Tüm Versiyonu Göster : YaRdim :!
arkadaslar pc format attim dogru duzgun bi sekilde ama 250 gb lik hdd nin 100 gb si dolu gozukuyor bu neden ?
2 .:. VIA AC'97 Enhanced Audio Controller'in driver ini bulamadim bula bilirseniz link vere bilir msisniz ...
Sagolun
anakartın hangi chipseti kulanıyor. büyük ihtimalle biçimlenmediği içindir
yol:
başlat/Denetim Masası/Yönetimsel Araçlardan/bilgisayar yönetimini seç. burdada disk yönetimini seçersen hdd de ne olmuş ne bitmiş görürsün
Hmmm ilgin icin sagol
ama ;
sen turkce yazmissin benim pc ingce senin dediklerine ing cevirince ole biside yok ingcesini biliyorsan yazar misin yol'u ?
ok sagol ben onu ogrenim o zaman ...
2 .:. sorunun cvp nerden bula bilirim onu o kadar aradim bulamadim?
ayriyetten benim hdd ne olmus ne bitmis ogrenmekten ziyade bunu duzelte bilir miyim onu ogretmek istiyorum ...
anakartın cd si yokmu? ordan teğmin edebilirsin yoksa everesthome diye program var onu indir sana adesini veriri güzel bir programdır
cd yok :(
sitesine baktim 1 tane buldum oda ise yaramadi pc de ses yok bi yardim edin ya delicem ((:
anakartın nedir diye sordum cevap vermedin
Gigabyte GA-K8VM-NF (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
anakart bu tam full ismi dedigin prodan aldim :)
dostum sen 1 tanesin cok sagol ya hele sukur ses var :)
sessiz pc cok SIKICI oluyor :) cok sagolasin harbiden
hdd sorununuda hallede bilsem super olacak 100 gb az diil cunku :(
teknikzone cok seviyoruum pr;
yaw gene bi sorun :(
bass li olan muziklerde cok cizirdi var cok dandik bunu nasi duzeltecem :(
Edit : KISIK ses dinleyince normal sesi acinca bozuluyo ben KISIK ses mi dinicem :(:(:(
sagolasin hoparlorde oldu :D
sadece kafami bozan 100 gb niye dolu onuda bilen biri cikar insallah ((:
Hdd ni yeniden biçimlendirdiğinde bu sorunda çözülecek.Ayrıca xp sevis paketleri yüklenmeden 120 gb dan fazlasını algılayamaz nedeni bu da olabilir..
hmm o zaman paketleri yuklim hersey icin sagolun yardimlariniz icin !
PcTeknikZone