada mesajına puan vererek tepkimizi gösteriyoruz :) bunun niçinde yine buraya (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) bakabilirsin ;)
siteminde haklsın fakat birde bu var bu alan ilgi duyan kişilerin buluşması an meselesidir sen gerekli müdehaleni yap ;) dünya tarihi bölümü herkes ilgilensin diye beklemek yanlış ilerki dönemlerde hareketlenecektir buda zamanla olan bir hadise
teşekkürler yesghost adminin
bu yazının üzerinden de baya zaman geçti ve ben burayı özümsedim
yani bu sitem o zamanların bir sorunuydu şu an öyle bir durumum yok
yani şikayetci değil teşekkürcüyüm
tekrar teşekkürler desteğiniz için
PcTeknikZone