PDA

Tüm Versiyonu Göster : Anne!!!

NIGHTMARE
03-07-05, 23:59
*** MELEK ***

Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür :

“Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”

* Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.

“Allah’ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım?”

* Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir.

“Allah’ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.”

* Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.

“Allah’ım sana tekrar nasıl döneceğim?”

* Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.

Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allah’ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar ;

“Allah’ım benim için yarattığın meleğin adı ne?”

* Adının önemi yok ; ama, sen ona

ANNE

diyeceksin.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

mıcky
04-07-05, 19:52
süüüüüüüüüüüüper ya ben bunu daha öncede okumuştum çok hoşuma gitmişti yine gitti :D

cadı
05-07-05, 00:31
çok teşekkürler ellerine sağlık çok güselmiş

NIGHTMARE
05-07-05, 00:45
1 şey değil arkadaşlar önemli olan paylaşmak

blade#
05-07-05, 00:56
sormadığı tek bir soru; kalmış o gittiği zaman ben ne yapacağım dünyada tek başıma???????!!!!!!!!!!!!!

NIGHTMARE
06-07-05, 22:45
Onunda 1 cevabı wardır kesin!!!

dapHne
07-07-05, 00:25
bir cinsi için cvp vardaa

"Artık sende bir meleksin ( yada melek adayısın..)

acaba diyorum diğer cinsi içinde melek=şeytan mı olur :p

NIGHTMARE
07-07-05, 02:05
Sen bizleri şeytan olarak mı görüyorsun??? ;) ;)

dapHne
07-07-05, 12:41
eee hatunlara melek dediğine göre sizlerde tam aksi olmalısınız :p

hhhmmm şeytancıklar sizziiiii :rolleyes:

Trkgl
07-07-05, 12:47
bir cinsi için cvp vardaa

"Artık sende bir meleksin ( yada melek adayısın..)

acaba diyorum diğer cinsi içinde melek=şeytan mı olur :p

burada bir kaos var dapHne nin dediklerini doğru kabul edersek

melek iyiliği
şeytan kötülüğü temsil ediyor

melek etrafına iyilik yaymaya çalışıyorsa neden kötülüğü yayan bir şeytanla işbirliği yaparak bir şeytan dünyaya getirir ve hatta ona iyiliği öğretemez o zaman melek kendinden de aciz olur

bazen şaşarak melek melek de dünyaya getirir ama o melek de şeytanın esiri olur :D

puah ne bakış acısı ama kendimi tebrik edeyim pr;

yazı için teşekkürler kardeşim mortalnightmare

dapHne
07-07-05, 13:08
burada bir kaos var dapHne nin dediklerini doğru kabul edersek

melek iyiliği
şeytan kötülüğü temsil ediyor

melek etrafına iyilik yaymaya çalışıyorsa neden kötülüğü yayan bir şeytanla işbirliği yaparak bir şeytan dünyaya getirir ve hatta ona iyiliği öğretemez o zaman melek kendinden de aciz olur

bazen şaşarak melek melek de dünyaya getirir ama o melek de şeytanın esiri olur :D

puah ne bakış acısı ama kendimi tebrik edeyim pr;

yazı için teşekkürler kardeşim mortalnightmare

ilginç bir yaklaşım. bu işi şöyle yorumlamak istiyorum herşey çift yaratılmıştır değilmi.. meselaa ayaklarımız. birisi sol tarafta ve ismi sol ayak birisi sağ tarafta ve ismi sağ ayak. duruş itibariyle ikisi de birbirine zıttır. ve bilindiği gibi zıt şeylerde çekim vardır :p (yada muhtaçtır diyelim :D) bence şeytan ile meleğin de işbirliği yapmasının yegane nedeni budur. artık rastgele hangi tarafa kayacağını da şeytani yada meleksi dürtüsü belirliyor :D:D:D

evet::

NIGHTMARE
07-07-05, 14:24
1 şey değil Trkgl.Aslında senin bakış açında ilginç...

dapHne sende 1 melekciksin ama ileride sende 1 şeytancıkla tanışacak we güzel 1 birlikteliğiniz olacak...Yani olur inşallah ;) ;) ;)

dapHne
07-07-05, 14:55
bakalım zaman bana ve diğer melekçik &şeytancıklara neler getirecek ;)

NIGHTMARE
07-07-05, 15:16
Hep birlikte göreceğiz!!!

poyraz
07-07-05, 17:23
eee hatunlara melek dediğine göre sizlerde tam aksi olmalısınız

hhhmmm şeytancıklar sizziiiii
benim bildiğimde şeytan bir gün allahın huzuruna çıkıp rabbim bu ben varken kadınları neden yarrattın dememiş diye duydum yani size genelde şeytan diyorlar ben melek dediklerini hiç duymadım

NIGHTMARE
07-07-05, 19:51
eee hatunlara melek dediğine göre sizlerde tam aksi olmalısınız

hhhmmm şeytancıklar sizziiiii
benim bildiğimde şeytan bir gün allahın huzuruna çıkıp rabbim bu ben varken kadınları neden yarrattın dememiş diye duydum yani size genelde şeytan diyorlar ben melek dediklerini hiç duymadım

Sen galiba meleksin???